Anyám beszólt a fürdőruha miatt, szerintetek?
Karácsonyra megleptem szüleim egy családi wellnessel. Összebeszéltem rokonokkal is, hogy menjünk többen, így ez egy ilyen kis családi hosszú hétvége lett.
Na mindegy, a lényeg, hogy anyám így kb. mindenki előtt tök megalázóan, kioktató stílusban megjegyezte, hogy ezt a fürdőruhát mégis hogy gondoltam. Apam egyetértően bólogatott mellette. Semmi extra egyébként, voltam már benne nyaralni, tangás fürdőruha, de nem az a fajta, amiből mindenem kilóg. Tehát nem értettem mi a baja.
Szóval égett rendesen az arcom, mert kellemetlen szituba hozotr, idegenek és a rokonok is ott bámultak, 26 éves felnőtt nőként nem hiszem, hogy el kéne számolnom felé.
Mit gondoltok erről?
#88 :DDDD
Elég szánalmas lehetsz, ha így kell magadnak a jó segget bebeszélni.
"Nem bizonygat itt senki semmit,"
Ó dehogynem. Folyamatosan magadtól olvadozol.
Ok, akkor azt hittem, jót látok, de nincs ízlésem, bár ez egy szubjektív dolog, már ha érted ezt a szót.
Én nem tudom és nem is szeretném sem a tiedet sem a kérdezőjét megítélni így ismeretlenben, de sokat elárul, hogy ezt neked egy anonim oldalon kell harsognod és más idegenek ízlését becsmérelni, sőt őáltala említett számodra teljesen irreleváns ismeretlenek kinézetét leszólni.
P.S. Az megvan, hogy nem egy emberrel beszélsz?
90
Senki, de senki nem is EMLÍTETT lapos segget, ezt a saját szánalmas fantáziádból szedted! :)
A körte testalkat a homokóra után a legideálisabb. Nyugodtan fáradj és sírj, hogy már nem 2012-ben vagyunk, gyönyörű hallgatni!
Khm, illetve csakis a ronda sovány segget illetve, ami majdnem tizenöt éven keresztül igenis divat volt, ma már sajnos csúnya.
Neked gondolom ilyen lehet. 10 év késéssel, de mehet a hízókúra nyugodtan!
Azért mondjuk még ha meg is érdemlem azt hogy kioktassanak, ezt ilyen formában, mindenki előtt , legyen az rokon és/vagy idegen iszonyat kellemetlen. Ha pl munkahelyen vesznek elő valamiért, akkor is inkább hívjanak félre, ne mindenki előtt alázzon le.
Furcsa hogy anyukád oktat ki téged arról hogy mi illik mi nem, amikor neki ennyire nem jön át az, hogy akit elvileg szeret azt nem aláz le, pláne nyilvánosan.
Tanulság, nem kell többé wellnessezni menni anyuékkal.
Sajnálom, hogy így tönkretették a szüleid a hangulatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!