Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért érez anyám valami...

Miért érez anyám valami büdöset rajtam? 19l

Figyelt kérdés
Pár hete ritkán felhozza, hogy valami nagyon büdös van rajtam, vagy a ruhámon és egyszerűen nem találom az okát. Konkrétan már megkérdeztem másokat is, hogy ők is érzik-e, de nem. Van olyan ismerősöm, akinek kutya orra van, minden furcsa szagot kiérez, de ő sem érzett rajtam semmit. Naponta fürdök, fogat mosok és használok dezodort meg parfümöt. Igen, szoktam izzadni is mondjuk tesi után, de ha nincs is nálam dezodor,akkor otthon fürdök le. Ötlet, hogy mit érezhet? Ő sem tudja beazonosítani, hogy mi lehet ez a szag, csak annyit tud, hogy tőlem jön. De így meg nem tudom megszüntetni, ha én sem és mások sem tudják, hogy mi lehet ez. Csak ő érzi. Pedig van sok olyan ismerősöm, aki elmondaná, hogyha tényleg büdös lennék.

febr. 17. 18:12
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
79%

Kérdésem az lenne, hogy milyen korban jársz?

Hány éves vagy? (Nem csipkelődés, komoly kérdés a témát illetően!)

febr. 17. 18:54
 12/30 anonim ***** válasza:
72%

Bocsánat, most láttam, hogy elcsúsztatta a korodat a vacak oldal. 11-es voltam.

Simán lehet, hogy az egyedi hormonillatodat érzi.

Mindenki másképp érzi mások illatát.

Ez ellen nem tehetsz.

Valakiknek büdös (főleg saját nemeden belülieknek), valakiknek semleges, valakiknek pedig egy csábító kellemes illat.

Ez az egyedi illat fontos a párválasztáskor is.

Anno az én anyám is rosszúl volt az enyémtől. Még a szobámat is kipakoltatta és újra festette velem. De utána is érezte. Nem akarta elhinni.

A párom pedig kb drogként rá van kattanva illatomra, én is az övére. Édes, kellemes illatnak érezzük egymást.

febr. 17. 18:59
 13/30 anonim ***** válasza:
78%

Főleg nyak tájt, tarkó és lapokcka közötti résznél intenzív.

Szagoltasd meg vele azt a területet minden kencefice, illatszer mentesen.

febr. 17. 19:03
 14/30 anonim ***** válasza:
86%

Ha más családtagod is él veled egy háztartásban, kérdezd meg őket is. Ha ők is érzik, talán valamelyik papucsod, melegítő nadrágod lehet büdös, amit csak otthon szoktál viselni.

Ha senki más nem érzi, ötletem sincs... Talán beképzeli/kezdődő arcüreg gyulladása/más betegsége van.

febr. 17. 19:21
 15/30 anonim ***** válasza:
84%
Nálunk apám érzett igaz az ételeken valami furcsát , aztán kiderült valami fogaszati baja volt. ( nem tudom pontosan mi mert már nem beszélünk de valami tályog volt asszem). Szóval lehet valami szervi dolog. Meg cigizett és valami savanyú szagot érzett sokszor de szerintem az a saját cigiszaga , szájszaga lehetett.
febr. 17. 19:37
 16/30 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem a hormonjaid. Van akit én is büdösnek érzek, nem bírok mellette megmaradni, pedig tisztálkodik,mos rendesen. A ciklusod minden napján érzi ugyanúgy? Vagy nincs esetleg valami nőgyógyászati bajod vagy, betegséged, cukorbetegség pl?
febr. 17. 22:10
 17/30 anonim ***** válasza:
Mostanában érzem az újonnan (kb kovid óra) gyártott parfümökön, hogy erős ammónia szaga van. Valamit megváltoztattak bennük, gondolom így olcsóbb nekik, de azonos áron adhassák. Förtelmesen csípős szag.
febr. 18. 07:27
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy skizofréniás tünet. Öreganyám az elmúlt 30 évben állandóan vegyszer meg gáz szagot érzett, ez a mai napig tart...
febr. 18. 08:16
 19/30 anonim ***** válasza:
Nekem is azt mondják hogy budos vagyok itthon. L
febr. 18. 08:49
 20/30 anonim ***** válasza:
#19 Csak otthon vagy büdös? :D Mármint ha mennek veled valahova, akkor nem?
febr. 18. 09:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!