Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmondjam itthon, hogy a...

Elmondjam itthon, hogy a barátnőm apja kb. kikezdett velem? Vagy esetleg neki?

Figyelt kérdés

Nem hazudok és nem is gondolok bele egy szimpla kedves gesztusba többet. "Úgy" nem történt semmi szerencsére, de így is nagyon kellemetlenül érzem magam, kb ilyen mocskosnak vagy bűnösnek, pedig nem csináltam semmit, nem kezdeményeztem, tényleg semmit nem tettem.

A legjobb barátnőmnek az apja, a szeme előtt nőttem fel szinte. Óvodás korunk óta a legjobb barátnők vagyunk, nem tudom, mit csináljak. Vannak más barátnőink, barátaink is, de azok inkább csak haverok. Ő az, akivel megbeszélek mindent, aki tudja a titkaimat és ez fordítva is így van. Most írjam le neki, hogy amúgy az apád fogdosott? El sem tudom képzelni a reakcióját.

Azon is gondolkoztam, hogy a szüleimnek mondom el, de őket ismerve biztos nem hagynák szó nélkül... Nem tudom, mi a jó döntés vagy hogy egyáltalán érdemes-e beszélnem erről az egészről.

Felkavart nagyon ez, pedig olyasmi nem történt. Egyszerűen már a tudat is, hogy ő ezt meglépte, meg hogy úgy gondol rám.

2022. jún. 8. 21:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/134 anonim ***** válasza:
19%
Csajszi, írj rám, ha gondolod elmegyek ehhez a pedorángutánhoz és elbeszélgetek vele, hogy mit szabad és mit nem. 👊
2022. jún. 9. 09:59
 42/134 anonim ***** válasza:
85%

41!

Milyen pedo? A csajszi 18.

2022. jún. 9. 10:06
 43/134 anonim ***** válasza:
70%
Ezek után minek ültél bele a kocsijaba? Mire számítottál, mi fog történni?
2022. jún. 9. 10:06
 44/134 anonim ***** válasza:
21%
Na igen, először azon rinyalsz, hogy kikezdett vele, bár nem tudom miért, mert kb semmi sem történt, aztán vagy olyan hülye, hogy nem akarsz ugyan semmit tőle, de azért beulsz a kocsijaba.
2022. jún. 9. 10:13
 45/134 anonim ***** válasza:
79%
Na feledjétek, a kérdező még nem valódi felnőtt, és a gyerekeknek azt tanítják, hogy a felnőtteknek szót kell fogadni. Alárendeltnek érzi magát, ezért nem tudja megvédeni magát. Ami azt illeti, nem arról kéne szólnia egy bulinak, hogy a lányok seggrészegre isszák magukat, ez is jó iskola volt most neki.
2022. jún. 9. 10:37
 46/134 anonim ***** válasza:
77%

Hát nem tudom, szerintem túl van ez egy kicsit kapva most...

Mármint, persze, rosszul érzed magad, mert tök kellemetlen, hogy a baràtnöd apja akar kikezdeni veled, de érted, nem 14 éves vagy, hogy pedofíliát kiáltsunk és a szüleid kiverjék a balhét, mert egy felnőtt férfi ki akart kezdeni egy felnőtt fiatal nővel.

Tulajdonképpen bármilyen más 18 évesnél bepróbálkozhatott volna, most minden alkalommal, mikor egy idősebb pasi ki akar majd kezdeni veled egy buliban, szaladsz anyádékhoz?

Vagy én nem értem, mit vársz. Egyértelműen le kell állítani a pasit, aztán legközelebb nem hagyni, hogy 40-es pasik itassanak titeket, mert azt hiszik majd, könnyen kaphatóak vagytok.

Nem tudom, ezesetben mit vársz a szüleidtől. Mondják meg ők helyetted, hogy nem akarsz tőle semmit? Mert mást nem tehetnek.

2022. jún. 9. 10:40
 47/134 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező, ez nem fog úgy működni, hogy a barátnődet megtartod, mert ha összejártok, az apja nem száll le rólad, de még ha nem is csinál semmit, csak folyton látnod kell, meg bujkálnod előle, szóval ezzel a famíliával úgy, ahogy vannak, meg fog szakadni a kapcsolatod, készülj fel rá. Apuci elintézte, hogy a lányával se barátkozhass. Mert ha máskor is megjelensz ott, apuci ezt arra fogja vélni, hogy ha odajársz, nincs is ellene kifogásod. Másrészt a barátnőd jó eséllyel az apját fogja választani helyetted, nem hiszi majd el, amit mondasz, annál is inkább, mert az apja hazudni fog neki, hogy te kezdtél ki vele. Készülj fel rá, hogy ez a barátság több okból is ugrik.
2022. jún. 9. 10:43
 48/134 anonim ***** válasza:
92%

Meg amúgy nem is értelek egy ilyen esetben után te még beszállsz a kocsijába vele kettesben.

Kislány, nőj fel, és ne célozgass, hanem tanulj meg határozottan nemet mondani, mert ha bulizni jársz, sajnos nagyon sok olyan esetben lesz majd részed, hogy valaki rád nyomul.

Ha te ezt nem tudod kezelni, akkor vidd magaddal bulizni a szüleidet.

2022. jún. 9. 10:43
 49/134 anonim ***** válasza:
76%
Tökrészeg volt, alig emlékszik valamire, nemet csak józanul lehet mondani.
2022. jún. 9. 10:52
 50/134 anonim ***** válasza:
25%
Mond meg neki rébuszok nélkül hogy nem jön be. Azt gyanítom nem valami elvetemült ember hanem a maga mezőnyében kb 20 éve még jó pasi volt és ami most tőle nem jóképűtől zaklatás az akkor mint jóképűtől még udvarlás volt a nők szemében
2022. jún. 9. 10:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!