Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért érez anyám valami...

Miért érez anyám valami büdöset rajtam? 19l

Figyelt kérdés
Pár hete ritkán felhozza, hogy valami nagyon büdös van rajtam, vagy a ruhámon és egyszerűen nem találom az okát. Konkrétan már megkérdeztem másokat is, hogy ők is érzik-e, de nem. Van olyan ismerősöm, akinek kutya orra van, minden furcsa szagot kiérez, de ő sem érzett rajtam semmit. Naponta fürdök, fogat mosok és használok dezodort meg parfümöt. Igen, szoktam izzadni is mondjuk tesi után, de ha nincs is nálam dezodor,akkor otthon fürdök le. Ötlet, hogy mit érezhet? Ő sem tudja beazonosítani, hogy mi lehet ez a szag, csak annyit tud, hogy tőlem jön. De így meg nem tudom megszüntetni, ha én sem és mások sem tudják, hogy mi lehet ez. Csak ő érzi. Pedig van sok olyan ismerősöm, aki elmondaná, hogyha tényleg büdös lennék.

febr. 17. 18:12
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Akkor nem vagyok
febr. 18. 09:03
 22/30 anonim ***** válasza:
#21 Megnyugodtam, így akkor mindig nálam találkoznánk és nem zavarna a szag. :D
febr. 18. 09:08
 23/30 A kérdező kommentje:
Ha sétálunk valahova, akkor nem szól,csak a házban.
febr. 18. 09:11
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor mind a kettőtöket körbe kéne szagolgatnunk... :D
febr. 18. 09:14
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Azt se feledd, hogy más házban és más szabad levegő.

Bent a házban zárt a helyiség, míg kint a levegőben eloszlik a jellegeztes illata az embereknek.

Emellett otthon megtapadnak az illatanyagok, hormonok pl porban, tárgyakon, ágy és ágynemükön főleg.

Ha tisztálkodsz, higiéniai alapok megvannak, akkor engedd el a témát. Hormonjaid ellen pedig nem tudsz mit tenni.

S nemcsak a női hormonjaid érződhetnek. Megváltozik az illata az embernek pl stressz hatására is. Kortizol is csinál gebaszt.

febr. 18. 21:32
 26/30 anonim ***** válasza:
17- a parfümöknél én is érzem azt a kellemetlen, csípős, orromat maró szagot. De azt hittem a covid miatt a szaglásom változott meg. A férjem az üzletekben a hűtőpultoknál érez azóta éles ózon szagot.
febr. 18. 22:05
 27/30 anonim ***** válasza:
Változó korba léptem és kb. mindnekit képes vagyok büdösnek érezni meg mindent is, ha kicsit is "fura" a szaga. Sajnos valaki írta, hogy lehet egyszerűen a felnőtt, bocs, hogy így mondom, de ivarérett illatodat nem bírja. Próbáld ki, hogy beszerzel valami egyféle illatcsaládot parfum, testápoló, tusfürdő ugyanabból az illatból, de valami nagyon erőset és azt tolod telibe egy hétig, ha ekkor nem érez büdösnek, akkor sajnos a hormonjaid illatát nem bírja.
tegnapelőtt 22:14
 28/30 anonim ***** válasza:
Lehet valamelyik parfüm vagy tusfürdő az amit érez. Ha esetleg dohányzol és arra fujsz rá parfümöt annak is érdekes szaga tud lenni. Ha egyik se akkor lehet hogy csak az ő orrával van valami
tegnap 00:49
 29/30 anonim ***** válasza:
Mondd neki, hogy közel van a szája az orrához.
tegnap 20:32
 30/30 anonim ***** válasza:

Előfordulhat, hogy valami máj-vagy bélbetegséged kezd kialakulni, akkor lehet az embernek valami fura kipárolgása. A másik lehetőség, hogy anyukádnak van valami fül-orr-gégészeti baja, vagy pszichés gondja, fals szagérzetekkel.

[link]

[link]

tegnap 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!