Utálom az iskolát,anyámék rám erőltetik,mit csináljak?
szakiskolába dobtak,és nagyon utálok oda járni..
Tömören:
-utálom az tanárokat,mert 1-ső naptól kezdve szidalmaztak,mert hogyan már az pofám se tesztet nekik
-Diákoknak se csípem
-Utálom hogy kolis vagyok
-meg egészen annyira utálom,nem is akartam oda menni,hanem kultúráltabb közösségben gimibe.
Annyira nincs energiám oda menni,minden kis apró hangya dologért szidnak,ordibálnak(pl:Valamit nem értek és elkezdenek üvölteni,vagy ha fáradt voltam és ezért nem figyeltem akkor is engem szidalmaztak,miközben koliban nem hagytak aludni)
Meg annyira torkig vagyok már velük,mert egyszerűen iritálóak,kötöszködök,fesztülséget csináló hülyék....
Szerintettek mit csináljak?
Anyámék meg rám erőzakolják,mert alapjából véve amikor nyolcdikban akartam iskolát látogatni meg stb akkor el se engedtek,meg papírt se adták oda,meg úgy vannak vele hogy "szakma kötelező"..
Édes gyermekem…
Hiába vonz az intellektuális pálya, ha sajnos nincsenek meg a képességeid hozzá. Nagyon úgy tűnik, semmilyen területen.
Járd ki a mostani iskoládat, tanuld meg jól a szakmát és próbálj azzal minél tovább jutni.
Minek a gimi, ha ilyen képességekkel még egy “büfészakot” se tudnál elvégezni? Nehezebb szakokról (ami után jól kereshetnél) meg ilyen feltételek mellett álmodni is merész…
Ha valahogy még is elvégeznél valami könnyebb szakot, mire mész vele? Munkát nehezen (ilyen írásképpel sehogy sem) találsz, a fizetés elképesztően kevés…
Én nem tudom megérteni ezt az egészet, ami ennél a kérdésnél megy.
Az válaszokon látszik, hogy csak azért írjátok, hogy megbántsátok a kérdezőt, pedig nem is ismeritek egyáltalán szegényt.
Miért vagytok itt egyáltalán? A kérdezőt trollnak nevezitek, pedig inkább ti vagytok azok, mert élvezitek bántani őt...
Utolsó, a kérdező stílusa bicskanyitogató és alpári, nem csoda, hogy ilyen válaszokat kapott. Tróger putri alakoknak és páviánoknak hívja a saját osztálytársait, nem csodálom, hogy utálják, ha így vélekedik róluk. Másrészt ő maga is bevallja, hogy utál tanulni. A helyesírása borzalmas, de e mellett képtelen normálisan megfogalmazni a mondandóját. Szóval lehet itt rózsaszín légvárakat építeni, a Kánaánnak képzelt gimiről, de ő egyértelműen nem oda való. Ez egy olyan terv részéről, ami számtalan sebből vérzik, csak egyszerűen annyira el van szállva magától, hogy képtelen szembenézni a valósággal, akkor is, ha százan megmondják azt neki. A szülei a lehető legjobban teszik, ha ezt az egoista hülyét rákényszerítik, hogy legalább legyen egy szakmája amiből meg tud élni.
Amiért irreális, hogy gimibe menjen:
1. Nem tud írni és normálisan fogalmazni. Lehet, hogy papírja van róla, de ez még a gimiben is alig fog érdekelni valakit, a munkaerő piacon meg éppen senkit. Ez a legnagyobb becsapása a papíros gyerekeknek, adnak nekik egy felmentést, hogy ne is erőlködjön alapkészségek magtanulásával, utána meg a való életben pont azokra lenne a legnagyobb szüksége. Ilyen fogalmazási készséggel az értelmiségi pálya esetében kizárt, akkor meg minek a gimi?
2. Gimibe azok mennek akik tovább akarnak tanulni. Ilyen képességekkel ugyan melyik egyetemet fogja elvégezni? Még egy szakiskolában sem kitűnő, márpedig ott a szint kb. a béka feneke alatt van.
3. Már majdnem végzett a szakiskolában. Mivel egyetemre kb. kizárt, hogy felveszik maradna a gimi+szakmaszerzés. Így a helyett, hogy alig több mint egy év múlva dolgozna elcseszhet további 4-6 évet, az esetében nagyrészt felesleges tanulásra. Biztos vagyok benne, hogy a szülei látják mindezt és nem akarják finanszírozni. Ebben meg igazuk van. Amúgy az se lepne meg, ha pont ez a tanulás címén semmittevés lenne a fő cél.
56
Te miről beszélsz?
"Tróger putri alakoknak és páviánoknak hívja a saját osztálytársait,"
Mondjuk nem kélne úgy viselkedni..Bár nem emlékszem ilyet mondtam volna....
"Másrészt ő maga is bevallja, hogy utál tanulni"
Ez olyan:
Főni:István,most az a dolgod hogy most takarísd ki az wct..
István:De főnök,én gépnél dolgozom.
Főni:Akkor is takarísd ki ,vagy ki vagy rúgva..
István:De főn...
Főni:Vagy jobban szeretne másik cégnél dolgozni?
István:Okés,kitakarítom..
Na,és ilyen motivált vagy..
"Ez egy olyan terv részéről, ami számtalan sebből vérzik, csak egyszerűen annyira el van szállva magától, hogy képtelen szembenézni a valósággal, akkor is, ha százan megmondják azt neki. A szülei a lehető legjobban teszik, ha ezt az egoista hülyét rákényszerítik, hogy legalább legyen egy szakmája amiből meg tud élni."
Na öcsém,te is megédremled az egoista hülye nevet..
Mert ha te nem akarsz olyan szakmát,vagy esetleg olyan iskolába járni,ahol avval kezdenek első nap:
"Te vérfertőzött sz@rgyerek,minek jöttél ide"
Akkor ne csodálkoz hogy ilyen motivátció legyen az gyerekben..
"Gimibe azok mennek akik tovább akarnak tanulni. Ilyen képességekkel ugyan melyik egyetemet fogja elvégezni? Még egy szakiskolában sem kitűnő, márpedig ott a szint kb. a béka feneke alatt van."
Meg ez honnét veszed?
Matek egyetlen olyan,amiből most nagyon őszintén beismerem hülye vagyok.
58
A szakdolgozata meg majd valami fizetős helyen íratja meg magát, ugye?
Vagy az emaileket egy munkatársára bízza, mert rá nem lehet az írásképe miatt?
Ugyan, addig el se jut. Ahhoz kéne egy emelt érettségi valamiből. Bármilyen műszaki/számviteli szak kilőve, a magyar szintén (a határozott névelők közül is csak egyet ismer). Mi marad? Tesi? Ott az anatómia buktatná ki. A fizikához, kémiához, informatikához kell a matek, bioszon a latin. Földrajzon annyit kell magolni, amennyit én se szívesen tennék, pedig van 2 diplomám és nem puszira kaptam őket.
A reálon kell a matek, a humánon az olvasás és az írás. Egyik se megy neki. Akkor miről beszélünk?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!