" Nálunk nőknél ez nem olyan egyszerű, jöhetünk azzal, hogy a lelkünk mit diktál, akkor is csak matériák vagyunk és a biológiai determinizmus igenis létezik." Beszélj a magad nevében. Én így negyven évesen ISTENIEN lelvagyok úgy hogy nem a pisik-kaki büfi-gyerekbetegség, vagy éppen egy hisztis kamasz, meg egyéb nyűgök az életem És nem, még mindig nem vágyok gyerekre: És igyekszem fapofával hallgatni azokat akik bevállalták a gyereket, hogy mennyi bajuk van, mert a kölök még elmosogatni se hajlandó, vagy ha igen, két napig nyervog hogy "cselédnek szült anyám" azt hogy az anyja tizenhét órában húzza az igát nem számít neki,ráér a hülye szülő mindent megcsinálni, különben el van könyvelve szar alaknak aki cselédnek szült.. És sorban ezt látom hallom, mindenkitől aki szült csak más jellegű gondot. Az egyiknek a tizennégy éves lánya akarja hazavinni "aludni" a nagykorú bikáját, a másikon a legújabb kütyüt követeli a gyereke, de amúgy elvárás hogy a szülő csak ne szóljon bele a magánügyekbe, mert "nem hagyják őket önállósodni". Érdekes módon a házimunkában, tanulásban, diákmunkában egyik se akar önállósodni.. csak abban hogy hajnalban feküdne le, hogy magánál idősebbel kavar, meg hogy ő eldönti a szülő mit vegyen neki...
2022. ápr. 15. 11:55
52/172 anonim válasza:
*tizenét
2022. ápr. 15. 11:56
53/172 anonim válasza:
52-es, abszolút neked adok igazat. Nővérem fia 17 éves, semmit nem csinál, a szemetet nem vinné le. Igények viszont vannak. Legújabb iphone, 60 ezres cipő. A 10 ezres cipő nem kell, azt vegye fel az anyja. Olyan pofont kapna tőlem hogy a fogai esnének ki. Kellene ez a francnak.
2022. ápr. 15. 12:00
54/172 anonim válasza:
"Anyatok se lehetett tul gyerekszereto ha ilyen nevelest kaptatok"
Na ez a másik kedvenc. Szülőnek miért csak az anyákat vesszük? Apuka szerepe egyenlő egy bébiszitterrel, aki akkor van a gyerekekkel, ha anya nem áll rendelkezésre 0-24-ben vagy mi a tosz? Ezért se akarok annyira gyereket. A párom dolga annyival le lenne tudva, hogy teherbe ejtett és 8-tól 16-ig dolgozik, én meg megszűnnék én lenni és csak egy robot legyek, akinek az egyedüli feladata a gyerekek felvigyázása.
2022. ápr. 15. 12:06
55/172 anonim válasza:
Jó kérdés, de tudod, még mindig az az általános hozzáállás, hogy szülj, örülj ha nincs oda az egészséged egy életre valami terhességi szarságtól, és szívj húsz évet a gyerekkel, mert minden ami a gyerekkel kapcsolatos, az a "nődóga", és ha ettől nem vagy ordítóan boldog, szar alaknak néznek.
2022. ápr. 15. 12:16
56/172 anonim válasza:
Szerencsére noha a családom nem problémamentes, ebben maximálisan korrektek és normálisak voltak mindig. Soha nem győzködtek, mondjuk felesleges is lenne, hiszen van saját akaratom. Én melóhelyeken is mindig megúsztam az ilyen jellegű kérdéseket, amíg alkalmazott voltam. A férjemmel teljesen egyetértünk a témában, egyikünk sem akar gyereket. A sok hülye, szánalmas "érven" csak röhögni tudok.
2022. ápr. 16. 14:17
57/172 anonim válasza:
"Engem senki sem próbál meggyőzni. Rossz emberekkel vetted körül magad."
Ez nem azon múlik. A környezetem engem sem basztat, de amikor elmentem a nőgyógyásszal, félóráig azt hallgattam, hogy szüjjekmán. Miközben ott ültem gombás p...csával, amivel amúgy qrvára nem ajánlott a szülés, mert beteg gyerek születhet.
2022. ápr. 16. 14:23
58/172 anonim válasza:
Hála Istennek a családom sosem erőltette ezt különösen, nálam már a dédmamák is csak egy gyereket szültek, abszolút nem a "gyerek az élet értelme" típusú nők voltak. Idegenektől a kedvencem, a nademilessssszígyavérvonaladdaaaaaaaal agybaj, ami annyira sem érdekel, mint az ürülék, amit lehúzok a wc-n. Semmi extra nincs a családunkban, nem vagyunk orvosdinasztia, nem vagyunk feltalálók, se semmi hasonló nagy szám, de még a családunk se egy nagy összetartó valami. Senkit nem fogok a hülye dns miatt jobban szeretni, nekem ez semmit sem jelent.
2022. ápr. 16. 14:24
59/172 anonim válasza:
A vicc, hogy a mi családunk nemesi származású, mégsem csesztetett senki azzal, hogy "kihal a vérvonal", pedig tényleg kihal.
2022. ápr. 16. 14:28
60/172 anonim válasza:
Jaja, egyébként meg előbb-utóbb úgyis mindenki kihal, szóval...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!