Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmondjam itthon, hogy a...

Elmondjam itthon, hogy a barátnőm apja kb. kikezdett velem? Vagy esetleg neki?

Figyelt kérdés

Nem hazudok és nem is gondolok bele egy szimpla kedves gesztusba többet. "Úgy" nem történt semmi szerencsére, de így is nagyon kellemetlenül érzem magam, kb ilyen mocskosnak vagy bűnösnek, pedig nem csináltam semmit, nem kezdeményeztem, tényleg semmit nem tettem.

A legjobb barátnőmnek az apja, a szeme előtt nőttem fel szinte. Óvodás korunk óta a legjobb barátnők vagyunk, nem tudom, mit csináljak. Vannak más barátnőink, barátaink is, de azok inkább csak haverok. Ő az, akivel megbeszélek mindent, aki tudja a titkaimat és ez fordítva is így van. Most írjam le neki, hogy amúgy az apád fogdosott? El sem tudom képzelni a reakcióját.

Azon is gondolkoztam, hogy a szüleimnek mondom el, de őket ismerve biztos nem hagynák szó nélkül... Nem tudom, mi a jó döntés vagy hogy egyáltalán érdemes-e beszélnem erről az egészről.

Felkavart nagyon ez, pedig olyasmi nem történt. Egyszerűen már a tudat is, hogy ő ezt meglépte, meg hogy úgy gondol rám.

2022. jún. 8. 21:47
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/134 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem nem véletlen, hogy pont most mászott rád miután 18 éves lettél. Úgy van vele, hogy már nem vagy gyerek, így nem gáz bepróbálkozni. Végül is igaza van. Neked kell egyértelműen visszautasítani, nem még beülni a kocsijába.. Ha akkor sem hagy békén miután egyértelműen közölted vele, akkor meg kell tenni a szükséges lépéseket (hatóságok, stb). De szerintem érteni fog a szóból. Az életed során sok ilyet kell majd kezelni, jobb ha megtanulod és nem a szüleiddel intézteted el.
2022. jún. 9. 11:02
 52/134 A kérdező kommentje:

Azért hihetetlen az az áldozathibáztatás, ami itt megy. :D

Semmi baj nem lenne azzal, ha egy idősebb férfi bepróbálkozik. Amíg az a bepróbálkozás nem az, hogy öleléskor megfogja a fenekemet, akaratom ellenére a kezét ráteszi a combomra, mikor kettesben vagyunk, nyomul rám.

Vagy mondjuk az is elég undorító red flag, ha ez a férfi a legjobb barátnőm apja, aki amúgy házas és akinek a szeme előtt nőttem fel.

2022. jún. 9. 11:06
 53/134 anonim ***** válasza:
84%
remélem a hasznos tanácsokat is olvasod! a többivel ne törődj!
2022. jún. 9. 11:08
 54/134 anonim ***** válasza:
26%
Miben vagy áldozat, bakker? Nem erőszakolt meg. Az meg a saját hulyesegwd, hogy nem akarsz tőle semmit, de azért be ulsz melle ezek után q kocsiba.
2022. jún. 9. 11:08
 55/134 anonim ***** válasza:
74%
Ez volt a tanulópénz, kislány, hogyan ne viselkedj. Ne igyál apád korúakkal, ne rúgj be, és aki nem kell neked, azzal ne maradj kettesben.
2022. jún. 9. 11:12
 56/134 anonim ***** válasza:
96%
Persze, hogy red flag. Senki sem tanácsolta, hogy gyere össze vele. Sőt pont azt tanácsolták, hogy utasítsd el egyértelműen. De miért ülsz még be mindezek után a kocsijába kettesben? Az nem arra enged következtetni, hogy téged ez annyira felzaklatott. Ezt nem értjük.
2022. jún. 9. 11:14
 57/134 anonim ***** válasza:
40%

Kérdező, senki nem mondta, hogy normális dolog akarata ellenére megfogdosni valakinek a combját. Nem az, de attól még megtörténik, és ha bulizni jársz, akkor meg is fog még számtalanszor, pláne, ha nem állítod le határozottan a férfiakat, hanem mint most, képes vagy még beszállni a kocsijába is, mintha előző este mi sem történt volna.

Ne anyukádékhoz szaladjál sírva, mert ez most megesett, hanem ahogy mondták, tekintsd tanulópénznek és mostantól igyekezz határozottan leállítani azokat, akik nyomulni akarnak. Vagy ugyanez megtörténik majd meg veled százszor.

Azt meg tényleg nem értem, mit akarsz itt a szüleiddel, mit csináljanak?

2022. jún. 9. 11:18
 58/134 A kérdező kommentje:

Elmondani szeretném nekik! Mert nekem attól könnyebb lenne kezelni ezt az egészet, úgy érzem. Nehogy az legyen már a normális, hogyha a legjobb barátnőm nős apja rám nyomul határozottan, akkor hallgatok róla, mint a sír, mert hát ilyen bármikor megeshet, ilyen az élet...

Igen, beültem a kocsijába, mert nem éreztem azt, hogy a legjobb barátnőm előtt kéne elkezdenem veszekedni vele, meg célozgatni arra, hogy a péntek estén mi történt. Szerencsétlen helyzet volt, nem akartam/nem tudtam ezt ott jól kezelni.

2022. jún. 9. 11:21
 59/134 anonim ***** válasza:
87%
Azért a szüleidnek csak mondd el, mert ha a család barátja, nehogy már kedvesek legyenek vele ezután is. Ha idegen férfi fogdosna meg, akkor nem kéne tudomásukra hoznod, de most a barátnőd apja volt az. Jól szétcseszte a barátságotokat is ezzel.
2022. jún. 9. 11:24
 60/134 anonim ***** válasza:
36%
Hát mond el. Miért ne mondhatnád? Senki sem mondta, hogy hallgass, mint a sír. Neked tényleg ez jött le a válaszokból? Csak annyit mondtunk, hogy ne a szüleidtől várd hogy megoldják a szituációt.
2022. jún. 9. 11:27
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!