Gyermekmentesek! Mi a kedvencetek, amivel az ismerősök és a családtagok megpróbálnak rábeszélni arra, hogy legyen gyereketek?
Figyelt kérdés
Miért?2022. ápr. 14. 06:23
141/172 anonim válasza:
Szerintem az sokkal jobban szereti önmagát, aki úgy gondolja, a világnak feltétlenül szüksége van a fénymásolatára, éa tartozik neki mindenki javakkal, hogy eltarthassa a kölykét.
142/172 anonim válasza:
És miért csak a nőket akarod megszólni a régiekre hivatkozva? Ha a pasinak nem kell a gyerek, az oké? Több pasi vallja a gyerekmentességet, just sayin'.....
143/172 anonim válasza:
+ Nagybátyám a lánya fele se néz, az unokájára is sz.rik, anno a feleségét, mikor az másodjára is teherbe mert esni alapos verés után elzavarta az abortuszra.
144/172 anonim válasza:
" A legzüllöttebb legönzőbb pasiknak is lesz gyerekük, csak 40 50 évesen. Ez van." Már ha találnak elég ostoba nőt, akire rányomhatnak minden munkát.
145/172 anonim válasza:
Az olyan pasi nem is akar. A nő erőlteti, azt hiszi, hogy na majd a gyerekkel jól megfogja. Az ilyen nő aztán rendre esik is pofára... Csak a gyereket sajnálom a szituban. Meg lehet nézni, miért van annyi egyedüli anyuka. Nem mindig a pasi a sz.r egyedül.
146/172 anonim válasza:
Tehát akkor okos nő az aki nem szül? Úgy szeretném tudni hogy hány éves vagy. Én nagyon vágyódtam gyerekre.....
147/172 anonim válasza:
Nem: Okos nő az aki nem hagyja kihasználni magát. Na az ilyeneket nem bírják a hapsik, ha sem cselédnek, sem bébicsősznek, sem ingyenri.bancnak nem hajlandó a nő lenni, csak mert a pasikának úgy kényelmes.
148/172 anonim válasza:
30 felett, szóval nem tinédzser. Nem, nem ezt mondtam, hanem: okos nő VAGY szül tudatosan olyan férfinek, aki vágyik gyerekre, hogy aztán közösen neveljék VAGY nem szül. Nem romantizálom ezt a dolgot, tudom, hogy megy, és dolgoztam gyerekvédelemben is. Biztos nem fogok senkire gyereket erőltetni.
149/172 anonim válasza:
Nekem szerencsém van mert olyan ember a férjem aki akart gyereket. Nem is nélkulözünk. Mi ugyanazt akartuk.
150/172 anonim válasza:
Ilyen mintát hogy cseléd és társai otthon láttátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!