Gyermekmentesek! Mi a kedvencetek, amivel az ismerősök és a családtagok megpróbálnak rábeszélni arra, hogy legyen gyereketek?
Figyelt kérdés
Miért?2022. ápr. 14. 06:23
121/172 anonim válasza:
Én mondjuk nem tudom megérteni amikor valaki a kutyájával alszik egy ágyban meg azt mondja rá hogy az a gyereke. Vagy kell valami ami azt bizonyítja a számukra hogy ők képesek szeretni? Erre kell a kutya? Vagy hogy bizonygassák a k{rnyezetuknek hogy ők képesek szeretetre? Meg hogy felelősség a kutya. Hát persze. Van aki soha nem nő fel a feladathoz, az nem szül. És nem ismerek olyan 70-80 éves mamikát, aki nem szült (mert utazgatott) és ne siránkozna hogy megbánta. Mert vadidegen emberek járnak a nyakára, szomszédok, hogy egy tányér ennivalót vigyenek neki. Na ilyen öregkort nem szeretnék. Inkább legyen 1-3olyan gyerek, aki az én vérem, rám hasonlít, taníthatom, szerethetem és büszke lehetek rá. Már most azt mondja a kislányom 5 évesen, hogy ha ő felnőtt lesz, hoz neki a gólya kisbabát és akkor anyuka lesz belőle.
122/172 anonim válasza:
Megnyugodhatsz, ha felnő a kölyköd, és megöregedsz, az első elfekvőre fog betenni.
123/172 anonim válasza:
"Én mondjuk nem tudom megérteni amikor valaki a kutyájával alszik egy ágyban meg azt mondja rá hogy az a gyereke."
en se, szamomra ez teljesen idegen. a kulonbseg az hogy en nem ekezem ezeket az embereket es nem probalok belepofazni az eletukbe hogy "na latod hogy kell neked a gyerek, hat mire van a mehed"
124/172 anonim válasza:
Jó nagy önző vagy utolsó, hogy már előre azt tervezed, ki hogy fog téged pátyolgatni, meg hasonlítson rád. Hülyeség, hogy aki nem nő fel hozzá, az nem szül. Minden hülye szül sajnos nyakló nélkül. Az én családomban a nők meg a gyerekvállalást bánták meg, de még a házasságot is. Az én nagymamámmak meg nem kellett tányér leveseket vinni, szuperül elvolt egyedül és kiszolgálta magát. Kívánom, hogy egy gyereked se hasonlítson rád, legyen mind a szöges ellentéted. 🙏
125/172 anonim válasza:
122.: A vérecskédben sincs semmi extra, szimpla mezei pocok tucatcucc.
126/172 anonim válasza:
Bocs, 122.-nek írtam, csak mire elküldtem, már nem ő volt az utolsó.
127/172 anonim válasza:
Ez a vérmamzi nem normalis. Nem is értem, minek ette ide a rosseb trollkodni. Szerintem siman megpusztulhatsz te is egyedül attól még mert kölykód van. Es ha ilyen ősanya vagy, miért csak egyet fialtál?
128/172 anonim válasza:
Szegény gyereke... Megszülte, hogy hasonlítgasson rá meg majd pátyolgassa a szottyadt valagát. Sebaj, ha a gyerek kikerül a világba lehet, hogy drasztikusan elhagyja az anyja agybaját is. Én sem úgy gondolkodom számtalan dologban, mint a szüleim. Annak viszont kifejezetten örülök, hogy nálunk egy öreget sem kellett pesztrálni, mindenki önellátó volt. Nagyanyám inkább meghalt volna, semmint a kiszolgáltatottság, és ezzel én is így vagyok.
129/172 anonim válasza:
129, nálunk is így van, az apró, törékeny anyám inkább bármit megcsinál, minthogy szóljon, hogy segítsek
130/172 anonim válasza:
A gyerekmentes banda ahogy megnyilvanul, "szottyadt valag, ellettel, kolykod, szaros segg" egyre inkabb kezdem azt hinni hogy akarnak ok gyereket, csak a villam nem b@szna meg oket nemhogy egy ferfi, es ezt akarjak kompenzalni.😀
Erdekes, van 100 meg 100 olyan no, aki nem vagyik gyerekre es ki tudja ezt fejezni normalisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!