Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmondjam itthon, hogy a...

Elmondjam itthon, hogy a barátnőm apja kb. kikezdett velem? Vagy esetleg neki?

Figyelt kérdés

Nem hazudok és nem is gondolok bele egy szimpla kedves gesztusba többet. "Úgy" nem történt semmi szerencsére, de így is nagyon kellemetlenül érzem magam, kb ilyen mocskosnak vagy bűnösnek, pedig nem csináltam semmit, nem kezdeményeztem, tényleg semmit nem tettem.

A legjobb barátnőmnek az apja, a szeme előtt nőttem fel szinte. Óvodás korunk óta a legjobb barátnők vagyunk, nem tudom, mit csináljak. Vannak más barátnőink, barátaink is, de azok inkább csak haverok. Ő az, akivel megbeszélek mindent, aki tudja a titkaimat és ez fordítva is így van. Most írjam le neki, hogy amúgy az apád fogdosott? El sem tudom képzelni a reakcióját.

Azon is gondolkoztam, hogy a szüleimnek mondom el, de őket ismerve biztos nem hagynák szó nélkül... Nem tudom, mi a jó döntés vagy hogy egyáltalán érdemes-e beszélnem erről az egészről.

Felkavart nagyon ez, pedig olyasmi nem történt. Egyszerűen már a tudat is, hogy ő ezt meglépte, meg hogy úgy gondol rám.

2022. jún. 8. 21:47
 81/134 anonim ***** válasza:
89%

Milyen üzenetet írt?

Ha tudod/akarod, azt ismutasd meg a szüleidnek és a barátnődnek. Bizonyíték rá, hpgy nem csak kitaláltad.

2022. jún. 9. 16:50
 82/134 anonim ***** válasza:
30%
Mire bizonyíték emberek?? Hogy rá van gerjedve? Max arra. A jogászkodó kifejezés hogy ráutaló magatartás és a józan paraszti ész ott találkozik hogy nevetgélős iszogatás utáni ölelés lábtapi nem az a kategória mintha odalopózott volna hozzá és rámarkolt volna a mellére (feltéve hogy nem volt előre leszögezve hogy hányadán is állnak). Gondolkodjon már a sok hüledező ésszerűen. A hősszerelmesek hogy jönnek össze? Fiú: "a jelekből adódóan arra szántam magam rá hogy odalépjek hozzád és lesmároljalak." Lány: "jól olvastál a jelekben és a gondolataikban, hozzájárulást megadom, csináld máris"...cupp-cupp"
2022. jún. 9. 17:06
 83/134 anonim ***** válasza:
80%

1. Igen, a lánynak nem kellett volna reszegre innia magát.

2. Ez még kvra nem jogosít fel senkit semmire. Sőt, normális férfi pláne nem hajt rá részeg nőre.

3. Nekem egyértelmű hogy mit akarna tőlem egy pasi ha fizeti a piamat.

A kérdezőnek is egyértelmű lett volna ha egy 18 éves sracrol van szó.

Sőt még akkor is egyértelmű lett volna neki ha egy idegen idős faszi hívja meg.

De nem, ha a legjobb barátnőd apjarol van szó aki látta ahogy felnőttél és neked ő kvázi egy apa figura, akkor rohadtul nem gondolod hogy azért fizeti a piadat hátha olyan reszegre iszod magad hogy megdughat.

Igen, mindenki más azt hitte volna a kérdező helyében hogy szimplán csak jó fej.

Kérdező, beszélj vele, elhiszem hogy ez az egész nagyon meglepett és nem tudtad megfelelően lereagalni, de most már volt időd gondolkozni, tudod hogy nem túlkapás hanem szó szerint kikezdett veled úgyhogy határozottan utasitsd vissza, mond meg neki hogy nem akarsz tőle semmit, állítsa le magát.

2022. jún. 9. 17:16
 84/134 anonim ***** válasza:
71%

Figyeljetek már!

Ha te sgg részeg vagy én az ezer éves cimborad meg odatolok az orrod alá egy papírt hogy ne is foglalkozz vele tesó csak írd alá te meg úgy döntesz olyan részegen hogy a nevedet is alig tudod leirni hogy megbizol bennem és alairod akkor mi történik ha azon a papíron az áll hogy minden vagyonodat rám ruhazod??

Elmondom, az hogy én bűncselekményt követek el mivel te beszamithatatlan állapotban voltál.

Úgyhogy a lány részegsége nem hogy nem menti fel a pasit hanem még súlyosbító körülmény is.

2022. jún. 9. 17:36
 85/134 anonim ***** válasza:
75%

Azért kíváncsi lennék ha a sok ide kommentelő ítélkező pasit pcset megfogdosná egy b*zi akkor hogy tetszene nekik ha annyival elintéznénk hogy "nem kellett volna berugnod"

Vagy annyival hogy "nem azzal van a bajod hogy megfogdosott hanem hogy nem elég jó pasi".

Idióták.

2022. jún. 9. 17:44
 86/134 anonim ***** válasza:
54%

85!

Nos, anno vendeglatasban dolgoztam, volt pár ilyenben részem. Nem jutott eszembe soha anyámnak elmeselni. Meg lehet ezt a helyzetet oldani szülők nélkül is, mondjuk ahhoz nem árt ha az ember nem issza magát le. Ha ahhoz felnőtt, hogy amneziasra igya magát, akkor ahhoz is legyen felnőtt, hogy egy ilyet önállóan kezelni tudjon

2022. jún. 9. 18:47
 87/134 anonim ***** válasza:
88%

#86 az a különbség hogy a barátnője apjával rendszeresen és bármikor találkozhat és a faszinak könnyen lehet rá lehetősége tovább menni. És lehet hogy ennek nem lehet úgy elejét venni hogy egy kamasz lány megprobalja leallitani. Mi a garancia hogy leall? Normális nős negyvenes pasi alapból rá se hajtott volna a 18 éves lányra, a lánya baratnojere.

Nem véletlen az hogy a legtöbb erőszak családon belül vagy ismerős körben történik. Mert ha atmegy a baratnojehez és akár csak pár percre egyedül maradnak ki tudja használni a helyzetet. Még azért egy idegen az utcán kisebb valoszinuseggel kap el mert 1. Könnyebben el tudsz futni 2. Látják az emberek.

2022. jún. 9. 19:42
 88/134 anonim ***** válasza:
28%

87-es, nem kell találkozgatnia mostantól a barátnőjével, és ennyi, gondolod, hogy ha a kérdező szülei majd nekiállnak a pasinak, a kérdező meg a barátnője kapcsolatban maradnak?

Ugyan már, ennek a barátságnak most itt úgyis annyi.

2022. jún. 9. 19:55
 89/134 anonim ***** válasza:
84%

Mivel a barátnőd és az anyja szerint a az apa/férj nem hibás hanem a nők a kvák akikkel csalja a feleségét van egy olyan érzésem hogy te is az lennél ha elmondanád. Ha nem így lenne azt mondanám hogy mond el a barátnődnek, de így nem vagyok benne biztos hogy nem te lennél a világ k-ja a szemükben. Az anyjának biztos, ha a barátnődnek nem is de biztos neheztelne rád.

Szüleidnek elmondod akkor valószínű apád elmegy elbeszelhetni az emberrel, remelheted higy ezt diszkréten fogja tenni botrány nélkül.

Azért nem hiszem hogy jó lenne a botrány mert akkor az egész környék abban a hitben lenne higy ki kezdtél egy családapával. Mert ha nincs is így akkor is kombinálnak az emberek és nem fogod tudni lemosni magadról.

Szóval ha a szüleidnek el is mondod akkor kérd meg őket hogy ne mondják tovább és ne legyen botrány.

Vagy te magad megoldod. Mond meg egyértelműen az embernek hogy ne érjen hozzád mégegyszer vagy eltöröd a kezét. Megértem hogy zavar, volt hasonló an részem én se mertem rászólni mert nebáncsvirág voltam. A mai fejemmel már mernék szólni. Rajtad áll, csak még annyit hogy lesz még ilyen. Mindig van egy fogdosós valahol, a lejjobb ha megtanulod te magad elhárítani.

2022. jún. 9. 21:25
 90/134 anonim ***** válasza:
85%
Sztori alapján egy ölelés volt mikor ittas volt a csaj de mivel emlékezett rá hogy derék alá csúszott a kéz aligha volt beszámíthatatlan. Részegségnek a nemi erőszaknál egyik tényállásánál lehet szerepe de ott sem arról szól hogyha a megdugott lány szondája alkoholt mutat akkor bűncselekmény történt hanem hogy a csaj annyira mattrészeg volt hogy kb nem tudja hol mi történik vele és ezzel éltek vissza
2022. jún. 9. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!