Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmondjam legalább az anyámnak...

Elmondjam legalább az anyámnak a titkomat? Vagy a kiborulás garantált egy ilyen helyzettel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Másodéves egyetemista vagyok, a családom átlagos. Mikor felvettek ide, tudtam, hogy sok támogatásra tőlük nem számíthatok és nem azért, mert ne szeretnének/akarnának támogatni, hanem mert nagyon nincs miből. De dolgoztam 16 éves korom óta, szóval úgy voltam vele, hogy majd vállalok diákmunkát az egyetem mellett, sokan csinálják. Viszont hiába volt néha két munkám is, pénzem alig. Mellé a sulira sem tudtam annyi időt és energiát szánni, amennyi jó lett volna… Úsztam a tanulással, 0-24 fáradt voltam, semmire nem volt időm és mellé még pénzem se nagyon. Azt éreztem, hogy ezek lennének a legszebb, leginkább gondtalanabb éveim, mégis csak erre a robotolásra fogok emlékezni majd belőlük.

Nyáron, a vizsgáim után éltem egy barátnőm ajánlatával, hogy bemutatna valakinek… Azóta tart a dolog.

Igen, fizet nekem azért, mert vele vagyok, értsétek ezt minden értelemben. De egyenesbe is jött az életem, nem kell izgulnom az anyagiak miatt, nem 2-3 lakótárssal élek együtt és jut időm mindenfélére. Legyen az az egyetem, nyelvtanulás, sport, hobbi, bármi. Csinálhatom azt, amihez kedvem van, mert időm is és pénzem is van rá. Mindig szerettem volna utazni, világot látni, most sorban pipálhatom ki a bakancslistás helyeimet, élményeimet. De sokszor van, hogy szeretnék beszélni erről valakinek/valakivel. Vagy csak úgy megosztani a gondolataimat, aktuális problémákat.

A szüleim semmit nem tudnak erről, nem is gondoltam, hogy ez eddig fog tartani (még mindig tart)… Anyukámmal beszélünk minden nap, reggel-este és néha annyira szeretnék vele őszinte lenni, de nem tudom, hogyan fogadná.

Kényes, nehéz téma ez.

Tudom, hogy sokan élnek így, főleg korombeli lányok. Nem büszkeségből írom ki a kérdést, vagy hogy bárkit is megsértsek, provokáljak. Tanács kellene, mert erről senkinek sem beszéltem még.

2022. máj. 10. 15:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/170 anonim ***** válasza:
94%
Te tudsz anyukádrol hasonlo jellegü dolgokat? Ha igen akkor van reményed a megértésre. Ha nem akkor meg jobb ha hallgatsz!
2022. máj. 10. 16:00
 22/170 anonim ***** válasza:
72%

Második sornál, harmadik elején tudtam, hogy prostituált-sztori lesz. Vajon én vagyok túl ügyes, vagy a történet túl lapos?

De nézzük tovább hátha valami jó csavar belefért!

2022. máj. 10. 16:04
 23/170 anonim ***** válasza:
98%
40 körüli, gazdag, jól kinéző férfi arra szorul, hogy sugar daddy legyen?
2022. máj. 10. 16:12
 24/170 A kérdező kommentje:

Nem tartom magam a szó szoros értelmében prostinak.

Lehet vitatkozni arról, hogy jó döntés volt-e az, hogy így élek, de szerintem felesleges. Sokkal boldogabb vagyok most, mint az egyetem első évében. Igen, vannak nehézségek, problémák, de nem olyan szintűek, mint korábban.

Büszke sem vagyok magamra, a homlokomra sem fogom kiírni ezt, valószínűleg a gyerekeim sem fogják tudni, ha már saját családom lesz.

2022. máj. 10. 16:12
 25/170 anonim ***** válasza:
88%
Ne mondd el! Soha, senkinek.Sokan csinálják, főleg orvosin.
2022. máj. 10. 16:13
 26/170 anonim ***** válasza:
87%

Nem mondanám el. Inkább abbahagynám, most azonnal. Fentebb már leírták miért.

Kérdés, hogy a családod valóban nem sejt semmit? Azért ha csóróságból pikk-pakk megváltozik az ember élete, mindent megvehet, elkezd utazgatni, az feltünő lehet...hmmm...soha nem kérdezték, hogy miből telik rá?

2022. máj. 10. 16:15
 27/170 anonim ***** válasza:
32%
Szerinted nem tudják, hogy a lányuk egy cafka? Nyilván nem gondolják, hogy diákhitelből laksz egyedül
2022. máj. 10. 16:17
 28/170 anonim ***** válasza:
31%

Tegye fel a kezét, akitől ha megkérdezik, mennyi idős a párja, azt mondja, x körül van.

Kérdező, azt mondod, hazudsz.

Van egy tudsz hírem: tudjuk. Unalmas is már a téma.

2022. máj. 10. 16:20
 29/170 A kérdező kommentje:

Nem tudják, ebben biztos vagyok.

Nem szeretnek nagyon utazni, mióta elköltöztem tőlük, összvissz kétszer voltak Pesten (ebből egyszer, amikor felköltöztem és el kellett hozni autóval a sok cucc miatt). Nem tudják, hogyan élek itt, telefonba azt mondok, amit akarok. Amikor 6-8 hetente hazamegyek pár napra, nem viszek magammal semmi olyat, ami drágább kategória.

Azt sem tudják, hogy egyedül élek. A költözést elmondtam nekik még szeptemberben, de úgy tudják, hogy egy barátnőmé a lakás és ketten lakunk itt. És azért ugyanannyi a lakbér, mint a régi lakásnál, mert amikor ő nincs itthon, én foglalkozom a kutyájával napokig.

Nem hazudok, de nem fogok leírni konkrétumokat sem ide!

Tudom a pontos korát, a születésnapját is, de nem fogom leírni ide, hogy hány éves! Nem releváns a kérdés szempontjából, hogy most 42 vagy 47 éves. Ahogyan az sem, hogy tényleg jól néz-e ki, vagy csak nekem jön be.

2022. máj. 10. 16:22
 30/170 anonim ***** válasza:
92%

Ne mondd el senkinek.

Szerintem ez az üzlet úgy "tisztességes", ha az illető tudja, hogy ideiglenes. Fizet, hogy veled lehessen, de majd ha úgy gondolod, továbblépsz.

2022. máj. 10. 16:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!