Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmondjam itthon, hogy a...

Elmondjam itthon, hogy a barátnőm apja kb. kikezdett velem? Vagy esetleg neki?

Figyelt kérdés

Nem hazudok és nem is gondolok bele egy szimpla kedves gesztusba többet. "Úgy" nem történt semmi szerencsére, de így is nagyon kellemetlenül érzem magam, kb ilyen mocskosnak vagy bűnösnek, pedig nem csináltam semmit, nem kezdeményeztem, tényleg semmit nem tettem.

A legjobb barátnőmnek az apja, a szeme előtt nőttem fel szinte. Óvodás korunk óta a legjobb barátnők vagyunk, nem tudom, mit csináljak. Vannak más barátnőink, barátaink is, de azok inkább csak haverok. Ő az, akivel megbeszélek mindent, aki tudja a titkaimat és ez fordítva is így van. Most írjam le neki, hogy amúgy az apád fogdosott? El sem tudom képzelni a reakcióját.

Azon is gondolkoztam, hogy a szüleimnek mondom el, de őket ismerve biztos nem hagynák szó nélkül... Nem tudom, mi a jó döntés vagy hogy egyáltalán érdemes-e beszélnem erről az egészről.

Felkavart nagyon ez, pedig olyasmi nem történt. Egyszerűen már a tudat is, hogy ő ezt meglépte, meg hogy úgy gondol rám.

2022. jún. 8. 21:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/134 anonim ***** válasza:
20%

Úgy mondj el bárkinek bármit hogyha be is tudod bizonyítani.

Ha balhé lesz az ügyből,oda kevés lesz ha te állítasz valamit még akkor is ha igaz a sztori.

Egyébként szar ügy

2022. jún. 8. 22:48
 12/134 anonim ***** válasza:
77%
Nehogy elkezdj félni, a 12-es is egy fogdosós férfi, azok javasolnak ilyeneket, hogy a nő hallgassa el, amiket ők művelnek!
2022. jún. 8. 22:56
 13/134 anonim ***** válasza:
84%

Undorító féreg.

Szólj a szüleidnek.

2022. jún. 8. 22:57
 14/134 anonim ***** válasza:
87%
Ha hallgatsz, a férfit véded. És ő máskor is fogdosni fog, mert nem árultad el, felbátorodik, és még meg is erőszakol, hiszen senkinek se szóltál a tapiról, akkor biztos jólesett. Saját érdekedben ne titkold el, mert utána ő is, meg mindenki más is azt fogja kérdezni, addig mért hallgattál.
2022. jún. 8. 22:58
 15/134 A kérdező kommentje:

Hogyhogy miért olyan fontos, hogy ne legyen botrány? Te akarnál egy ilyennek a közepébe kerülni? Főleg hogy eddig az összes megcsalásnál azt hallgattam a barátnőmtől és az anyjától is, hogy mekkora k_va az aktuális harmadik fél. Legyek én, akit az anyja elhordhat mindennek? Nem őt védem, hanem saját magamat.

Igen, 10-es válaszoló, hogyha egy lányon, nőn alig van ruha esetleg, akkor az már feljogosít BÁRKIT, hogy hozzáérjen? Szerinted ha nyáron valaki rövidnadrágot vesz fel pólóval, akkor már stírölheted látványosan, meg utána fordulhatsz? Talán egy-egy buliban meg is foghatod a fenekét, mert éppen olyanod van?! De ha ennyire tudni szeretnéd, az első esetnél egy térd fölé érő ruha volt rajtam, ma pedig egy (hosszú) sportnadrág, sportmelltartó és oversized póló. Undorító egy féreg lehetsz ilyen felfogással te is.

Röviden:

Igazából pénteken ott volt egy szórakozóhelyen, ahol mi is (a barátnőm nem jött velünk, nem volt ott). Ő is barátokkal volt, én is. Először csak köszönt, utána odajött, hogy nincs-e kedvünk odamenni arra a részre, ahol ők vannak. Barátnőim mondták, hogy menjünk már, legalább akkor amiket iszunk, állják ők. Ott még nem volt semmi baj, még a barátnőmnek is küldtem képet magunkról. Én aztán elindultam (volna) haza, erre kezdődött a győzködés, hogy ne menjek még, maradjak még 1 órát és utána hazakísér, ha szeretném. De már rosszul voltam, alig volt ott levegő, sokat is ittam és én olyan vagyok, hogyha eldöntöm, hogy megyek haza, az atyaúristen se tud marasztalni. Elindultam, hogy hívok kint taxit, jött utánam (úgy, hogy mikor elköszöntem és megölelt, a keze már akkor is lejjebb tévedt a derekamról). Kint is győzködött, hogyha a társasághoz nincs kedvem, akkor menjünk el valahová ketten és bármennyire is voltam kicsit spicces, már ez akkor is fura volt nekem, hogy miért akarnék hajnalban vele menni bárhová. Ott a kinti rész kicsit zavaros nekem, mert nem pontosan emlékszem mindenre, de tudom, hogy próbált rávenni, hogy maradjak még, meg hogy lehetne ilyen véletlen találkozásunk többször is, mert ő mennyire jól érezte magát. Aztán megmentett az, hogy jött a taxim és leléptem. Azóta ma találkoztam először a legjobb barátnőmmel, én mentem hozzájuk, de csak 10 percre. Első kérdésem az volt, hogy ki van otthon még, de mondta, hogy egyedül van.

Nem akartam nagyon az apjával találkozni, mert hiába volt csend az utóbbi napokban, nem tudtam a pénteki esetet nagyon hová tenni, meg mivel ittam, pontosan nem is emlékeztem mindenre, magamban próbáltam azt erőltetni, hogy én gondoltam ezt túl vagy rosszul emlékszem. Már indultam, erre az apja megállt a kapuban, én meg ott álltam az ajtóban. Jaj hát ha most indulok haza, szívesen hazavisz. Mondtam, hogy nem kell, sétálok egyet, de, de, hazavisz. Reméltem nem hozza fel a hétvégét, nyilván felhozta. Hogy ő is sokat ivott, nem nagyon szokott amúgy, de nagyon jól érezte magát ott a társaságomban és hogy eddig fel sem tűnt neki, milyen édesen nevetek, meg milyen szépek a szemeim. Ezután meg a kezét a combomra tette. Nem véletlenül, mert nagy autóval járkál, a két ülés között van a könyöklős, kijelzős rész is, szóval nem csak úgy hozzámért véletlenül. Lefagytam, aztán arrébb löktem a kezét és mondtam, hogy ne körözgessünk sehol, haza szeretnék menni. Utána nem nagyon mondott semmit, csak amikor megállt a házunk előtt, hogy reméli azért lesz még olyan alkalom, hogy csak mi lehetünk. Én meg mondtam, hogy kétlem és kiszálltam.

2022. jún. 8. 22:59
 16/134 anonim ***** válasza:
84%
Hát pedig mivel hallgattál róla, felbátorodott. Tessék. Ez a diszkréciód eredménye.
2022. jún. 8. 23:01
 17/134 anonim ***** válasza:
86%
Mondd el apádnak, mert magától nem fog leállni!
2022. jún. 8. 23:02
 18/134 anonim ***** válasza:
27%
Felnőtt nő vagy. Ha zaklat, akkor a rendőrségnek szólj, ne az apádnak. De előtte mond meg neki kerek perec, hogy hagyjon békén.
2022. jún. 8. 23:08
 19/134 anonim ***** válasza:
86%
Te lány, ha azon agyalsz, hogy ne kelljen restelkedned, meg hogy hogyan kerülheted el a szüleiddel való megbeszélést, tényleg meg fog erőszakolni ez a dög, mivel meggyőződött róla, hogy apád nem fogja bántani.
2022. jún. 8. 23:11
 20/134 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok egy hónapja, az igaz. De közel sem érzem magam felnőttnek... A szüleimmel élek, ők tartanak el, ők szponzorálják az életemet. Elég nevetséges lenne, ha nekik nem szólnék, cserébe mennék egyedül a rendőrségre.
2022. jún. 8. 23:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!