Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Otthon a szüleitek és testvére...

Otthon a szüleitek és testvéreitek előtt szoktatok hangosan fingani?

Figyelt kérdés

Gyerekként és felnőttként is a mai napig jóízűen szellentek a szüleim és testvéreim előtt (29N). A távolabbi családtagok, ismerősöknél, nem közeli barátoknál ez megáll. Azt hittem minden család így működik, de aztán a barátom felvilágosított, hogy nem, amióta emlékszik ez náluk sosem volt így.

Mi a normális és mi a jellemző nálatok? A mi családunk a fingós vagy a barátomék prűdek ezen a téren?

#szellentés #diszkréció #családi hóbortok
aug. 14. 14:47
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
37%

"Fura kis valaki lehetsz, ha a fingást összemosod az orr alá fosással..."

Igen, nyilván én vagyok a fura kis valaki, nem egy olyan retardált valaki aki a saját bélgázainak működését nem képes szabályozni és komplett kórképet állít fel a tévképzeteivel idegen emberekről pusztán azért, mert azok képesek kulturált ember módjára megejteni bélgázaik kiengedését :D

aug. 15. 10:44
 42/46 anonim ***** válasza:
37%
Természetesen szoktam. Nem fogok minden fingért wc-re futkosni, főleg amikor fel vagyok puffadva és gyakrabban kell. Munkahelyemen is simán fingok, igaz halkan és sunyin.
aug. 15. 10:44
 43/46 anonim ***** válasza:
12%

"Na de törlöm a kérdést, további jó bujkálást a mosdóban!"

Na csak kiderül itt minden. Érdekes a kérdésedben még nő voltál, a saját kérdésedre adott válaszodban már a csajod dugod, miközben a valóság az, hogy az egész kérdés csak valami beteg fing fétises agyszüleménye :D

aug. 15. 10:46
 44/46 anonim ***** válasza:
58%
Nálunk az egyik nagyapám volt az egyetlen, aki akár ebéd közben is elengedte, pont nem érdekelte, hogy hányan ülünk körülötte. Mindenki más a családban képes moderálni magát, az öcsém kivételével, ő poénból odafingik a nővérei orra alá, de amúgy moderálja magát ő is nagyobb családi társaságban és evés közben sem ereget. Nyilván befingani egy jó záptojásszagút a tesók szobájába rohadt vicces szerinte és én is már megszoktam, ugyanúgy röhögök, hogy mekkora suttyó.
aug. 15. 11:53
 45/46 SZTANN ***** válasza:
75%
Bugrisnak lenni otthon sem menő - de ha nálatok ez a szint, akkor sem vagy köteles a szutyokba beleilleszkedni. (Hátha valamikor mégis bekerülsz normális kultúremberek közé...!)
aug. 15. 12:17
 46/46 anonim ***** válasza:
Természetesen szoktam. Sőt, nemcsak itthon. A munkahelyemen majd felrobban a wc alattam sokszor. Ha kimegyek egyáltalán és nem helyben intézem el. Ha nagyon büdösre sikeredik, akkor elhúzok onnan, az arra járok pedig találgassanak ki volt. Ez a boltokra is igaz. Olykor szoktam szórakozni is. Mielőtt leszállok a buszról eleresztek egy sunyit. Ez a liftben is vicces, sőt ott nem is tudnak ajtót nyitni a következő állomásig. Mozgólépcsőn is, amikor más feje a valagam alatt van. Hopp egy hagymás tojásos az öltözőben mielőtt kimegyek onnan. Egy sajtos pogácsás az utcán kiengedve. Lehet furán hangzik, de én imádok fingani. Egyébként szarni is.
aug. 27. 16:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!