Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gyermekmentesek! Mi a kedvence...

Gyermekmentesek! Mi a kedvencetek, amivel az ismerősök és a családtagok megpróbálnak rábeszélni arra, hogy legyen gyereketek?

Figyelt kérdés
Miért?

2022. ápr. 14. 06:23
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/172 anonim ***** válasza:
100%
* csináltak xd
2022. ápr. 17. 09:59
 92/172 anonim ***** válasza:
97%

"Egy társadalom erre épül,a gyermekekre.Ők a jövő"

again, no shit? u emberek nelkul nem marad fent az emberiseg. ezt senki se vitatja

"Nem muszáj mindenkinek szülnie,nem kötelező.Viszont ne tartsa magát többnek,mint ami valójában"

nem tudom neked milyen a szovegertesi kpesseged, de en eddig senki valaszabol se olvastam ki azt hogy alapvetoen ok a jobbak mert nincsen gyerekuk. ezt inkabb a gyerekesek szoktak eljatszani (nem mindeki!!). en szemely szerint tisztelem azokat akik bevallaljak, szeretetben, tisztessegesen nevelik a gyerekeiket, dolgoznak a jo eletert. en nem tudnam megcsinalni. de ne haragudj, azon mit tiszteljek mikor a 4. gyereket szuli az 5. apatol a putriba? es a nevelesuket is elhanyagolja? ezek a gyerekek a jovo? eleg szar jovo lesz az

2022. ápr. 17. 10:00
 93/172 anonim ***** válasza:
88%
97, nem hiszem h én meg a többi gyermektelen alávalóbbnak tartaná magát kölyköséknél. Felelősséget csak magam éy az autóm miatt kell vállaljak, sőt, akinek van kölyke, sem bjztos, h bármiért is képes felelősséget vállalni. A vérvonalról meg annyit h lehet jobb lett volna pár embernek ha az ő megszületése előtt kihal. Te egy betokosodott idióta vérmammer lehetsz.
2022. ápr. 17. 10:22
 94/172 anonim ***** válasza:
95%
97.: Ott bukik az elméleted, hogy nem mindenki vállal felelősséget, aki szaporodik, sokan csak szeretnek sz.xelni, amiből gyerek lesz. Ebből lesz a sok lenyomorított gyerek, meg a családból kiemelt jobb esetben. Milliószor többre tartom aki felelősen nem szül, mint aki felelőtlenül igen. Utóbbit büntetni kellene.
2022. ápr. 17. 10:37
 95/172 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy enyém az 58. komment, megelőlegezve a választ erre a vérvonalas agybajra.
2022. ápr. 17. 10:38
 96/172 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként sok vérvonalat átok örökölni.
2022. ápr. 17. 10:39
 97/172 anonim ***** válasza:
92%
#64 - gratulálok a válaszodhoz, a legkulturaltabb. Nem baj, ha valaki vállal, de ne azzal vágjon fel - nem baj, ha valaki nem vállal, de ettől ne gyűlölködjék.
2022. ápr. 17. 10:41
 98/172 anonim ***** válasza:
91%
Én direkt szoktam figyelni egy fórumot, ahol a családi pótlékról írnak. Sokan remegve várják az utalást mint zsidó a messiást, mert nincs miből ételt az asztalra tenni! Ez felelős gyerekvállalás?
2022. ápr. 17. 10:51
 99/172 anonim ***** válasza:
93%
Agyhalott vagy... kell a phasznak kölyök. Te potyogtass helyettem is.
2022. ápr. 17. 10:53
 100/172 anonim ***** válasza:
100%
100, mit képzelsz, hogy jogod van megmondani, ki mit csinàljon??? Én most sem szenvedek, én gyerekkel szenvednék, de lehet, hogy még egy kisállat is sok lenne. Az autó az egyetlen, amiért odavagyok, és mindig akartam. Meg még tudod, mit? Jól kinézni, és jól keresni. Nem belesüllyedni a szaporodás posványába.
2022. ápr. 17. 10:56
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!