Gyermekmentesek! Mi a kedvencetek, amivel az ismerősök és a családtagok megpróbálnak rábeszélni arra, hogy legyen gyereketek?
"szeretné megnézni azt a gyereket, amit én szülök"
Ez komoly. 🤣 Azért szülj gyereket, mert meg akarja nézni.
Kedvencem? "KI nyitja rád az ajtót ha öreg leszel? Önzőség nem szülni"
Na bakker, azért legyen gyerekem, hogy majd gondozzon, de akkor vagyok önző ha NEM szülök...
Ki viszi tovább a vérvonalat?
Erre válaszom:
Ezt a sz.r genetikát minek tovább örökíteni a legalább -5ös szemekkel, az öröklődő cukorbetegséggel meg a szívbajokkal?
Na de ki viszi majd tovább a család nevéét? (apóstól többször, mert párom egyke, és "utolsó" aki hordja a családnevet. De megjegyzem a saját családomban is úgy néz ki, hogy nekem lehetne az utolsó családneves gyerekem - mondtam is neki, hogy lehet a saját nevemet hagynám meg neki, hogy az én családnevem menjen tovább - na ez meg nem tetszett neki... Pedig én hordanám, szülném, pelenkáznám stb... Tipikus férfi felfogás, amitől hányni tudnék...)
Egyik barátnőm, akinek még nincs kivel, de már szeretne gyereket, gondolatmenete: a férfiak jönnek mennek, de a gyerek megmarad melletted... Na a gyereket már most sajnálom.
Persze anyám: én már úgy unokáznék, mi lesz ha nemsokára meghalok... (legszívesebben visszavágnék, hogy engem is lekaksiztál egész életemben, szinte bátyáim neveltek - általában csak akkor hív, ha kell neki valami... na de mindegy, a lényeg, hogy ő unokázhasson.)
Kedvencem mikor vad idegenek kérdezik (lépcsőházban összefutok egy tök ismeretlen idős hapekkal): mikor fog már domborodni a has? Kell a szülőknek az unoka már biztos. Ki futsz az időből, lányom... (hozzáteszem, 20as éveimben vagyok és nem látszom idősebbnek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!