Gyermekmentesek! Mi a kedvencetek, amivel az ismerősök és a családtagok megpróbálnak rábeszélni arra, hogy legyen gyereketek?
Figyelt kérdés
Miért?2022. ápr. 14. 06:23
111/172 anonim válasza:
Most a nőkkel jössz, de mi van a férfiakkal? Ők is kiteljesednek a gyerektől? Ha csak a nők, az elég baj.
112/172 anonim válasza:
112-es, nem érted hogy nem vagyunk kíváncsiak a szar dumádra?
113/172 anonim válasza:
114-es.Csak értelmes emberekkel szoktam kommunikálni.Csak számukra szól az üzenetem.
114/172 anonim válasza:
Senki sem kérdezi a véleményed, vedd észre magad. Foglalkozz a kölykeiddel, húsvét van.
115/172 anonim válasza:
116-os.Ne légy megkeseredett.Ha majd több szeretet lesz benned,akkor számodra is megnyílik a boldogság útja.
116/172 anonim válasza:
Hát te tényleg egy phaszkalap vagy. Boldog vagyok elhiheted, csak hányok az ilyen emberektől mint te! De tudod mit? Okos enged....
117/172 anonim válasza:
Elképesztő, hogy léteznek ennyire korlátolt, ostoba és szánalmas emberek, akik képtelenek ésszel felfogni, hogy NEM AKAR mindenki gyereket, mert sokaknak sokkal inkább szenvedés lenne, semmint öröm!! És csak azért is nyomja és nyomja és nyomja a kéretlen, megkeseredett válaszait, saját magát leégetve. Ennyire nincsen életed a csodálatos kölykeid mellett, hogy húsvét vasárnap is itt fröcsögsz meg turkálsz a mások méhében és magánéletében? Mi közöd van neked ahhoz, hogy ki akar és ki nem akar gyereket?! Melyik részét nem vagy képes felfogni azzal a borsónyi agyacskáddal, hogy nagyon jó oka van itt mindenkinek arra, hogy miért nem akar szülni?? Direkt rosszat akarsz idegen embereknek? Bravó, empátia 0. És emberileg is pont ennyit érsz. Aki soha, semmilyen körülmények között nem akar gyereket, mert nem bírja őket, mert idegesítőnek találja őket, nem bírja elviselni a hisztit, a vinnyogást, nem akar évekig nem aludni és szaros pelenkákat cserélni, nem akarja hazavágni a testét egy terhesség-szüléssel és még sorolhatnám, áruld már el kérlek te mindentudó momzilla, hogy mi a búbánatos fsznak kéne csak azért is szülnie?? Mert te azt mondtad? Jól van, inkább menjél aztán foglalkozz a gyerekeiddel, hátha beléjük több empátia meg elfogadó képesség fog szorulni, ha már benned egy deka sincs. Szánalmas, mikor valaki nem tudja elfogadni se megérteni, hogy másnak mást jelent a boldogság és mindenki úgy éli az életét, ahogy csak akarja és ahogy NEKI a legmegfelelőbb. Magas ívből szarok a hozzád hasonló agyatlan vérmamik fröcsögéseire, de az amit itt leművelsz az már tényleg kritikán aluli. Gondolom szíves örömest fizeted a pszichológiai kezeléseit annak, aki akarata ellenére pl a te csodálatos, “ösztönző” dumád hatására kiszüli magából a kötelező babócát, aztán rájön hogy mekkora óriási hibát követett el. Rosszabb esetben a kukába vágja azt a szerencsétlent. Igazad van, ez sokkal jobb lenne.🤦🏻♀️ Idióta.
118/172 anonim válasza:
"azért széles a csípőjuk a nőknek hogy képesek legyenek szülni"
A csípő szélességének semmi köze sincs a szülőcsatorna szélességéhez.
119/172 anonim válasza:
Kedves egy pipás semmi értelmesre nem reagál, az én higgadt üzeneteimet rendre figyelmen kívül hagyja. Az értelmes emberekről szóló kommentje nettó képmutatás. Azzal sincs tisztában, mint jelent a kiégés és az életképes fogalom, de használja. Tudod te mi van akkor, ha tényleges kiégett ember gyereket vállal? Tragédia... Az a gyerek lesz ütve-vágva és lenyomorítva. Mind a két nagyanyám és anyám is azt vallják / vallották, hogy soha ne legyen gyerekünk. Dédnagyanyám nagyapámon kívül az összes gyerekét elabortáltatta, annyira nem kellett neki, még nagyapámat is a gyerektelen nagynénje szerette és nevelte igazán, nem a tulajdon anyja. Ha nekem sem jön be az anyaság, majd örökbefogadod a gyereket? Nem, sosem voltam romantikus, rózsaszín lélek, a családom meg minden, csak nem gyerekbarát. Én sosem büntetnék / hagynék el gyereket a saját ostobaságom miatt, így nem is fogok soha gyereket nyomorítani ebbe a körforgásba.
120/172 anonim válasza:
"Anyai ösztönök tényleg léteznek, nézd meg az állatvilágot."
Te se tartottál még nyulat. 2-szer fordult elő velünk az elmúlt 2 évben, hogy egy egész fészeknyi kisnyúl meghalt. Nem mindegyik anyanyúl tudja rendesen felnevelni a kicsinyeit. Ha a fészket csak egyszer nem csinálja vissza rendesen, s olyan az idő, az összes megfagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!