Anyám beszólt a fürdőruha miatt, szerintetek?
Karácsonyra megleptem szüleim egy családi wellnessel. Összebeszéltem rokonokkal is, hogy menjünk többen, így ez egy ilyen kis családi hosszú hétvége lett.
Na mindegy, a lényeg, hogy anyám így kb. mindenki előtt tök megalázóan, kioktató stílusban megjegyezte, hogy ezt a fürdőruhát mégis hogy gondoltam. Apam egyetértően bólogatott mellette. Semmi extra egyébként, voltam már benne nyaralni, tangás fürdőruha, de nem az a fajta, amiből mindenem kilóg. Tehát nem értettem mi a baja.
Szóval égett rendesen az arcom, mert kellemetlen szituba hozotr, idegenek és a rokonok is ott bámultak, 26 éves felnőtt nőként nem hiszem, hogy el kéne számolnom felé.
Mit gondoltok erről?
48-as, vszeg kimentek az öltözőből a medencékez. Ott törölköző le (pl én is a derekam köré kötöm a törcsit, míg a székekhez nem érünk), a kérdezőn meg a seggmutogatós tanga és ekkor kapta a beszólást.
Amúgy pl sportuszodába kétrészesben sem mehetsz, mert oda úszni járnak az emberek nem divatozni.
Svájcban élek, nem Mo-n, mielőtt valami Balkánozna :D
"Na már megint a szokásos. Ha valaki nem tud jobbat kitalálkni, akkor jön a végletekkel."
Pont ezt tetted te is (vagy valamelyik elvtársad), mert hogy a tanga = vagina arcbanyomása.
Ja az már nem teszik amikor tükröt tartanak eléd. :)
"A naturisták menjenek oda, ahol nem zavarják a normális embereket."
Szerencsére ez pont fordítva működik. Pl. a normális wellnessekben kiírják, hogy "textilfrei" vagy "textile-free", ott óugy kibax a szaunamester, hogy lábad nem éri a földet.
"mert nem vagyok kíváncsi más punnyadt nemiszerveire"
Ez megint csak a mgfogalmazója aberráltságáról árulkodik.
Mások nem azért mennek oda, hogy a másik nemiszerveit mustrálják.
Nyilván így jobb is hogy nem megy oda, mert hamar kinézik az aberrált kukkolókat.
50-es, hogyha eleve nagy a feneked, azon a tanga még annyira sem mutat jól, szóval ez egy elég szar érv volt.
Nyilván mivel "formás" - vagyis csak te gondolod azt, hacsak nem edzel rendszeresen -, úgy vélted, más is kíváncsi rá.
Nem, kérdező, rhadtul nem kíváncsi senki a seggedre. A strandon sem, de ott aztán mindenféle ember van kit érdekel még egy tangás nő, egy welnessben ellenben nem oké.
Mondjuk szomorú, hogy 26 éves létedre ezt magyarázni kell :(
50.
Akkor pláne nem kellene tanga.
"Amúgy pl sportuszodába kétrészesben sem mehetsz, mert oda úszni járnak az emberek nem divatozni.
Svájcban élek, nem Mo-n, mielőtt valami Balkánozna :D"
Hát Bad Zurzachban csak a szaunában volt meztelenkedés, de ilyen marhaság nem volt az uszodában, csak ne légy meztelen.
Németeknél meg ismerek fürdőt, ahol az uszoda részen "szabad ruhát venni", illetve olyan termált (az egyik legjobb a kornyéken), ahol szaunán kívül mindenhol lehet ruhát venni, de nem kötelező. Természetesen senkin sem volt.
Nem tudom ki hogy van ezzel, de nekem ugyanolyan ciki, ha csak rajtam van gatya, mintha mindenki máson lenne, és csak én lennék meztelen.
"Vannak ruha nélküli fürdőhelyek külföldön, de ott el vannak különítve a nők és a férfiak."
Lehet van ilyen is, de ne állítsd már, mint éltalánosságot.
Amiről én írtam, ott nincsenek elkülönítve. Ott mondjuk a oérom koppant, amikor elmentünk, és sehol semmi utalás nem volt arra, hogy az egész fürdő ilyen.
Ő szégyenlős, persze lehetett hornani ruhát, de neki pont az volt a szitu, hogy feszlyezte, hogy senkin sincs rajta kívül. Hiába volt szabad hordani.
Egy másik amit ismerek, ott vannak fürdőruhás napok, ilyenkor sem kötelező, és nincs elválasztva senki.
Ide mondjuk pont azért nem mentünk el, mert a párom ruhás napokra menne, de a kommentek szerint ezeken a napokon tele van muszlim suhancokkal, akik akár úszószemüvegben kukkolják a víz alatt a nőket, akik mégis ruhamntes fürdőzés mellett döntenek.
A fitnessterem szaunájában is csak női napok vannak minden csütörtökon, a többi nap koedukált.
58
És ez hogy jön ide? Magyarországon is vannak ilyen helyek, de a kérdező nem ilyenre megy.
Wellnessbe, fürdőbe, még család nélkül sem illik tangás fürdőruhában menni. 26 évesen lehetne ennyi eszed.
Sőt, szerintem még strandon is nagyon ciki. Legalább annyira, mint a pasikon a fecske.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!