Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmondjam itthon, hogy a...

Elmondjam itthon, hogy a barátnőm apja kb. kikezdett velem? Vagy esetleg neki?

Figyelt kérdés

Nem hazudok és nem is gondolok bele egy szimpla kedves gesztusba többet. "Úgy" nem történt semmi szerencsére, de így is nagyon kellemetlenül érzem magam, kb ilyen mocskosnak vagy bűnösnek, pedig nem csináltam semmit, nem kezdeményeztem, tényleg semmit nem tettem.

A legjobb barátnőmnek az apja, a szeme előtt nőttem fel szinte. Óvodás korunk óta a legjobb barátnők vagyunk, nem tudom, mit csináljak. Vannak más barátnőink, barátaink is, de azok inkább csak haverok. Ő az, akivel megbeszélek mindent, aki tudja a titkaimat és ez fordítva is így van. Most írjam le neki, hogy amúgy az apád fogdosott? El sem tudom képzelni a reakcióját.

Azon is gondolkoztam, hogy a szüleimnek mondom el, de őket ismerve biztos nem hagynák szó nélkül... Nem tudom, mi a jó döntés vagy hogy egyáltalán érdemes-e beszélnem erről az egészről.

Felkavart nagyon ez, pedig olyasmi nem történt. Egyszerűen már a tudat is, hogy ő ezt meglépte, meg hogy úgy gondol rám.

2022. jún. 8. 21:47
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
 131/134 anonim ***** válasza:
82%

"Igen, van olyan, amit a törvény nem büntet de morálisan elitekheto. Ilyen pl az én szememben az a kislány, aki egy hónapja még 18 volt, de pár napja olyan reszegre itta magát, hogy nem emlékszik világosan a tortenesekre."

Érdekes ertekrended van ha szerinted ez elitelendo de az nem hogy a 40es nős faszi fogdossa az éppen csak nagykorú lánya barátnőjét.

És még azt is elitelitek ha ez a 18 éves lány ezt megosztja a szuleitekkel. Csak remélni merem hogy nincs és soha nem is lesz gyereketek. Elég szomorú ha szerintetek 18 éves kora után a gyerek nem számíthat a szuleidre. Ha a te 18 éves lanyodat fogdosnak te nem akarnál tudni róla? Ráadásul egy olyan ember aki az életetek szerves része..

2022. jún. 10. 16:57
 132/134 anonim ***** válasza:
91%

129. És mit mondott?

Igazából a lényeg az volt hogy megbeszéld valakivel. Mivel elvileg te üzenetben elzavartad az embert. Ennél többet most nem kell tenned. Gondolom mondani se kell higy ne is adj alkalmat olyan helyzetre hogy kettesben maradtok mert ha nem is nyomul akkor is kellemetlen lesz a szitu.

2022. jún. 10. 17:11
 133/134 anonim ***** válasza:
93%

Szia, 10-es vagyok és az elejétől követtem a kérdést. Hol tart most a dolog? Mit tanácsolt anyukád?

Barátnőddel beszéltél erről? Írd le a fejleményeket, mert szerintem többen szívesen elolvasnánk, hogy mi lesz a vége.

2022. jún. 11. 22:28
 134/134 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező, azóta mi a helyzet? Mi történt?
2022. szept. 24. 10:10
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!