Van hogy a szüleidnek vagy a testvéreiteknek éreztétek már izzadt, lábszagát?
Figyelt kérdés
Azt kérdezném hogy egy hosszú nap után, szüleidnek vagy a testvéreiteknek szoktátok érezni kellemetlen, izzadt lábszagot, miután hazaért leveszi lábbeliét? mit tesztek vagy mit tanácsoltok hogyha előfordul?
Hülye kommenteket mellőzni, köszönöm..
szept. 16. 15:51
A kérdező szavazást indított:
Anyukámét szoktam érezni!
Apukámét szoktam érezni!
Bátyámét szoktam érezni!
Hugómét/Nővéremét szoktam érezni!
Egyéb családtagét!
Nem fordult elő!
13 szavazat
1/10 anonim válasza:
Majdnem minden közvetlen családtagomnak szokott ilyen lenni. Minden nap új zokni viselete, izzadásgátló spray, rendszeres tisztítása a körmöknek, de a közte lévő rész kiszárítása is fontos fürdés után. Ha szeret valaki mezítláb lenni, akkor a jobb szellőzés végett mezítláb is érdemes lenni. A körmök heti-2 heti vágása, a gombásodás megakadályozása fontos. (F!)
2/10 A kérdező kommentje:
1# Válaszoló, köszönöm szépen.
szept. 16. 16:31
3/10 anonim válasza:
Hazaérkezés után lábmosás, lábspray, a zoknit kézzel ki kell öblíteni gyorsan (persze ha megszáradt, utána megy rendesen a szennyesbe).
4/10 A kérdező kommentje:
3# Köszönöm neked is! illetve az eddigi válaszólóknak és szavazóknak is...
szept. 16. 17:36
5/10 anonim válasza:
2-3 liter vízbe 1 tasak szódabikarbóna, és kB 2dl ecet. Áztatni 20 percig. Heti 2x mehet. Apámnak teljesen megszüntetés a lábszagát.
8/10 BeefEater válasza:
Igen, amikor befejeztek valami fizikai munkát a ház körül. Aztán elmentek zuhanyozni és kész.
Nem kellet semmit tanácsolni, mindenki tudja a családban, hogy a higiénia hogyan működik.
9/10 anonim válasza:
Majdnem minden közvetlen családtagomnak szokott ilyen lenni.
10/10 anonim válasza:
Nagyszüleim nem fürödtek minden nap. Alváskor volt ott szag mégis valahogy szerettem azt a szagot gyerek koromban ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!