Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az lenne a gondom h édesanyám...

Az lenne a gondom h édesanyám akit nagyon szeretek és mimdent meg tesz értem a testvéreimért nagyon haragszik rám már kb 3-4 napja. És tudom min akadt ki de azt nem h miért ennyire?

Figyelt kérdés
Az iskolában a matektanáromat nem szeretem.. nem is értem a matekot és az egyik nap matekórán oda mentem a barátnőmhőz és legugoltam a székek mőgé és ezta másik barátnőm felvette.. a tanár nem is foglalkozott velünk. És ez az óra elött kezdezdett el pikkelni rám a tanár folyton jött h írom e azt amin a táblán van vagy h számolok e. Aznap amikor a videó készült édesanyám megkérdezte h mi volt a suliban és álltalában minden órát végig kérdez. És én válaszoltam a matekra h semmi és fura hangon mondtam.. erre anyám vette a lapot és kérdezgetet h mi volt meg ilyenek, addig járt a fejemre mig meg muttatam a videót. Erre h mutassam meg faternak meg kiakadt és akkor a szüleim nagyon leszídtak mert h ismerik a tanárt meg ott volt az esküvőjükön meg ismerte a nagyszüleimet. Apám már más nap nem is foglalkozott az egészzel de anya még mindig ezzel van elfoglalva és ha odamegyek hozzá akkor mérges hangon beszél velem meg látszik rajata h ideges. Én nem értem h mi az ami ennyire feldühitette h pár nap után is haragszik.. aki tud az kérem válaszoljon, előre is köszönöm!

2020. nov. 21. 11:01
 1/3 anonim ***** válasza:
46%
Lehet, hogy nem is rád haragszik, hanem valami más nyomasztja, amiatt ideges. Amúgy meg oda kell menni hozzá, és megkérdezni, hogy mi a baj, ha tényleg ez a baja, akkor pedig kérj bocsánatot, mondd meg, hogy ezentúl nagyon oda fogsz figyelni a matekórán.
2020. nov. 21. 11:07
 2/3 anonim ***** válasza:
96%
De minek mászkálsz órán? Lesz,rod a tanárt, nem figyelsz, aztán meg nem érted, kinek mi a baja.
2020. nov. 21. 11:11
 3/3 anonim ***** válasza:
93%
2essel egyetértek. Figyelj oda órán, ne mászkálj a barátnődhöz az óra közepén úgy, hogy nem is érted az anyagot, csináld meg a házit, ha semmiképpen nem megy kérd meg a szüleidet, hogy segítsenek vagy menjetek el külön tanárhoz. Anyukád majd megbékél és megnyugszik, ha látja hogy nem tojod telibe a tanárt is meg a tárgyat is.
2020. nov. 21. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!