Otthon a szüleitek és testvéreitek előtt szoktatok
hangosan fingani?
Figyelt kérdés
Gyerekként és felnőttként is a mai napig jóízűen szellentek a szüleim és testvéreim előtt (29N). A távolabbi családtagok, ismerősöknél, nem közeli barátoknál ez megáll. Azt hittem minden család így működik, de aztán a barátom felvilágosított, hogy nem, amióta emlékszik ez náluk sosem volt így.
Mi a normális és mi a jellemző nálatok? A mi családunk a fingós vagy a barátomék prűdek ezen a téren?
"Fura kis valaki lehetsz, ha a fingást összemosod az orr alá fosással..."
Igen, nyilván én vagyok a fura kis valaki, nem egy olyan retardált valaki aki a saját bélgázainak működését nem képes szabályozni és komplett kórképet állít fel a tévképzeteivel idegen emberekről pusztán azért, mert azok képesek kulturált ember módjára megejteni bélgázaik kiengedését :D
aug. 15. 10:44
42/46 anonim válasza:
Természetesen szoktam. Nem fogok minden fingért wc-re futkosni, főleg amikor fel vagyok puffadva és gyakrabban kell. Munkahelyemen is simán fingok, igaz halkan és sunyin.
aug. 15. 10:44
43/46 anonim válasza:
"Na de törlöm a kérdést, további jó bujkálást a mosdóban!"
Na csak kiderül itt minden. Érdekes a kérdésedben még nő voltál, a saját kérdésedre adott válaszodban már a csajod dugod, miközben a valóság az, hogy az egész kérdés csak valami beteg fing fétises agyszüleménye :D
aug. 15. 10:46
44/46 anonim válasza:
Nálunk az egyik nagyapám volt az egyetlen, aki akár ebéd közben is elengedte, pont nem érdekelte, hogy hányan ülünk körülötte. Mindenki más a családban képes moderálni magát, az öcsém kivételével, ő poénból odafingik a nővérei orra alá, de amúgy moderálja magát ő is nagyobb családi társaságban és evés közben sem ereget. Nyilván befingani egy jó záptojásszagút a tesók szobájába rohadt vicces szerinte és én is már megszoktam, ugyanúgy röhögök, hogy mekkora suttyó.
aug. 15. 11:53
45/46 SZTANN válasza:
Bugrisnak lenni otthon sem menő - de ha nálatok ez a szint, akkor sem vagy köteles a szutyokba beleilleszkedni. (Hátha valamikor mégis bekerülsz normális kultúremberek közé...!)
aug. 15. 12:17
46/46 anonim válasza:
Természetesen szoktam. Sőt, nemcsak itthon. A munkahelyemen majd felrobban a wc alattam sokszor. Ha kimegyek egyáltalán és nem helyben intézem el. Ha nagyon büdösre sikeredik, akkor elhúzok onnan, az arra járok pedig találgassanak ki volt. Ez a boltokra is igaz. Olykor szoktam szórakozni is. Mielőtt leszállok a buszról eleresztek egy sunyit. Ez a liftben is vicces, sőt ott nem is tudnak ajtót nyitni a következő állomásig. Mozgólépcsőn is, amikor más feje a valagam alatt van. Hopp egy hagymás tojásos az öltözőben mielőtt kimegyek onnan. Egy sajtos pogácsás az utcán kiengedve. Lehet furán hangzik, de én imádok fingani. Egyébként szarni is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!