Nem akarok hazaadni a keresetemből, mivel vehetném rá
anyámat, hogy ne kérje?
Figyelt kérdés
Nemsokára elkezdek dolgozni és önálló keresetem lesz. Anyám elvárja, hogy adjak haza a rezsibe, de én nem akarok itthon lakni tovább. Szeretnék 2-3 hónapot dolgozni, hogy a kauciót kitudjam fizetni egy bérelt lakás/szobához és szeretnék elhúzni úgy, hogy soha többet ne lássam őket. Viszont ha keresek 200 nettót és anyámnak kell adjak 50-et akkor annyival később fogok tudni elköltözni amennyi kiesik a fizetésemből. Lehet nem hangzik hú de soknak, de akkor is 2 hónap alatt az egy százas, az pedig pont elég, hogy még 1 hónapot dolgozzak ráadásnak költözés előtt.
Rossz a viszonyunk egymással nagyon, minden itthon eltöltött perctől öngyilkos akarok lenni. Üvöltözünk egymással, kicsináljuk egymást idegileg, nem hagyjuk egymást élni. Az lenne a legjobb, ha minél előbb megszabadulhatnánk egymástól örökre. 22/f
Amúgy volt egy olyan kérdésed is, hogy elköltöztél apádhoz. Minek mentél vissza?
És mi van a húsüzlettel alattatok?
2022. júl. 1. 19:27
102/122 A kérdező kommentje:
#103 Apám sajnos továbbköltözött egy 1 szobás helyre. Nem fértem be. A húsüzem meg él és virul. Nemrég verekedett össze a közös képviselő 4 alkalmazottal.
2022. júl. 1. 19:40
103/122 anonim válasza:
Ez a verekedés is egy akkora nagy kamu. Mint az a kérdésed ahol a húsboltosok nevében írogatsz, lejáratva őket. Elmebeteg vagy.
Még a felhasználóneved is Dodo Hus... Simán bíróságra vihetnének hitelrontásért.
2022. júl. 1. 21:14
104/122 anonim válasza:
kérdező, azóta már elköltöztél?
2022. szept. 28. 12:55
105/122 A kérdező kommentje:
Nem, nem bírok dolgozni, mentálisan nem nekem való, úgyhogy fel kell mondjak és találnom kell egy opciót, hogy hogyan legyek örökké hajléktalan.
2022. szept. 28. 14:02
106/122 anonim válasza:
Ilyen felfogással ne is várj sokat, és ezt tapasztalatból mondom. Ha nem vagy képes egy picit is erőt venni magadon és csak sajnáltatod magad, mindig egyből áldozatnak kiáltod ki magad (akár az vagy, akár nem), akkor soha nem lesz jobb.
2022. szept. 28. 14:33
107/122 A kérdező kommentje:
Kifogytam az erőből.
2022. szept. 28. 16:44
108/122 anonim válasza:
Ott a Matyi a Vasmű úton a padon, nézd meg, ő is mennyire vitte ugyanezzel a felfogással. Kijelentette hogy ő soha nem akar dolgozni és kész. Ülj be mellé, egy szinten vagytok.
2022. szept. 29. 11:24
109/122 A kérdező kommentje:
Ez van. Természetes szelekció legyőzött engem, elfogadom. nem mindenk ilehet szerencsés, hogy életerőt kap.
2022. szept. 29. 11:27
110/122 anonim válasza:
Sokan próbáltak itt tanácsot adni neked az évek során. Soha, egyetlen egyet sem fogadtál meg és próbáltál tenni is valamit, hogy jobb legyen a helyzeted. Ehelyett ha valami épp felcseszte az agyad, kiírtál egy kérdést, de a kommenteket már nem is vetted figyelembe, csak kellett egy hely, ahova kiírod magadból a dolgokat. Ha azt akarod, hogy minden jobb legyen, akkor dolgozz, rakj félre pénzt (otthon nem kell tudniuk, hogy pontosan mennyi a fizud és mennyit raksz félre, meg hogy egyáltalán raksz félre), esetleg vállalj alkalmi munkákat egy kis plusz pénzért. 3-4 hónap múlva elcuccolhatsz messzire. Próbáld meg, mert ha mondjuk letelik ez a 3-4 hónap, jobb lesz abba belegondolni, hogy mindjárt ott leszel a célnál, mint hogy még el sem kezdted és ugyanott toporzékolsz ahol hónapokkal korábban tartottál. Ha előre elkönyveled, hogy minden is szar, az élet csak rossz, nem éri meg, persze hogy nem történik semmi jó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!