Elmondjam itthon, hogy a barátnőm apja kb. kikezdett velem? Vagy esetleg neki?
Nem hazudok és nem is gondolok bele egy szimpla kedves gesztusba többet. "Úgy" nem történt semmi szerencsére, de így is nagyon kellemetlenül érzem magam, kb ilyen mocskosnak vagy bűnösnek, pedig nem csináltam semmit, nem kezdeményeztem, tényleg semmit nem tettem.
A legjobb barátnőmnek az apja, a szeme előtt nőttem fel szinte. Óvodás korunk óta a legjobb barátnők vagyunk, nem tudom, mit csináljak. Vannak más barátnőink, barátaink is, de azok inkább csak haverok. Ő az, akivel megbeszélek mindent, aki tudja a titkaimat és ez fordítva is így van. Most írjam le neki, hogy amúgy az apád fogdosott? El sem tudom képzelni a reakcióját.
Azon is gondolkoztam, hogy a szüleimnek mondom el, de őket ismerve biztos nem hagynák szó nélkül... Nem tudom, mi a jó döntés vagy hogy egyáltalán érdemes-e beszélnem erről az egészről.
Felkavart nagyon ez, pedig olyasmi nem történt. Egyszerűen már a tudat is, hogy ő ezt meglépte, meg hogy úgy gondol rám.
Kérdező! Azért ez már itt nem játék ha ez a vén fsz ilyeneket mert leírni neked! Ezeket mind mentsd el ! Szükséged lesz még a bizonyítékokra.
Azért elképesztő , hogy néhány ember mit meg nem enged magának ! Egyébként a 18 évével még kamasznak számít a kérdező!
112# nek
Te nem vagy normális! Tényleg kezelésre szorulsz!
Egy felnőtt férfi trágár üzenetekkel bombáz egy gyereket , és szerinted a gyerek a hibás ! GRATULÁLOK!
Nagyon sajnálom a gyerekeidet ! Akik azért kényszerülnek megoldabi mindent maguktól mert nincs anyjuk se apjuk!
Kérdező hagyd ezeket az idiótákat mint a 112# !
Emberek, hahó, ahogy én látom, itt kb. senki nem írta azt, hogy ez egy normális dolog lenne. Nem, nem okés, hogy egy akárhány éves pasi fogdossa egy nő testrészeit az akaratán kívül, ti hol láttok tulajdonképpen ilyet?
Viszont, az ilyen dolgok sajnos megtörténnek akkor is, ha nem kellene, és ha a kérdező eljár bulizni, akkor valószínűleg meg is fog még történni párszor. És abban igaza van az itt kritizált válaszolóknak, hogy ha bulizni nem kislány, ha lerészegedni nem kislány, akkor ahhoz se legyen kislány, hogy határozottan megmondja egy ilyen tapizó pasinak (legyen az bárki), hogy szálljon le róla.
Persze, értem én, hogy a kérdező még fiatal, talán most kezdi el tanulni ezeket a dolgokat, de erre nem az a megoldás, hogy itt hisztizik oldalakon keresztül, mert egyesek nem értik, hogy lehet olyan naiv, hogy idösebb pasik tól fogad el ingyenpiát, meg egy ilyen eset után beül egy tapizós kocsijában, hanem az a megoldás, hogy elgondolkodik a válaszokon. Mert sok bennük az igazság.
Ossza meg nyugodtan az anyjával, ha neki ettől könnyebb a lelke, de akkor is meg kell tanulni kezelni az ilyen helyzeteket, mert lesznek még bőven.
15-16 éves korom óta járok bulizni. Tudom kezelni ezeket a helyzeteket, hogyha valaki meghív valamire, vagy kicsit nyomulósabb. Nem most voltam először olyan helyen, ahol alkoholt is lehet rendelni...
A különbség, hogy korábban nem az a férfi tette ezt, akinek a szeme előtt felnőttem és aki olyan volt eddig, mint a második apám kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!