Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmondjam itthon, hogy a...

Elmondjam itthon, hogy a barátnőm apja kb. kikezdett velem? Vagy esetleg neki?

Figyelt kérdés

Nem hazudok és nem is gondolok bele egy szimpla kedves gesztusba többet. "Úgy" nem történt semmi szerencsére, de így is nagyon kellemetlenül érzem magam, kb ilyen mocskosnak vagy bűnösnek, pedig nem csináltam semmit, nem kezdeményeztem, tényleg semmit nem tettem.

A legjobb barátnőmnek az apja, a szeme előtt nőttem fel szinte. Óvodás korunk óta a legjobb barátnők vagyunk, nem tudom, mit csináljak. Vannak más barátnőink, barátaink is, de azok inkább csak haverok. Ő az, akivel megbeszélek mindent, aki tudja a titkaimat és ez fordítva is így van. Most írjam le neki, hogy amúgy az apád fogdosott? El sem tudom képzelni a reakcióját.

Azon is gondolkoztam, hogy a szüleimnek mondom el, de őket ismerve biztos nem hagynák szó nélkül... Nem tudom, mi a jó döntés vagy hogy egyáltalán érdemes-e beszélnem erről az egészről.

Felkavart nagyon ez, pedig olyasmi nem történt. Egyszerűen már a tudat is, hogy ő ezt meglépte, meg hogy úgy gondol rám.

2022. jún. 8. 21:47
 91/134 anonim ***** válasza:
87%
90 de nem az a lényeg hogy bűncselekménynek minősül az eset vagy sem. A kérdezőt az zavarja higy a barátnőjének az apja akire eddig úgy tekintett mint egy apjakorú felnőttre letapizta. Egy ember akitől nemnszámított ilyenre. Nem tudja higy kezelni a helyzetet mert még a saját bevallása szerint még nem felnőtt annak ellenére hogy 18. Én is ilyen voltam, egyszerűen későn érő típus és kész.
2022. jún. 9. 22:34
 92/134 anonim ***** válasza:
79%
szerintem ez nem is a későn érés, hanem a bizalom, ami a felnőttek iránt van, akik hozzá tartoznak az életéhez.
2022. jún. 9. 22:39
 93/134 anonim ***** válasza:
75%
Az is lehet. Szerintem ha ennyire zavarja beszélje meg valakivel, ha jóban van a szüleivel akkor velük mivel a barátnőjét ebben az esetben most nem számíthat. Csak szólni kell nekik hogy diszkréten kezeljék.
2022. jún. 9. 22:58
 94/134 anonim ***** válasza:
70%
*barátnőjére
2022. jún. 9. 22:58
 95/134 anonim ***** válasza:
65%
Kiváncsi leszek mi lesz. Annyira nem tiszta mit vár a szüleitől? tanácsot? Netán hogy adják tudtára a hapsinak azt amit ő megilletődöttségében nem tudott? Járható út bár ezzel beárazhatja magát. Nem biztos hogy egyik témában nagylány lehet, másikban meg gyerek..
2022. jún. 9. 23:15
 96/134 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező én átérzem a dolgot.

16 éves voltam amikor egy szórakozó helyen megfogdosta a mellemet egy akkor 30 éves a társasághoz tartozó pasi.

Én is részeg voltam és fiatal tapasztalatlan naiv kislány. Persze nem vedekeztem mert túl részeg voltam hozzá.

És nem, az hogy emlékszel nem jelenti azt hogy nem voltál annyira részeg hogy ne tudj védekezni.

Persze lehet engem is ostorozni hogy miért voltam részeg ilyen idősen ráadásul miért ennyire (itt nyilván mindenki feddhetetlen).

De attól még az engedélyed nélkül senkinek nincs joga hozzáérni a testedhez. Az a tied, nem arra van hogy bárki kedvére kielégítse rajta a vágyait pár italért cserébe.

Hiába nem volt erőszak, nagyon gusztustalannak érzem azt az esetet. Nagyon sokáig mocskosnak éreztem magam utána, azt kívántam bárcsak le tudnám mosni az érintését.

Úgyhogy sok erőt kívánok neked.

2022. jún. 10. 05:44
 97/134 anonim ***** válasza:
66%
Ez egyébként tipikusan az undormány hapsik észjárása, hogy "piáért meg lehet tapizni, csókolni stb" bárkit. Gusztustalan, beteges és ocsmány. Mindegy ki hány éves, vagy, hogy milyen tudatállapotban van. Akkor sincs senkinek semmi joga hozzáérni. Aki ezt vitatja, annak javaslom elképzelni a helyzetet a saját anyjával, lány testvérével vagy akármelyik kedvesebb női ismerőssel.
2022. jún. 10. 08:15
 98/134 anonim ***** válasza:
15%
96 azt írta az iszogatós este kapcsán hogyha ő távozni akar akkor márpedig távozik, senki nem tartja vissza....Ez akaratnyilvánításra képtelen állapot? Vitatkozóról viszont inkább lefokozom magam olvasóra
2022. jún. 10. 08:55
 99/134 anonim ***** válasza:
20%
beszéltél már valakivel kérdező?
2022. jún. 10. 09:21
 100/134 anonim ***** válasza:
86%

#98 nem tudom voltál e már részeg, láttál e már részeg embereket. Nem lehet se rád se rám se senkire rahuzni egy skatulyat hogy te ezt és ezt teszed ha részeg vagy.

Ilyenkor általában a logika az úgy eltűnik.

Azon kívül az hogy ő el akar menni haza egy teljesen átlagos szituáció még az hogy megfogdossa a barátnője apja egy váratlan döbbenetes dolog volt számára. Amit a részeg agya nem tudott logikusan lereagalni.

2022. jún. 10. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!