Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám beszólt a fürdőruha...

Anyám beszólt a fürdőruha miatt, szerintetek?

Figyelt kérdés

Karácsonyra megleptem szüleim egy családi wellnessel. Összebeszéltem rokonokkal is, hogy menjünk többen, így ez egy ilyen kis családi hosszú hétvége lett.

Na mindegy, a lényeg, hogy anyám így kb. mindenki előtt tök megalázóan, kioktató stílusban megjegyezte, hogy ezt a fürdőruhát mégis hogy gondoltam. Apam egyetértően bólogatott mellette. Semmi extra egyébként, voltam már benne nyaralni, tangás fürdőruha, de nem az a fajta, amiből mindenem kilóg. Tehát nem értettem mi a baja.

Szóval égett rendesen az arcom, mert kellemetlen szituba hozotr, idegenek és a rokonok is ott bámultak, 26 éves felnőtt nőként nem hiszem, hogy el kéne számolnom felé.

Mit gondoltok erről?

tegnapelőtt 23:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/77 anonim ***** válasza:
66%

Azt, hogy hotelbe, fürdőbe nem illik tangás fürdőruhába menni.

Az a strandra való.

tegnapelőtt 23:24
 2/77 A kérdező kommentje:
Miért is?
tegnapelőtt 23:26
 3/77 anonim ***** válasza:
82%
Ha a szüleiddel mész, akkor ne mutogasd a csupasz feneked. Ők ezt sosem fogják díjazni.
tegnapelőtt 23:30
 4/77 anonim ***** válasza:
92%
Én azt gondolom erről, hogy ha kiforrott egyéniséged lenne "26 éves felnőtt nőként" és biztos lennél a dolgodban, akkor nem egy ilyen fórumon kellene megerősítést kérned a tangádhoz.
tegnapelőtt 23:33
 5/77 anonim ***** válasza:
84%
Fürdőbe nem illik tangába menni. Családi, rokoni fürdőzésre meg még annyira sem.
tegnapelőtt 23:34
 6/77 anonim ***** válasza:
77%

Mert uszodába, wellnessbe nem illik és kész,jobb helyen dress code is van.

De 26 éves felnőtt nő vagy, olvass utána.

tegnapelőtt 23:34
 7/77 anonim ***** válasza:
78%
Tényleg ízléstelen. Ha nyílt strandon vagy, az kicsit más, mert ott sütteted a hátsódat is. Zárt helyen pedig illetlenség, mert egyértelműen arra mutat, hogy te a hátsódat akarod mutatni. Rokonok és szülők társaságában... 🙄
tegnapelőtt 23:43
 8/77 anonim ***** válasza:
80%
Fura, hogy a kritikától érezted szégyenben magad, és nem a ruházattól 26 éves létedre
tegnapelőtt 23:49
 9/77 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem meg elég nagylány vagy te már ahhoz hogy ne más mondja meg mit illik felvenned meg mit nem. Engem is cikiznek amúgy a szüleim hogy hú de extrém vagyok néha és természetesen nekem is szarul esik. Nekem is van amúgy egy tangás fürdőruhám de én sose mertem végül felvenni, nekem a féltanga vált be mert az csinos is de nemis extrém :D
tegnapelőtt 23:55
 10/77 anonim ***** válasza:
80%

A tangás fürdőruha nem illő egy ilyen helyre, pláne családi társasággal.

Viszont anyud is szólhatott volna négyszemközt, nem pedig mindenki előtt.

tegnap 01:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!