Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmondjam itthon, hogy a...

Elmondjam itthon, hogy a barátnőm apja kb. kikezdett velem? Vagy esetleg neki?

Figyelt kérdés

Nem hazudok és nem is gondolok bele egy szimpla kedves gesztusba többet. "Úgy" nem történt semmi szerencsére, de így is nagyon kellemetlenül érzem magam, kb ilyen mocskosnak vagy bűnösnek, pedig nem csináltam semmit, nem kezdeményeztem, tényleg semmit nem tettem.

A legjobb barátnőmnek az apja, a szeme előtt nőttem fel szinte. Óvodás korunk óta a legjobb barátnők vagyunk, nem tudom, mit csináljak. Vannak más barátnőink, barátaink is, de azok inkább csak haverok. Ő az, akivel megbeszélek mindent, aki tudja a titkaimat és ez fordítva is így van. Most írjam le neki, hogy amúgy az apád fogdosott? El sem tudom képzelni a reakcióját.

Azon is gondolkoztam, hogy a szüleimnek mondom el, de őket ismerve biztos nem hagynák szó nélkül... Nem tudom, mi a jó döntés vagy hogy egyáltalán érdemes-e beszélnem erről az egészről.

Felkavart nagyon ez, pedig olyasmi nem történt. Egyszerűen már a tudat is, hogy ő ezt meglépte, meg hogy úgy gondol rám.

2022. jún. 8. 21:47
 121/134 A kérdező kommentje:
Itt nem egy korombeli fiúról van szó. Hanem egy 50 éves férfiről.
2022. jún. 10. 14:24
 122/134 anonim ***** válasza:
3%
Ja, akkor most találkoztál ezzel a helyzettel is. Gondolom, levontad a tanulságokat és nem mész hozzájuk többet.
2022. jún. 10. 14:25
 123/134 anonim ***** válasza:
11%

113!

Milxen? Hogy egy idősebb pasi megfogja a fenekét? Ahogy ismerem, lekever neki egyet, de minimum beszól valamit. Olyan pedig eddig meg5nem fordult elo, hogy amneziasra igya magát. Plusz nem szallna be a kocsiba sem, ha előtte hasonló történne. Képes gondolkodni.

2022. jún. 10. 14:26
 124/134 anonim ***** válasza:
10%

"Egy felnőtt férfi trágár üzenetekkel bombáz egy gyereket , és szerinted a gyerek a hibás ! GRATULÁLOK!"

Nos, én nem láttam sehol trágár üzenetet. Te hol láttad? És milyen gyerekről van szo? A kerdezo 18 éves. Felnőtt.

2022. jún. 10. 14:27
 125/134 A kérdező kommentje:
Ahh a tökéletes életed mellett csak itt kell értetlenkedned tovább?
2022. jún. 10. 14:28
 126/134 anonim ***** válasza:
81%
Hagyd kérdező! Ne törődj ezekkel a gyökerekkel! Itt élik ki magukat !
2022. jún. 10. 14:30
 127/134 anonim ***** válasza:
0%
120-as vagyok. Abban mindenesetre hasonlít a 2 eset hogy ott se tudta az illető hogy "hányas a kabát" vagyis hogy neki a tiszteletbeli tesóság áll csak jól, mégis ama ténnyel sokkolta végülis az egész családot hogy többet akar
2022. jún. 10. 14:35
 128/134 anonim ***** válasza:
0%

Erre a kötekedőre nem értem mért kell reagálnotok. Semmi értelme, had mondja.

Kérdező akkor hogyan döntöttél? Elmondod a szüleidnek vagy a kezedbe veszed a dolgokat vagyis elzavarod? Mintkettő megoldást megértem, csak kíváncsi vagyok.

2022. jún. 10. 16:40
 129/134 A kérdező kommentje:
Beszéltem már anyukámmal róla.
2022. jún. 10. 16:43
 130/134 anonim ***** válasza:
16%
Akkor meg zárd le ezt a kérdést, és kész
2022. jún. 10. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!