Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gyermekmentesek! Mi a kedvence...

Gyermekmentesek! Mi a kedvencetek, amivel az ismerősök és a családtagok megpróbálnak rábeszélni arra, hogy legyen gyereketek?

Figyelt kérdés
Miért?

2022. ápr. 14. 06:23
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/172 anonim ***** válasza:
100%

nemtom nalam a "sziasztok"-ban benne van minden jelenlevo. egy csoport embernek nem fogok egyenkent koszongetni :D

"azért széles a csípőjuk a nőknek hogy képesek legyenek szülni"

no shit? szerintem ezt egyetlen jelenlevo se tagadja. ettol fuggetlenul lehet ugy donteni hogy nem. nem? a szad is azert akkora hogy beszelni tudj, de nem kotelezo folyton beszelni

2022. ápr. 17. 09:22
 82/172 anonim ***** válasza:
96%

"Egy anyanak nem az amugy sem a dolga hogy dolgozzon,penzt keressen"

akkor gyorsan reformald meg a gazdasagot, mert jelenleg nem lehet megelni egy keresetbol

2022. ápr. 17. 09:23
 83/172 anonim ***** válasza:
38%
81, nem hiszem h neked akárki is magyarázattal tartozna, akár mert szül, akár mert nem szül. Munkahelyen az előnyt a képességek és az elvégzett munka után kéne kiérdemelni, nem azért, mert potytogtatták az ivadékokat, ne félj, ha engem egyszer is megkérdez a főnök, kit vegyen fel, akkor mindig a kölykös ellen szavazok és jót röhögök. Egy anyának is kell pénzt keresnie, részben mert felnőtt ember, részben neki is kell a kölyköt eltartani, részben meg mert a saját gyerekéről van szó. Am meg, ha ilyen mentalitással élsz, akkor ne csodáld, ha te nax itthon is csak szolga leszel, megtűrt, eltartott, pióca, akit remélem, a csupasz valagával, meg a fattyaival vágnak ki télen az utcára.
2022. ápr. 17. 09:24
 84/172 anonim ***** válasza:
97%
"Egy anyanak nem az amugy sem a dolga hogy dolgozzon,penzt keressen" Akkor mi? Nyomorogni? Kiszolgáltatottan tengődni? Reménykedni hogy nem dobja el a gazdi, ha öreg lesz? Hülye az aki függ egy férfitól.
2022. ápr. 17. 09:30
 85/172 anonim ***** válasza:
13%
6-os, ha ezt nekem címezted, csúnyán mellélőttél a személyskedéseddel :D
2022. ápr. 17. 09:31
 86/172 anonim ***** válasza:
86%

87-es, inkább tartok macskát, minthogy tönkretegyem magam egy visító, üvöltő hisztis kölyökkel ;)

A macskától kapok szeretet, nem csak a követelőzést 0-24, aztán meg kiteszem a lelkem és kamaszként meg mit mond? Hogy dgöljek meg. kb.

2022. ápr. 17. 09:41
 87/172 anonim ***** válasza:
91%
88, egyáltalán nem természetes. Munkahely az munkahely, nem szeretetszolgálat. Am meg ezt majd mondd a gyermektelen kollégábak, aki szop majd helyetted, amikor futsz haza, mert a parazitád taknyos. Am meg mi van, szaporaptorék idejöttek trollkodni?
2022. ápr. 17. 09:43
 88/172 anonim ***** válasza:
100%
87.: Nézd meg, mit jelent az életképes fogalma, mert nem azt, hogy gyereket képes f.sarintani! A kutya, macska is élőlény, ezzel nem degradálsz senkit. Aki nem életképes az az, aki nyakra-főre-nyomorra-fogatlan állapotra is csak potyizgatja a gyerekeket.
2022. ápr. 17. 09:53
 89/172 anonim ***** válasza:
97%
Egyébként honnan szeded, hogy akinek nincs gyereke, az csak létezik? Inkább az ész nélküli szapizókra igaz ez a megállapítás.
2022. ápr. 17. 09:56
 90/172 anonim ***** válasza:
100%
91.: Hülyeség. Konkrétan a súlyos értelmi fogyatékkal élő is tud gyereket összehozni, ellenben lehet valaki akármekkora erős macsó, ha terméketlen, akkor nem lesz gyereke. Tudom, mert dolgoztam fogyatékos otthonban, ahol volt, hogy gyereket csináltam egymásnak, a nevelők mesélték.
2022. ápr. 17. 09:59
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!