Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Otthon a szüleitek és testvére...

Otthon a szüleitek és testvéreitek előtt szoktatok hangosan fingani?

Figyelt kérdés

Gyerekként és felnőttként is a mai napig jóízűen szellentek a szüleim és testvéreim előtt (29N). A távolabbi családtagok, ismerősöknél, nem közeli barátoknál ez megáll. Azt hittem minden család így működik, de aztán a barátom felvilágosított, hogy nem, amióta emlékszik ez náluk sosem volt így.

Mi a normális és mi a jellemző nálatok? A mi családunk a fingós vagy a barátomék prűdek ezen a téren?

#szellentés #diszkréció #családi hóbortok
aug. 14. 14:47
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
30%

"Nálad az a kultúra, hogy fájjon az ember hasa, mert annyira urak vagyunk?"

Hagyjuk már a süketelést.

A munkát is kibírod napi 8-10 órában anélkül, hogy zenélne a segged. Persze nyilván van az a fajta kulturálatlan réteg aki nem.

aug. 14. 17:21
 12/46 Kólauborkával ***** válasza:
48%

Én jelentkezem, akkor fingok, amikor kell, köszönöm, szociális életem rendben.

Üssekő, ha tömegközlekedek vagy sokan vagyunk kis helyiségben, akkor kimegyek, de engem nem érdekelnek a rinyálók, tartogassák, ha akarják, szerencsére kényszeríteni nem tudnak.

aug. 14. 17:46
 13/46 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem az emberek nagyrésze munkában sem tartogassa 8-12 órán keresztül, hanem halkan kiengedi.
aug. 14. 17:48
 14/46 anonim ***** válasza:
92%
#13 Nem is arról van szó, hogy 8-12 órán át folyamatosan tartogatni kellene, de nyilván meg lehet oldani kulturált módon, pl. kimegy az illető mosdóba, szabad térbe, vagy csendben kiengedi és ablakot nyit. Ami nem ugyanaz mint hangosan recsegtetni 2 percenként.
aug. 14. 17:51
 15/46 anonim ***** válasza:
63%

"akkor fingok, amikor kell"

Nyilván létezik ez az alacsony értelmi és társadalmi szintű réteg is.

aug. 14. 17:52
 16/46 anonim ***** válasza:
89%

Direkt nem, de most kismama vagyok, es sajnos neha kiszalad egy puki.😀 hat ez van. Egyebkent ha erzem, es en vagyok a gyorsabb, akkor elballagok.

Apam mondjuk akkora paraszt, hogy sosem vonul arrebb, se ha bofog, se ha fingik. Nem is szeretek hazajarni, ha fel oranal tovabb vagyok ott, mindig elereszti valamelyiket a kozelunkben.

aug. 14. 18:21
 17/46 anonim ***** válasza:
80%

Gusztustalannak tartom, mikor az egyik direkt a másik orra alá fingik. Nem, nem vagyok prűd. De szarni sem a másik szájába szoktam.

Nyilván ha kell, akkor megpróbálom hallgatn kiengedni. Ha munkahelyen vagyok, kimegyek a vécére. Ha tudom, hogy rosszat ettem, rossz szagú-recsegős stb., akkor otthon sem engedem el a takaró alá a párom mellet, hanem kitávozok a fürdőbe.

Nem, nem volt még bélcsavarodásom. És igenis gusztustalan. Apánk képes evés közben a családi asztalnál olyanokat ereszteni hogy a kaja kifordul a szánkból. És ő csak nevet rajta. Valószínűleg alacsony IQ, vagy iskolázottság az oka.

aug. 14. 18:35
 18/46 anonim ***** válasza:
43%

Simán!

A családban apámmal karöltve vagyunk a fingkirályok. Anyám s a 2 nőverem visszafogottabbak.. ők nem olyan szelesek.

A párommal pedig hang- és/vagy szagversenyt szoktunk rendezni.

Nálunk ez természetes.. és vicces. Legyen akármilyen primitív.

Ha félre kell vonuljak, arra elmúlik az "ihlet".. utána marad a hasfájás. Abból pedig köszönöm, de nem kérek. Úgyhogy nagyon kevés olyan hely van, ahol kényszerből visszatartom.. :)

35/N

aug. 14. 18:45
 19/46 anonim ***** válasza:
19%
Én bárki előtt flatulálok, még urizatív társaságban is. Munkahelyen is. Egyszer a főnököm orra alá nyomtam egy keservsavanykásat, leparasztozott, de megfelelési kényszer híján lepergett rólam, röhögtem és megy az élet tovább. És igen, hatalmasak röhögünk haverokkal, hogy ki tud nagyobbat dörrenteni. És a fanyalgókon is csak röhögök, akik elkezdenek pszichésen belém mászni és megpróbálják a magabiztosságomat meggyengíteni, lebunkóznak, leparasztoznak, letirpákoznak, stb, üzenek, hogy ne küzdjenek, mert nem mennek vele semmire. Egy flatulofil.
aug. 14. 18:48
 20/46 anonim ***** válasza:
23%
18-as! Tisztellek titeket, tetszik a hozzáállásotok. Üdv 19
aug. 14. 18:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!