Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gyermekmentesek! Mi a kedvence...

Gyermekmentesek! Mi a kedvencetek, amivel az ismerősök és a családtagok megpróbálnak rábeszélni arra, hogy legyen gyereketek?

Figyelt kérdés
Miért?

2022. ápr. 14. 06:23
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/172 anonim ***** válasza:
8%
Aha. Nincsen anyai ösztön. Amúgy azért széles a csípőjuk a nőknek hogy képesek legyenek szülni. Hidd el. Azért széles a férfi válla hogy védelmezze a családját. Engem mondjuk nem érint a téma, de mivel van gyerekem és szerencsére a férjem is akarta, messziről kiszurjuk hogy ki az aki rá se néz a gyerekünkre vagy esetleg nem is köszön neki. És nem tartjuk őket egészséges gondolkodású embereknek. De nekünk is van olyan rokon aki utálja a gyerekeket és nem is akar. Semmi gond, csak ne nekünk hangoztassa mert más az értékrendunk.
2022. ápr. 17. 00:35
 72/172 anonim ***** válasza:
94%

70:pont ez a baj hogy az ember sokkal inkább ösztönlény, mint bármely állat. Még az egysejtüek is csak ideális körülmények között szaporodnak. Az emberi faj(talán) az egyetlen az egész bolygón, ami nem képes ezen ösztöneit még a legkevésbé ideális körülmények között sem kontrollálni. Felesleges "afrikaizni, indiaizni, romázni" (általában ez a következö magyarázat) . "Nekik nem lenne szabad, mert túl sokan vannak". Tévedés. Mindenféle náció túl van már szaporodva. A Földnek tökéletesen mindegy, milyen színű az emberhorda színe, meg felekezete. Nem releváns.

Anyai ösztön : 12 évesen már tudtam, hogy nem akarok gyereket. Nem titkoltam, ki is röhögtek, meg gúnyolódtak rajtam. Pont nem érdekelt sosem mit gondolnak /akarnak mások. Nyugodtan teleszülhet bárki bármit, ha neki az kell. Én 12 évesen is tisztában voltam magammal. Figyeltem magam, hátha igaz és tényleg jön idővel az a híres "anyai ösztön". Nem kapott el soha. Ennek alapján választottam férjet is magamnak. 47 múltam, de ebben soha nem változott a véleményem. Engem gyerek nélkül kell szeretni. Azért meg aztán pláne nem szünék soha, mert a rokonok, ismerősök, vadidegenek szerint az KELL. Nem, nem kell.

Nem muszáj Európa közepén csak azért gyereket vállalni a 21.szäzadban , mert mások szerint az a "normális".

Lehet, hogy ezelőtt 100 évvel még így volt, bár szerintem akkor sem szültem volna. Egész egyszerűen nekem más az értékrendem.

Csak azért, hogy legyen, meg mert a szomszéd szerint az a normális : mi ez, ha nem "ösztön-állatság"??Nem sértésnek szántam, de jobban nem tudom megfogalmazni.

Inkább az a "baj", hogy sokan egy gyereket sem MERNEK bevállalni, mert a nullánál is kevesebb a remény arra, hogy normális között fel tudnának akár egyet is nevelni. Ma már nemigen működik a "Jóvanazúgy" hozzállás legalábbis ott, ahol én élek. Magyarország más. Ott még mindig rá tudják beszélni az embert arra, amiről pontosan tudja az illető, hogy nem okos dolog, de "Jóvanazúgy". Van mit fejlödni...

2022. ápr. 17. 02:04
 73/172 anonim ***** válasza:
94%

70-es vagyok. A válaszom a" 68"-asnak és a "71" - esnek készült.

"... messziről kiszúrjuk hogy ki az aki rá se néz a gyerekünkre esetleg nem köszön neki..."

Miért kellene bárkinek a ti gyereketeket nézni, meg köszöngetni neki????

Általában úgy működik a dolog, hogy a gyerek köszön, a felnőtt meg visszaköszön. Fordítva felesleges elvárni(legalábbis tőlem).

2022. ápr. 17. 02:17
 74/172 anonim ***** válasza:
91%
"Aha. Nincsen anyai ösztön. Amúgy azért széles a csípőjuk a nőknek hogy képesek legyenek szülni" Aha. és szerinted az hogy méhem van, meg széles a csípőm, azonos azzal hogy megveszekedetten akarnom kéne egy nyáladzó bőgőmasinát, hogy pokollá tegye az életemet? Hát nem...
2022. ápr. 17. 06:22
 75/172 anonim ***** válasza:
97%

"Amúgy azért széles a csípőjuk a nőknek hogy képesek legyenek szülni"

Amúgy azért van annyiszor peteérése a nőknek, hogy beleférjen az életükbe 15+ terhesség. Azért termelődik a férfiaknál annyi sperma, hogy bármikor teherbe tudja ejteni azt a nőt, akivel dughat. Mégis többségében védekezünk a NEM KÍVÁNT terhesség ellen.

Látod már mennyire nagy butaság azzal érvelni, hogy a testünk mire képes?

2022. ápr. 17. 08:41
 76/172 anonim ***** válasza:
15%
Az hogy valakit ismerünk köszönünk egymásnak az természetes. De ha ott a gyerekünk nem kell levegőnek nézni.
2022. ápr. 17. 08:57
 77/172 anonim ***** válasza:
84%
71-es, a kölyköd seggét ne nyaljuk ki? Én aztán leszarnám, észre se venném. Szállj már le a magas lóról! Vörös szőnyeget ne gurítsak elé?
 78/172 anonim ***** válasza:
4%
Hogy miért kellene köszönni a gyerekemnek is hát ezt baj hogy magyarázni kell.
 79/172 anonim ***** válasza:
100%
Jó reggelt nagyságos uram/úrnőm! Így jó lenne?
2022. ápr. 17. 09:00
 80/172 anonim ***** válasza:
97%

Egy bizonyos kor alatt én se köszönök a gyerekeknek. Minek köszöngessek külön egy akkora gyereknek, aki fel se fogja??

De ha a férjeddel, meg a gyerekeddel együtt vagy, kizártnak tartom, hogy tömegével jöjjenek ismerősök, akik úgy köszönnek nektek, ha hárman vagytok, hogy "Szia Józsi, szia Mari". Valószínűleg elintézik egy "Sziasztok!"-kal, csak neked csípi a csőröd, hogy nem rajongja körbe mindenki a kis Eugéniát.

2022. ápr. 17. 09:15
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!