Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmondjam itthon, hogy a...

Elmondjam itthon, hogy a barátnőm apja kb. kikezdett velem? Vagy esetleg neki?

Figyelt kérdés

Nem hazudok és nem is gondolok bele egy szimpla kedves gesztusba többet. "Úgy" nem történt semmi szerencsére, de így is nagyon kellemetlenül érzem magam, kb ilyen mocskosnak vagy bűnösnek, pedig nem csináltam semmit, nem kezdeményeztem, tényleg semmit nem tettem.

A legjobb barátnőmnek az apja, a szeme előtt nőttem fel szinte. Óvodás korunk óta a legjobb barátnők vagyunk, nem tudom, mit csináljak. Vannak más barátnőink, barátaink is, de azok inkább csak haverok. Ő az, akivel megbeszélek mindent, aki tudja a titkaimat és ez fordítva is így van. Most írjam le neki, hogy amúgy az apád fogdosott? El sem tudom képzelni a reakcióját.

Azon is gondolkoztam, hogy a szüleimnek mondom el, de őket ismerve biztos nem hagynák szó nélkül... Nem tudom, mi a jó döntés vagy hogy egyáltalán érdemes-e beszélnem erről az egészről.

Felkavart nagyon ez, pedig olyasmi nem történt. Egyszerűen már a tudat is, hogy ő ezt meglépte, meg hogy úgy gondol rám.

2022. jún. 8. 21:47
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/134 anonim ***** válasza:
19%
70-es, de ki mondta, hogy ez normális? Mert ahogy én látom, senki.
2022. jún. 9. 14:54
 72/134 anonim ***** válasza:
13%
A 18 éves naiv kislány meg ne igyál magát olyan reszegrw, hogy ne emlékezzen a történésekre és ne negyvenes pasikkal fizettesse az italát. Ugye te se gondolod komolyan, hogy nem egyértelmű, miért fizet egy pasi italt egy nonek?
2022. jún. 9. 14:55
 73/134 anonim ***** válasza:
17%
Felnőtt férfi felnőtt nőre ráhajtott és utóbbi nem koptatta le egyértelműen, de a szüleinek bemószerolná a palit metoozva? Ez nem normális
2022. jún. 9. 15:54
 74/134 anonim ***** válasza:
23%
Semmilyen bűncselekmény nem valósult meg a történet szerint. Itt a "nem elég jó pasi kért fel táncolni/írt rám társkeresőn" féle "zaklatásról" van szó. Kérdező is gondolom tisztában van vele hogy egyértelmű elutasítással nem ér fel a jégcsaposkodás amivel a hapsi nyomulását kezelte. Itt mindenki egy olyan világban él ahol egykorúan jönnek csak össze egymással?
2022. jún. 9. 16:11
 75/134 A kérdező kommentje:
Értem én utolsó válaszoló, hogy szerinted az áldozathibáztatás menő és mindig a lányok a hibásak. De itt közel sem arról van szó, hogy egy IDEGEN férfi egy FELNŐTT NŐRE hajtott volna rá.
2022. jún. 9. 16:16
 76/134 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező, sok itt a buta ember, hagyni kell ezeket. Illetv majd mondd a fejleményeket, hogy a szüleid mit reagáltak, és kitartást!
2022. jún. 9. 16:19
 77/134 anonim ***** válasza:
33%
Figyelj már, kérdező, nagyon túltolod. Bmeg, ne is járjál bulizni, ha félsz megmondani egy pasinak - akkor is, ha az a barátnőd apja -, hogy ne nyomuljon. Nőj fel, ideje lenne.
2022. jún. 9. 16:21
 78/134 A kérdező kommentje:
Itt már rég nem a bulin van a hangsúly. Az autóban józan volt, ahogyan ma is, amikor üzenetet írt. Erről ennyit!
2022. jún. 9. 16:23
 79/134 anonim ***** válasza:
83%
Nekem az nem tiszta, hogy miért kell 800 válaszon keresztül taglalni ezt az egész témát, amikor egyértelmű mit kellene tenni? Miért kell leállni veszekedni a kommentelőkkel? A kb 80 válaszból nagyjából 50-en írták, hogy szólj a szülőnek. Nem vagy köteles reagálni azokra, akik neked esnek.
2022. jún. 9. 16:27
 80/134 anonim ***** válasza:
16%
Én áldozathibáztató? Minek az áldozata vagy te, amiért a szülőket hívod segítségül? Rád gondol egy hapsi a kádban... de majd a szülők tudtára adják (mintha te nem tudnál magyarul) hogy ne ábrándozzon
2022. jún. 9. 16:43
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!