Elmondjam itthon, hogy a barátnőm apja kb. kikezdett velem? Vagy esetleg neki?
Nem hazudok és nem is gondolok bele egy szimpla kedves gesztusba többet. "Úgy" nem történt semmi szerencsére, de így is nagyon kellemetlenül érzem magam, kb ilyen mocskosnak vagy bűnösnek, pedig nem csináltam semmit, nem kezdeményeztem, tényleg semmit nem tettem.
A legjobb barátnőmnek az apja, a szeme előtt nőttem fel szinte. Óvodás korunk óta a legjobb barátnők vagyunk, nem tudom, mit csináljak. Vannak más barátnőink, barátaink is, de azok inkább csak haverok. Ő az, akivel megbeszélek mindent, aki tudja a titkaimat és ez fordítva is így van. Most írjam le neki, hogy amúgy az apád fogdosott? El sem tudom képzelni a reakcióját.
Azon is gondolkoztam, hogy a szüleimnek mondom el, de őket ismerve biztos nem hagynák szó nélkül... Nem tudom, mi a jó döntés vagy hogy egyáltalán érdemes-e beszélnem erről az egészről.
Felkavart nagyon ez, pedig olyasmi nem történt. Egyszerűen már a tudat is, hogy ő ezt meglépte, meg hogy úgy gondol rám.
Jó, mondd el, ha a szívednek úgy esik jobban, de akkor se tőlük várd, hogy megoldják ezt a dolgot. Max. nem engednek el bulizni legközelebb, mert látják, hogy nem tudod kezelni ezeket a dolgokat.
A barátnőddel való kapcsolatot meg felejtsd el, ezek után már úgysem fog menni.
Nem, azt nem szoktam elmondani, ha csak nem lesz belőle valamit.
De itt nem egy vadidegem emberről van szó. Hanem egy olyan férfiről, aki az apám lehetne, nős, a lánya a legjobb barátnőm. Szerinted ez komolyan ugyanaz, mintha egy idegen férfi akarna megismerni?
De kérdező, továbbra sem válaszoltál arra, hogy akkor te most mit vársz a szüleidtől? Pláne ha azt mondod, nem is hagyják szó nélkül?
Mondd el nekik nyugodtan, de ennek úgyis csak az lesz a következménye, hogy a barátnődnek búcsút mondhatsz, ha kiverik a balhét a szüleid. Meg lehet, hogy úgy a baráti társaság egy részének is, akik őt jobban kedvelik.
De ez most nem nem az az eset, ahol az a legfontosabb, hogy mi lesz a barátnővel. Az már az apuka által el is dőlt. Itt egy sokkal nagyobb baj megelőzése a cél!
De mit kell megelőzni, 66-os? Azt, hogy a pasi tovább nyomuljon?
Ahhoz nem kellenek a szülők, mondja meg neki a csaj, hogy álljon le, mert nem akar tőle semmi és következményei lesznek, ha tovább zaklatja. Ennyi.
A kérdező meg ne igyon 40-es pasik kontójára, mint a ribik, 3s akkor nem hiszik majd azt ezek a pasik, hogy buta, bármire rávehető fruska.
Én a barátnőmnek mondanám el legfőképpen. Úgyis feltűnő lesz a kínos feszültség, valahányszor megjelenik az apja. Ez van. Ő él vele együtt, csak van fogalma róla, hogy mi telik ki a fatertól (pl. hogy bulikban csajokra nyomuljon).
Te pedig
-egy: ne légy naiv! Ha egy csapat "vén fószer" magához hív egy csapat csajt egy buliban, akkor nem "a kislányuk kis barátnőit" hívják, hanem a "pipiket", a "bukszákat", "dögös kiscsajokat", ahogy bármely másik pasi brancs. Azért hívják őket, hogy stírölhessék, érezzék a közelségüket, illatukat, és egyik-másik talán konkrétan nyomulni is akar. A korkülönbség csak téged hat meg, a bácsik a buliban nem papáskodni akarnak felettetek. És ha a barátnőd apja együttműködik a bácsikkal, az világosan megmutatja, hogy neki is "csajok" vagytok, te is az vagy. Ha nem akarjátok, hogy vén farkak lihegjenek utánatok, akkor ne csapódjatok hozzájuk a buliban, pár ingyen pia nem ér ennyit. Egyébként az ingyen piára utazásról is megvan a véleményem. Most komolyan...
-kettő: vetkőzd le a jókislányságot! Tudom hogy nehéz. Mindig azt várták, hogy szófogadó legyél, kedves, udvarias, ne feleselj, még csak csúnyán se nézz. És most minden porcikád tiltakozik az ellen, hogy undok legyél és ugatni kezdj, hogy lehordd a barátnőd apját, akinek nemrég még csókolommal köszöntél, és szépen megköszönted a csokiszeletet. Most pedig a szemébe kéne mondanod, hogy márpedig te nem vagy hajlandó beülni a kocsijába. De nézd másképp: abban keresd a hibát, hogy MÁSOK hogyan viselkednek VELED! Amennyire ők átgázolnak rajtad, azt nyugodtan visszaadhatod, nem érdemelnek tőled sem kedvességet, sem tapintatot, sem elnézést, és isten ments, hogy te tartsd értük a hátad, vagy hozd magad még rosszabb helyzetbe, mint amilyet eddig is okoztak neked. A barátnőd apja biztos nem olyan hülye, hogy ne vette volna észre a reakcióidban a döbbenetet és az elhúzódást. Csak arra játszik, hogy úgyis csendben maradsz, mert jó kislány vagy. Van pofája erőltetni hogy hazavigyen, mert úgysem mered kimondani, hogy nem akarsz beszállni, nem mersz nyíltan ellenszegülni. Nem felháborító? Na, ezt tartsd szem előtt! Most gyakorlatilag megvéded őt, pedig vissza kéne adnod a pofont. Rajtad ne taposson, veled ne szórakozzon senki. Rakd át rá a szégyenét, nem a tiéd, haragudjon aki akar.
Nem az a legrondább hibája a pasasnak, hogy hozzá képest túl fiatal nővel kezdett, és még csak nem is az, hogy házasságból kacsint ki, hanem az, hogy tudatosan kihasználja a bátortalanságodat, hogy olyan határokon jusson át, amiken sosem akarnád engedni. Mert úgysem szólsz. Na, ezért kell visszaütni, és csupán annyival, hogy nem titkolózol a kedvéért, hanem kinyitod a szád. Megleped azzal, hogy azt mondod: "nem szállok be, mert miután a seggemet fogdosta szombaton, nem akarok még egyszer kettesben maradni magával". Mindegy, ki hallja. Így járt, nem a te hibád, ő csinálta magának.
Hogy mennyi idióta jár ide.
Rohadtul nem normális hogy ramasszon egy 18 éves lányra az az öreg faszi aki látta őt felnőni. Beteg dolog hogy ezek után úgy néz rá mint egy dughato nőre.
Mondhatjatok hogy nem kellett volna vele buliznia, de egy 18 éves naiv kislanyrol van szó, aki emellett a pasi mellett nőt fel, akire ő abszolút nem tud férfiként nézni és ezért nyilván nem is gondolta hogy az ő viselkedese félreérthető lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!