Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tizenéves fiúk/lányok ti mit...

Tizenéves fiúk/lányok ti mit szólnátok ehhez?

Figyelt kérdés

Mit szólnátok hozzá,ha anyukátok facebook oldalán lennének fent olyan képek,ahol tangás fürdőruhában van?

Vagy esetleg a fehérneműs fotózás eredményeit is feltöltené?

Azt gondolnátok,hogy vagány,fiatalos anyukátok van,vagy inkább zavarna,hogy ilyen képei is vannak fent?

szept. 6. 11:06
 1/10 anonim ***** válasza:
85%

Nem zavarna, hiszen neki is van élete, személyisége.

Ennek örülni kell, hogy nem az anyaságban merül ki a teljes lénye, mert aki mindent az anyaságnak rendel alá, az később nem fogja elfogadni, hogy a gyereke önállósodik,felnő, hanem helikopter szülő lesz és rá fog telepedni a gyerekére.

szept. 6. 11:13
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Azért én nem örülnék neki, hogy mindent közszemlére tesz. Képektől függ milyenek is. Mivel bikiniben a strandon is látható, de attól függ mégis mennyire látszik ki ez az
szept. 6. 11:16
 3/10 anonim válasza:
68%

Hány éves az anyukád? Van esetleg párja? Mert ha őt nem zavarja és hűségesek egymáshoz,akkor miért is ne? 😊

Mindenkinek kell egy kis ,,én idő,, és igenis légy rá büszke hogy ilyen belevaló a mami😊😉

szept. 6. 11:30
 4/10 anonim ***** válasza:
85%

Ha pl nyaraláson készült fürdőruhás kép van kint az nem zavarna.

Viszont ha mindig csak ilyen tartalmakat tenne ki, így kéne neki validáció és az egésznek csak egy "Thirst trap" lenne akkor zavarna. Főleg amíg sulis vagyok.

Utána már kevésbé de nyilván úgyis azt csinál amit akar.

szept. 6. 11:41
 5/10 anonim ***** válasza:
88%

A kérdés nyilván "elméleti", magyarul kamu.

Ui. ha konkrét esettel kapcsolatban kérdezne véleményt, akkor két dolgot még mindenképpen leírt volna:

- mennyire van jó alakja az anyukájának, aki mutogatja magát;

- az említett képeket a közösségi oldalán ki láthatja; itt már bejönnek olyan kérdések is, hogy mi az anyuka foglalkozása, milyen a kapcsolati hálója, tehát kikből áll össze a FB-ismeretségi köre.

szept. 6. 12:16
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem örülnék neki, egyik ismerősömnél sem.
szept. 6. 12:38
 7/10 anonim ***** válasza:
83%
Szégyellném, hogy magamutogató lett.
szept. 6. 12:42
 8/10 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem gáz, nem örülnék neki. Szerencsére nem ilyen az anyám.
szept. 6. 13:38
 9/10 anonim ***** válasza:
94%

Alapból van véleményem arról, aki közösségi médiában keres visszaigazolást a külsejére. Mert amúgy mi más értelmes oka lenne tangás fürdőruhában mutogatnia magát?

Persze ha a gyereke lennék, valszeg ebben növök fel, és nekem ez lenne a normális. Ami nem túl jó.

szept. 6. 18:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Imádnám, hogy ilyen képeket posztol magáról.
szept. 24. 02:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!