Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmondjam itthon, hogy a...

Elmondjam itthon, hogy a barátnőm apja kb. kikezdett velem? Vagy esetleg neki?

Figyelt kérdés

Nem hazudok és nem is gondolok bele egy szimpla kedves gesztusba többet. "Úgy" nem történt semmi szerencsére, de így is nagyon kellemetlenül érzem magam, kb ilyen mocskosnak vagy bűnösnek, pedig nem csináltam semmit, nem kezdeményeztem, tényleg semmit nem tettem.

A legjobb barátnőmnek az apja, a szeme előtt nőttem fel szinte. Óvodás korunk óta a legjobb barátnők vagyunk, nem tudom, mit csináljak. Vannak más barátnőink, barátaink is, de azok inkább csak haverok. Ő az, akivel megbeszélek mindent, aki tudja a titkaimat és ez fordítva is így van. Most írjam le neki, hogy amúgy az apád fogdosott? El sem tudom képzelni a reakcióját.

Azon is gondolkoztam, hogy a szüleimnek mondom el, de őket ismerve biztos nem hagynák szó nélkül... Nem tudom, mi a jó döntés vagy hogy egyáltalán érdemes-e beszélnem erről az egészről.

Felkavart nagyon ez, pedig olyasmi nem történt. Egyszerűen már a tudat is, hogy ő ezt meglépte, meg hogy úgy gondol rám.

2022. jún. 8. 21:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/134 anonim ***** válasza:
92%
A rendőrségnek ez kevés, ami történt. A szüleiddel beszélj, ők a fontosak.
2022. jún. 8. 23:15
 22/134 anonim ***** válasza:
83%

Ne a reakciókkal törődj, hanem a saját éppségeddel!

Basszus, ez az ember beteg, ezt nem hallgathatod el.

Szüleid, aztán rendőrség! Reméljük, soha senkit nem fog többé bántani.... Pfff undorító!! :(

2022. jún. 8. 23:19
 23/134 A kérdező kommentje:

Beszélek velük holnap valószínűleg, vagyis első körben anyukámmal.

A rendőrségnek nem sok értelmét látom, komolyabb ügyekre sincs kapacitásuk. Ezzel semmit nem fognak kezdeni.

2022. jún. 8. 23:21
 24/134 anonim ***** válasza:
87%
Ez jó döntés. Majd írd meg nekünk mi lett, jó? Szurkolunk.
2022. jún. 8. 23:35
 25/134 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem kérdező bárki bármit mondjon szánalmas vagy! Ez az igazság valaki hozzászól egyből aggresszívan lereagálod. Komolyan mit vársz? Megerősítést hogy de jól vagy nem jól tetted? Eleve ha nem akarok valakivel egy ilyen után beszélni de ő mégis vagy fejbe vágom vagy közlöm hogy helló helló és te jobbra én balra. De te nem ezt tetted. Szóval nem értem mit picsogsz!
2022. jún. 8. 23:37
 26/134 A kérdező kommentje:

Megírom majd mindenképpen, persze!

31-es válaszoló, mit kéne az olyan válaszra reagálnom, hogy biztos alig volt rajtam ruha és megérdemeltem? Meg hogy mégis hol fogdosott? Ha nem szedi le rólam a bugyit, akkor addig csinálhat bármit?! Elolvastad te egyáltalán, hogy néhány agyatlan IQ 0 válaszoló miket írogatott ide?

2022. jún. 8. 23:39
 27/134 anonim ***** válasza:
88%

a pasinak mondd meg, ha legközelebb találkoztok, hogy nem érted a viselkedését, de nagyon megdöbbentél. és a jövőben inkább kerülje a társaságodat. édesanyádnak mondd el. és a pasinak is, hogy tud róla. valószínűleg nem fog többet zaklatni, de nyugodtan, határozottan beszélj vele.

tudom milyen érzés, eltart egy ideig, míg feldolgozod, de ne keress magadban hibát. sajnos a nők nagy része átél hasonló szituációt. nem is tudom mit gondolnak a pasik ilyenkor. de ha látja, hogy határozottan reagálsz, szerintem hatásos lesz.

és bár sokan itt botrányra bíztatnak, nem vagyok biztos benne, hogy azzal jobb lenne neked

2022. jún. 8. 23:52
 28/134 anonim ***** válasza:
92%
Tudod mi a szomorú, kérdező? Hogy a való életben is ilyen reakciókra számíthatsz némelyik barom férfitól. Ha megtámadnak, szerintük a te hibád. Nehogy már azé a féreg elkövetőé legyen...
2022. jún. 8. 23:52
 29/134 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező, ezt a családot nem Te fogod szétverni, azzal hogy elmondod a történteket, ezt a családot már a barátnőd apukája szétverte a viselkedésével! Különben minek járna szórakozóhelyre, stb. Ebben a helyzetben te csak egy random áldozat vagy, lehetne bárki más helyetted, vele is megtenné, megnyugtatlak. Szóval ne félj elmondani, ezt normális ember belátja, és nem fog bűnbakká tenni. Ha meg mégis elfordulnak tőled, pár hamis baráttal leszel kevesebb. Nehéz helyzetben mutatkozik meg ki az igazi barát.
2022. jún. 9. 00:05
 30/134 anonim ***** válasza:
88%

És a legfontosabb: kerüld el nagy ívben, ne menj át hozzájuk, ne ülj vele egy autóba, ha nem akarsz legközelebb megkárosulva hazatérni. Szerinted az ilyen leáll ennyinél? Egyre pimaszabb, legközelebb majd nem enged kiszállni az autóból...

A helyedben azért is mondanám el a barátnődnek, mert felvetődik a kérdés, nem-e zaklatja netán őt is. Ha van mersze egy 18 éves lányt molesztálni, aki ráadásul a lánya barátnője, erkölcsileg sem biztos, hogy megáll ennyinél.

Anyukádnak is mondd el, ő majd kézben tartja a dolgokat, és jó ha tud róla egy felnőtt, akiben megbízol! Nem mindegy, hogyha valami történik, ők egyből tudnak-e kapcsolni, hogy hol vagy, mi baj van, vagy vakarják a fejüket, hogy nem jött haza még a lányuk.

00:05-ös voltam

2022. jún. 9. 00:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!