Gyermekmentesek! Mi a kedvencetek, amivel az ismerősök és a családtagok megpróbálnak rábeszélni arra, hogy legyen gyereketek?
Figyelt kérdés
Miért?2022. ápr. 14. 06:23
131/172 anonim válasza:
Szerintem te sem a legszebben nyilvánulnál meg, ha hatezredjére is ugyanazon ócska demagógiával akarnának vadidegenek nyomasztani. Nem kell képmutatóakodni.
133/172 anonim válasza:
És ne félj, inkább a halál, mint cselédet gyártatni magamnak.
134/172 anonim válasza:
132: okes, ebben igazad van, de megis kisgyerekekrol ilyen hangon nyilatkozni..izlestelen
Amyjo, te meg kezeltesd magad mert agyadra ment a b@szatlansag
Harangozni max abban lehet aki 40evesen szul es el van lustulva, az meg h szules utan valaki igenytelen, nem a gyerek miatt volt, az a no alapbol egy kukabuvar es a gyerek csak kifogas neki
Vegyel egy vibrit inkabb magadnak bar szerintem rad meg az is lelankadna. Minden gyerekes kerdesnel latom a kommented, valami nagyon nagy traumad lehet csak rossz helyen eled ki
135/172 anonim válasza:
"Egy anyanak nem az amugy sem a dolga hogy dolgozzon,penzt keressen" Jah, hisz ha napi huszonnégy órában vigyázban állsz , viszed a háztartást, az nem munka... Pontosítsunk: a hapsik nem nézik szarba sem. Munka, csak még fizetés sincs érte. Ellenben marad a totális kiszolgáltatottság a hapsi kényére- kedvére, és kuss a neved cserébe a "dicső" anyaságért, hisz "az nem munka" hogy minden a nyakadba van szakítva...
136/172 anonim válasza:
136.: Én személy szerint nem utálom a gyerekeket, nem haragszom rájuk, így csúnyán sem írtam róluk. Nekem egyes egyedül az ilyen egy pipásakkal van bajom, bár sok kommentjét törölték már, meg a két és feles, aki előre beharangozza, hogy ő cselédet nevel magának aki majd rá hasonlítson. Ez azért hihetetlen önzés.
137/172 anonim válasza:
Én azt írtam hogy milyen jó érzés meg büszkeség meg jol esik hogy rám hasonlít. Szerintem aki olyat ír hogy valaki cselédet nevel az cseléd volt gyermekkorában. Meg amúgy nem szottyadt a seggem se nem kölyköm van hanem gyerekeim, lányaim, szaros segged meg neked van amikor ülsz a wcn. Nem ellettem hanem szültem. Amúgy sokan azt várják el hogy az anya lepukkanjon szülés után. El mondom nekem pl nem lóg zsíros csimbókokban a hajam, nem hordok koszos mackót, a férjem pedig büszkén ballag mellettem, bárhová megyünk. A hajam sem hullott ki, 3szor annyi mint az átlag. Aki lepukkan szülés után, az lepukkant volna anélkül is.
138/172 anonim válasza:
20-30 éve szégyen volt ha egy nő nem szült. Azt mondták rá hogy meddő. Ma meg divatot akarnak belőle csinálni.
139/172 anonim válasza:
Nem mindegy az nektek? Örüljetek, hogy a ti gyerekeiteknek lesz hely az oviban.
140/172 anonim válasza:
Nem is kell mindenkinek szaporodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!