Gyermekmentesek! Mi a kedvencetek, amivel az ismerősök és a családtagok megpróbálnak rábeszélni arra, hogy legyen gyereketek?
Ahogy olvasom,páran félreértik a kérdést, pedig pontosan van fogalmazva. A "gyerekmentesség" tudatos döntés, míg a "gyermektelenség" egy állapot.Nagyon nem összetévesztendö a két dolog.
Mi tudatosan gyerekmentes házasságban élünk több mint tiz éve a férjemmel.
Az esküvönkön mindenki ott volt, aki számít. Akkor és ott bejelentettük, hogy nem tervezünk gyereket,tehát előre is megválaszoltuk a "Mikor jön már a Babuci?" kérdéseket.
A"gyerMek az élet értelme/Nem is tudod, milyen az IGAZI szeretet, amíg nincs gyerMeked ": ezeket szoktam hallgatni random idegenektől.Ásítok látványosan egyet, ezzel le is van rendezve. Minden válasz meg van adva. Értelmezzék kedvük szerint.
Az a helyzet, hogy engem a legteljesebb mértékben hidegen hagy, kinek mi az" élet értelme ". Mi gyerek nélkül élünk teljes értékű életet. Nekünk így jó. 😊
Nagyszülők:
Van-e párod vagy barátod?Udvarolnak-e neked?(Az összes uncsimnak van gyereke csak nekem és tesómnak nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!