Otthon a szüleitek és testvéreitek előtt szoktatok hangosan fingani?
Gyerekként és felnőttként is a mai napig jóízűen szellentek a szüleim és testvéreim előtt (29N). A távolabbi családtagok, ismerősöknél, nem közeli barátoknál ez megáll. Azt hittem minden család így működik, de aztán a barátom felvilágosított, hogy nem, amióta emlékszik ez náluk sosem volt így.
Mi a normális és mi a jellemző nálatok? A mi családunk a fingós vagy a barátomék prűdek ezen a téren?
Ha már a család előtt sem finghatok (akik nem mellesleg szó szerint a szaromból vakartak ki gyermekkoromban), akkor mégis hol?
Persze nem kajáláskor, de ez alap, gondolom.
Kimegyek a wc-re. Engem zavarba hoz.
Bofogni viszont előttük szoktam.
Szerintem ez nem prűdség, inkább intelligencia és kulturáltság kérdése.
Én úgy vagyok vele, hogy főleg a saját otthonomban nem akarom szagolni mások seggszelét és én is megtisztelem a velem lakókat azzal, hogy nem durrantok az orruk alá.
Nyilván mindenkinél megesik, hogy kiszalad, de ha bárhol máshol, vendégségben, munkában képesek vagyunk kulturáltan viselkedni, akkor ezt a jó szokást otthon is meg lehetne tartani.
Sajnos nekem a szüleim erősen kulturálatlanok ebből a szempontból, simán finganak, böfögnek percenként mint az állatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!