Anyám beszólt a fürdőruha miatt, szerintetek?
Karácsonyra megleptem szüleim egy családi wellnessel. Összebeszéltem rokonokkal is, hogy menjünk többen, így ez egy ilyen kis családi hosszú hétvége lett.
Na mindegy, a lényeg, hogy anyám így kb. mindenki előtt tök megalázóan, kioktató stílusban megjegyezte, hogy ezt a fürdőruhát mégis hogy gondoltam. Apam egyetértően bólogatott mellette. Semmi extra egyébként, voltam már benne nyaralni, tangás fürdőruha, de nem az a fajta, amiből mindenem kilóg. Tehát nem értettem mi a baja.
Szóval égett rendesen az arcom, mert kellemetlen szituba hozotr, idegenek és a rokonok is ott bámultak, 26 éves felnőtt nőként nem hiszem, hogy el kéne számolnom felé.
Mit gondoltok erről?
Szerintem mindenhogy ízléstelen a tangás bikini. Pedig egyáltalán nem tartom magam prűdnek, de ez a magamutogatás iskolapéldája.
De oké,ha elmész a pasiddal vagy a barátokkal nyáron nyaralni ott elmegy.
De komolyan a nagy családdal elmész wellnesezni és felveszed, beszól anyád és kiakadsz.
Rohadt ciki.
A kérdező valószínűleg full önbizalom hiányos és kell neki ez a magamutogatas különben belefulladna a saját hétköznapiassaga mocsaraba. Más magyarázatot nem tudok elkepzelni amiért valaki kesztetest érez arra hogy a pcsjat mutogassa a családnak.
Mert normális ember kellemetlenül érezné magát tangában riszalni a nagybácsi előtt..
"58
És ez hogy jön ide?"
Kérdezd azt, aki szóbahozta. Segítek: 56-nál keress, arra reagáltam.
"Szerintem mindenhogy ízléstelen a tangás bikini."
Persze, ha lottyatt a seggad akkor, meleg vagy, vagy irigy nő, akkor igen. Amúgy meg nem.
Állandóan ez az irigység.
És igen, ízléstelen.
Egy ízléses, kifinomult nő nem mutogatja a farpofáit. Vannak ebből is olyan darabok amik többet mutatnak de mégse a fiókból kikapott tanga bugyira hajaz.
Hány éves vagy?
Én bevezetném a hosszú ruhát a strandra.
Végülis rajtam se volt 20 éve fürdő ruha.Igy más is kibirja.
Úgy mint az araboknál az lenne az igazi.
Nem vagyok bálna,50 kg vagyok és 170 cm magas.
Nem szeretem magam mutogatni ennyi.Egyszerűen nem értem minek a kétt részes bikini és nem kell a mutogatás.
Tőlem fűgne mindenki hosszú ruhába járkálni a strandon és az utakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!