Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért érez anyám valami...

Miért érez anyám valami büdöset rajtam? 19l

Figyelt kérdés
Pár hete ritkán felhozza, hogy valami nagyon büdös van rajtam, vagy a ruhámon és egyszerűen nem találom az okát. Konkrétan már megkérdeztem másokat is, hogy ők is érzik-e, de nem. Van olyan ismerősöm, akinek kutya orra van, minden furcsa szagot kiérez, de ő sem érzett rajtam semmit. Naponta fürdök, fogat mosok és használok dezodort meg parfümöt. Igen, szoktam izzadni is mondjuk tesi után, de ha nincs is nálam dezodor,akkor otthon fürdök le. Ötlet, hogy mit érezhet? Ő sem tudja beazonosítani, hogy mi lehet ez a szag, csak annyit tud, hogy tőlem jön. De így meg nem tudom megszüntetni, ha én sem és mások sem tudják, hogy mi lehet ez. Csak ő érzi. Pedig van sok olyan ismerősöm, aki elmondaná, hogyha tényleg büdös lennék.

febr. 17. 18:12
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
94%
Ha senki sem érzi, akkor csak beképzeli.
febr. 17. 18:17
 2/28 anonim ***** válasza:
87%
Milyen jellegű szagot érez?
febr. 17. 18:18
 3/28 A kérdező kommentje:
#2 Csak annyit mond, hogy büdöset érez. Egyszer megkérdezte, hogy azért lehet-e, mert nem használok már dezodort, de mondtam neki, hogy de, ezzel le is volt tudva. De azóta is keresi az okot. Vagyis inkább meg akarja szüntetni. Annyira zavarja, hogy már mindegy egyes ruhadarabot ki akar mosni. (Ez eddig normális, de a kabátot, kesztyűt nem szokás olyan gyakran kimosni)
febr. 17. 18:21
 4/28 anonim ***** válasza:
93%

Nem lehetséges,hogy kezdődő arcüreg gyulladása van?

Mikor nekem arcüreg gyulladásom volt szagolgattam magam meg mindent is hogy mi olyan büdös

Megfürödtem mégis éreztem a büdöset ugyan úgy.

Hát az orromba kezdődött a büdös trutyi azt éreztem.

febr. 17. 18:24
 5/28 anonim ***** válasza:
92%

Nem lehet, hogy valamelyik tisztálkodási szeredet érzi? Van aki egy-egy bizonyos illatot, ami másnak nem büdös zavarónak érez. Nekem pl ilyen a levendula 🤷🏼‍♀️. Hiába mondják sokan, hogy annak milyen szuper az illata, nekem az büdös, zavaró. Nyilván nem teszem szóvá senkinek, mert pontosan tudom, hogy ez kb csak engem zavar, mások szeretik az illatát, de anyukád nem tudja beazonosítani mi is zavarja. De sokszor az is tud zavarni, ha többféle illat keveredik valakin/valamin. Pl a dezodor a parfümmel, vagy öblítővel stb

Ha ebben partner anyukád akkor kérd meg, hogy szagolja meg a pipere cuccaidat, hátha valamelyiknek az illatát nem bírja, lehet van egy olyan, mint nekem a levendula.

febr. 17. 18:24
 6/28 anonim ***** válasza:
88%
Én a szárítógépben szárított ruhßakon érzek valami kellemetlen szagot, de mást nem uavar.
febr. 17. 18:27
 7/28 A kérdező kommentje:
Évek óta ugyanazt a parfümöt használom és dezodorból is ugyanolyan illatot. Az egyetlen, amire tudok gondolni, az a tusfürdő/sampon. Azt szoktam váltogatni gyakrabban. Volt, hogy sampont használtam testre, mert el volt rakva az új tusfürdő. Mondjuk azoknak nem olyan intenzív az illatuk egy éjszaka után.
febr. 17. 18:31
 8/28 anonim ***** válasza:
90%
Nem lehet, hogy nem rajtad érez valami büdöset, hanem sajátmagán?
febr. 17. 18:39
 9/28 A kérdező kommentje:
#8 Nem csak akkor érezné ezt a büdöset, ha otthon vagyok, hanem alapjáraton is.
febr. 17. 18:45
 10/28 anonim ***** válasza:
86%
Ha nem léptél kutyagumiba vagy más büdös dologba az otthoni papucsoddal, akkor nincs ötletem, hogy mit érezhet, amit más nem.
febr. 17. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!