Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám beszólt a fürdőruha...

Anyám beszólt a fürdőruha miatt, szerintetek?

Figyelt kérdés

Karácsonyra megleptem szüleim egy családi wellnessel. Összebeszéltem rokonokkal is, hogy menjünk többen, így ez egy ilyen kis családi hosszú hétvége lett.

Na mindegy, a lényeg, hogy anyám így kb. mindenki előtt tök megalázóan, kioktató stílusban megjegyezte, hogy ezt a fürdőruhát mégis hogy gondoltam. Apam egyetértően bólogatott mellette. Semmi extra egyébként, voltam már benne nyaralni, tangás fürdőruha, de nem az a fajta, amiből mindenem kilóg. Tehát nem értettem mi a baja.

Szóval égett rendesen az arcom, mert kellemetlen szituba hozotr, idegenek és a rokonok is ott bámultak, 26 éves felnőtt nőként nem hiszem, hogy el kéne számolnom felé.

Mit gondoltok erről?

jan. 5. 23:22
 81/95 anonim ***** válasza:
24%

79.

A piros rúzs, csak a nők kb. 0.000001%-nak áll jól.

A tanga még ennél is kevesebbnek.

jan. 7. 18:41
 82/95 anonim ***** válasza:
29%
80# messziről jött ember mesél amit akar.
jan. 7. 19:38
 83/95 anonim ***** válasza:
77%

82.

A még messzebbről jött, pedig azt hisz amit akar.

Nekem jó a seggem.

A körtesegg meg nem jó segg.

jan. 7. 19:51
 84/95 anonim ***** válasza:
79%
Kérdező, felnőtt ember vagy, nem igaz, hogy nem tudod anyádéknak megmondani, hogy akkor innentől kezdve le se szarod őket karácsonykor... Ameddig nem tudsz határt húzni, a saját és a gyereked érdekében, ne szülj, így is a 10.000.000 kezeletlen pszichiátriai beteg országa vagyunk...
jan. 7. 20:20
 85/95 anonim ***** válasza:
0%

[link]

Tessék, kérdező, itt van pár fürdőruha tipp körte alkatra, ami még egy fürdőben is oké.

jan. 7. 20:31
 86/95 anonim ***** válasza:
40%
Ha már karácsonyra kapták tőled ezt az egészet, anyukád félre hívhatott volna, hogy négyszemközt elmondja, hogy azért egy fürdőben illene visszafogottabb fürdőruhát felvenni... Ebbe csak nem halt bele... Mondjuk én biztos megmondtam volna, ha ilyen bunkó velem mások előtt, miközben én adtam neki ajándékba ezt az egészet, akkor karácsonykor meg egyéb ünnepekkor engem felejtsen el.
jan. 7. 20:34
 87/95 anonim ***** válasza:
0%

83 az öndícséret pedig mindig büdös, ezt mindenki tudja.

Ismertem sok jóseggű csajt, egyiknek sem kellett bizonygatnia. :)

jan. 7. 22:24
 88/95 anonim ***** válasza:
20%

87.

Ja, ismertél sok jóseggű csajt, akik nem bizonygattak.

Nem bizonygat itt senki semmit, csak tényeket közlünk, azok alapján ahogy kinézünk és ahogy reagál a sok tepsi, meg tehénfenekű nő, meg az edzők.

A kérdező is azt hiszi jóseggű.

Te is azt hitted, hogy jó seggeket látsz.

jan. 7. 23:22
 89/95 anonim ***** válasza:
24%

Kedves 83!

De, a körtesegg konkrétan a jó segg DEFINÍCIÓJA. :)

A lapos sovány segg, amiről te beszélsz, a 2010-es évek első felében volt ideál, azóta sajnos gáz.

jan. 8. 01:03
 90/95 anonim ***** válasza:
0%

89.

Soha nem.volt a lapos segg ideál.

A körte testalkat és segg gáz.

Amúgy rettenetesen fárasztó amit előadsz.

jan. 8. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!