Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gyermekmentesek! Mi a kedvence...

Gyermekmentesek! Mi a kedvencetek, amivel az ismerősök és a családtagok megpróbálnak rábeszélni arra, hogy legyen gyereketek?

Figyelt kérdés
Miért?

2022. ápr. 14. 06:23
 151/172 anonim ***** válasza:
100%
Az szuper. De nem vagyunk egyformák, ezt kell megértened. Neked attól se több, se kevesebb nem lesz, hogy valaki akar-e szaporodni vagy sem. Én sosem láttam rózsaszínben a világot, így ezt a témát sem. Bár csak azok szülnének, akik ténylegesen gyereket akarnak!
2022. ápr. 17. 21:41
 152/172 anonim ***** válasza:
100%
159.: Ennél azért jobb arányokat tapasztaltam, bár valóban sok a bunkó.
2022. ápr. 17. 21:42
 153/172 anonim ***** válasza:
96%
161.: Mint írtam, gyermekvédelemben dolgoztam. Brutálisan sok durva dolgot láttam...
2022. ápr. 17. 21:43
 154/172 anonim ***** válasza:
7%
Elhiszem. Ott sok rossz dolgot lát az ember, de nem az az átlag.....
2022. ápr. 17. 21:46
 155/172 anonim ***** válasza:
3%
A gyerekvédelemben gyerektelenek vannak...... Na ennél már csak egy gyermektelen védőnő jobb. 🙉
2022. ápr. 17. 21:49
 156/172 anonim ***** válasza:
92%
Egyik munkatársam elvált szülők gyereke... Nem akar gyereket. Oké. Született egy kistesója, azt mondja azóta hogy utálja a gyerekeket nem tehet róla. Meg sérült.
2022. ápr. 17. 21:51
 157/172 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem is az átlag, de sok helyen előfordul sajnos. Én nem a gyerekeket utálom. Abszolút, hiszen okom sincs rá. Viszont nem a gyereket nem vállalókat kell ellenségként kezelni, mert ők nem probléma. A tucatnyi saját gyerekét lenyomorító "szülőt" kell ellenségként kezelni, ők azok, akik miatt a társadalom ott tart, ahol.
2022. ápr. 17. 21:51
 158/172 anonim ***** válasza:
86%
166.: Mi az összefüggés? Meg mi ez a majom fej? Elárulom, volt köztünk minden: gyerekes, unokás, gyerektelen. Nem a gyerek száma fog valakit alkalmassá tenni... És én még azt hittem, hogy egy percig értelmesen lehet veled kommunikálni. 🤦
2022. ápr. 17. 21:53
 159/172 anonim ***** válasza:
93%
Egyébként igen, jobb. Jobb, mint aki pasifogónak szül, jobb, mint aki már az ötödiknek pottyant, jobb, mint aki püföli, jobb, mint ali elvedeli az összes keresetét, és jobb, mint aki a saját gyerekének a halálát kívánja.
2022. ápr. 17. 21:55
 160/172 anonim ***** válasza:
2%
Régen is volt szegénység. Nem volt mindenkinek palotája és nem volt mindenki milliomos. Nekem a legnagyobb csapás az lett volna az életemben ha meddő vagyok. Mi abban nőttünk fel hogy van apa anya gyerekek nagyszülők. A férjem is. 7en testvérek. Most meg csak lesünk hogy hova torzul a világ. Jönnek elősz{r a b.zik, fogadjuk el őket, sőt szeressük is őket, na akkor jönnek az egoisták, ők aztán nem fognak szülni meg nem fognak cselédek lenni. Hát felnőtt egy beteg generáció akik arra lettek tanitva hogy a világ őértuk van. Minden és mindenki hasra esik előttük ha elfingják magukat. Ők csak kapnak. Adniuk nem kell semmit. Minden értük van. Degeneráció.
2022. ápr. 17. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!