Anyám beszólt a fürdőruha miatt, szerintetek?
Karácsonyra megleptem szüleim egy családi wellnessel. Összebeszéltem rokonokkal is, hogy menjünk többen, így ez egy ilyen kis családi hosszú hétvége lett.
Na mindegy, a lényeg, hogy anyám így kb. mindenki előtt tök megalázóan, kioktató stílusban megjegyezte, hogy ezt a fürdőruhát mégis hogy gondoltam. Apam egyetértően bólogatott mellette. Semmi extra egyébként, voltam már benne nyaralni, tangás fürdőruha, de nem az a fajta, amiből mindenem kilóg. Tehát nem értettem mi a baja.
Szóval égett rendesen az arcom, mert kellemetlen szituba hozotr, idegenek és a rokonok is ott bámultak, 26 éves felnőtt nőként nem hiszem, hogy el kéne számolnom felé.
Mit gondoltok erről?
"Minek kéne beszereznie évi maximum kettő-három napra egy olyan ruhadarabot(nem tangás fürdőruha), amit amúgy soha máskor nem vesz fel?"
A női ruhatár alapdarabja egy normális, szolidabb bikini, amiből nincs kint a csöcse, s.egge, nunija.
#41 Az én kommentemre reagáltál.
"A női ruhatár alapdarabja egy normális, szolidabb bikini, amiből nincs kint a csöcse, s.egge, nunija."
A nunija nincs kint a tangából, ha jó méretet vesz.(Legalábbis ezeket a madzagjellegű cuccokat leszámítva, de olyat meg még életemben nem láttam élőben, hogy azt bárki is viseli) Az meg, hogy mi mennyire lehet kint, az az adott helyek szabályzatától függ.
Fogalomzavarban élsz, az alapdarab olyan ruhadarabokat jelent, amik jól variálhatók, sűrűn hordhatóak, egyszóval szükségesek. Ha valaki nem megy olyan helyre, ami mondjuk tiltja a tangás bikinit, és az illető amúgy csak tangásat hord, annak NEM alapdarab egy nem tangás bikini, mert nemhogy nem variálható, hanem hordani se fogja, mert nincs szüksége rá.
Akkor kell a nem tagnás bikini, ha olyan helyre akar menni, ahol előírás, hogy tilos a tanga, amúgy minek? Semmi extra funckiója nincs egy másik fazonnak.
"remélem tiszta, hogy a Balkán is Európa része, és nem muszlimok élnek ott, hanem keresztény emberek. 🫣 Na nem baj. Mostmár tudod."
Itt mutattad be, ha olyan okos lennél, mint amennyire tudálékos, ez a komment meg sem születik:
Balkán félsziget országai:
Albánia
Bosznia-Hercegovina
Bulgária
Görögország
Horvátország
Koszovó
Észak-Macedónia
Montenegró
Románia
Szerbia
Szlovénia
Törökország
Ok, hogy földrajzilag "Európa", és akad EU-Tag is köztük, de azt áűllítani, hogy itt csak keresztények élnek, nettó marhaság. Még az is, hogy mindenhol többségben vannak.
"valaki a vagináját ne nyomja más emberek képébe"
Ez sem valami komplex gondolkodásra utal, hogy ha valaki naturista, akkor az egyből a faxt/vaginát nyomja az arcodba.
Tulajdonképpen mindenkit kötelezni kellene a burkára, nem? :D
Van egy jó trükk az ilyen konfliktusok elkerülésére. Nem mész ilyen helyre, és akkor nem fog zavarni.
Hidd el, nekem pl. nincs gondom a melegekkel, kollégám, jó kolléganőm is volt, de nem szeretem nézni, amikor az emberek arcába tolják a propagandát, így egyszerűen nem megyek pridera, és nem fujjogok rá, és nem osztom másnak az észt.
Javaslom ezt neked is.
#45 ha tudnád, ezen országok nagyrészt ortodoxok, és az még mindig keresztény vallás. Szerintem több muszlim van Németországban, mint a Balkánon. Törökországnak is csak az a kis része tartozik a balkánhoz, ami Európa része, így ne okoskodj annyira. Ha utátanézel, megtudod, hogy nem muszlim országok. Látom a Wikipédia nagy barátod, keresd meg ott. 😁
A naturisták menjenek oda, ahol nem zavarják a normális embereket. Nudizni én pl be nem teszem a lábam, mert nem vagyok kíváncsi más punnyadt nemiszerveire. Menjenek oda, és ne wgy wellnessben mutogatják magukat, ahol értelmetlen.
"Tulajdonképpen mindenkit kötelezni kellene a burkára, nem? :D"
Na már megint a szokásos. Ha valaki nem tud jobbat kitalálkni, akkor jön a végletekkel.
A legtöbben nem kíváncsiak mások s.eggére. És egy strandon el lehet menni és kiválasztani a számunkra megfelelő helyet, de egy fürdő, wellness kicsi, és gyerekek is vannak. Egyszerűen illetlen, olcsó és proli dolog tangában megjelenni ilyen helyeken.
Én imádom a tangát, szinte csak tangát hordok, de alap, hogy fürdőbe nem megyek tangás alsóban, mert nem illő.
És a "nem lóg ki mindenem" > csak a segged 🤣
Anyád csak annyiban hibázott, hogy nem négyszemközt beszélte meg veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!