Elmondjam itthon, hogy a barátnőm apja kb. kikezdett velem? Vagy esetleg neki?
Nem hazudok és nem is gondolok bele egy szimpla kedves gesztusba többet. "Úgy" nem történt semmi szerencsére, de így is nagyon kellemetlenül érzem magam, kb ilyen mocskosnak vagy bűnösnek, pedig nem csináltam semmit, nem kezdeményeztem, tényleg semmit nem tettem.
A legjobb barátnőmnek az apja, a szeme előtt nőttem fel szinte. Óvodás korunk óta a legjobb barátnők vagyunk, nem tudom, mit csináljak. Vannak más barátnőink, barátaink is, de azok inkább csak haverok. Ő az, akivel megbeszélek mindent, aki tudja a titkaimat és ez fordítva is így van. Most írjam le neki, hogy amúgy az apád fogdosott? El sem tudom képzelni a reakcióját.
Azon is gondolkoztam, hogy a szüleimnek mondom el, de őket ismerve biztos nem hagynák szó nélkül... Nem tudom, mi a jó döntés vagy hogy egyáltalán érdemes-e beszélnem erről az egészről.
Felkavart nagyon ez, pedig olyasmi nem történt. Egyszerűen már a tudat is, hogy ő ezt meglépte, meg hogy úgy gondol rám.
Hát nem tudom, szerintem túl van ez egy kicsit kapva most...
Mármint, persze, rosszul érzed magad, mert tök kellemetlen, hogy a baràtnöd apja akar kikezdeni veled, de érted, nem 14 éves vagy, hogy pedofíliát kiáltsunk és a szüleid kiverjék a balhét, mert egy felnőtt férfi ki akart kezdeni egy felnőtt fiatal nővel.
Tulajdonképpen bármilyen más 18 évesnél bepróbálkozhatott volna, most minden alkalommal, mikor egy idősebb pasi ki akar majd kezdeni veled egy buliban, szaladsz anyádékhoz?
Vagy én nem értem, mit vársz. Egyértelműen le kell állítani a pasit, aztán legközelebb nem hagyni, hogy 40-es pasik itassanak titeket, mert azt hiszik majd, könnyen kaphatóak vagytok.
Nem tudom, ezesetben mit vársz a szüleidtől. Mondják meg ők helyetted, hogy nem akarsz tőle semmit? Mert mást nem tehetnek.
Meg amúgy nem is értelek egy ilyen esetben után te még beszállsz a kocsijába vele kettesben.
Kislány, nőj fel, és ne célozgass, hanem tanulj meg határozottan nemet mondani, mert ha bulizni jársz, sajnos nagyon sok olyan esetben lesz majd részed, hogy valaki rád nyomul.
Ha te ezt nem tudod kezelni, akkor vidd magaddal bulizni a szüleidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!