Szüleitek különbséget tesznek/tettek közöttetek és a testvéreitek között?
Figyelt kérdés
Ha különbséget tesznek, ki a kedvenc gyerek, ti, vagy a testvéretek, illetve több testvér esetén melyik?ma 09:28
A kérdező szavazást indított:
Igen, mindketten.
Csak anyukám.
Csak apukám.
Egyikük sem, mindannyiunkat egyformán szeretnek.
27 szavazat
1/5 anonim válasza:
Igen, 3-an vagyunk. A kapcsolatot már nem tartjuk mondjuk, de mindig a bátyánk, az első gyerek volt az atyauristen, akinek mindent lehetett, minden el volt nézve az agressziótól kezdve a lopásig.
2/5 anonim válasza:
Más típusúak vagyunk teljesen, másképp szeretnek minket, de nem gondolnám, hogy bármelyiküknek van kedvence. Nekem inkább anyukámmal van hasonló érdeklődési köröm, de apukámhoz hasonló a személyiségem, tesómnak fordítva kissé. Szerintem elfogadták ezt és mindketten megtennének bármit értünk, ha úgy adódna. Remélem azért nen vagyunk ezzel kivételes eset.
3/5 anonim válasza:
Nem kezelnek egyformán, de egyformán szeretnek. Nyilván más a személyiségünk stb, de ettől függetlenül(szerintem) egyformán szeretnek.
4/5 anonim válasza:
Én vagyok a legidősebb, a lány. Enyém volt a házimunka, a főzés, stb, mert "úgyis saját háztartást vezetek majd egyszer", az öcsém kb. döglött egész nap, senkit nem érdekelt.
Nálam elvárás volt a legalább 4,5 átlag, neki lehetett 2,5-3, hiszen fiú, és a fiúk nem olyan tanulósak.
Bármit csinált, legyintettek rá, jaj, a fiúk elevenebbek...
Napestig sorolhatnám, hogy őneki mi minden szabadott, amiért engem már rég leb...tak volna.
Aztán csoálkoznak, hogy egyikkel sem tartom a kapcsolatot.
5/5 anonim válasza:
4, neked ez a szemszöged, de férfiak milliói meg azt kapták az iskolarendszerben, hogy a lányok okosabbak, jobb tanulók, szorgalmasabbak. Szerinted úgy milyen felnőni?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!