Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám beszólt a fürdőruha...

Anyám beszólt a fürdőruha miatt, szerintetek?

Figyelt kérdés

Karácsonyra megleptem szüleim egy családi wellnessel. Összebeszéltem rokonokkal is, hogy menjünk többen, így ez egy ilyen kis családi hosszú hétvége lett.

Na mindegy, a lényeg, hogy anyám így kb. mindenki előtt tök megalázóan, kioktató stílusban megjegyezte, hogy ezt a fürdőruhát mégis hogy gondoltam. Apam egyetértően bólogatott mellette. Semmi extra egyébként, voltam már benne nyaralni, tangás fürdőruha, de nem az a fajta, amiből mindenem kilóg. Tehát nem értettem mi a baja.

Szóval égett rendesen az arcom, mert kellemetlen szituba hozotr, idegenek és a rokonok is ott bámultak, 26 éves felnőtt nőként nem hiszem, hogy el kéne számolnom felé.

Mit gondoltok erről?

jan. 5. 23:22
 11/93 anonim ***** válasza:
63%

Hogy lepontozott mindenkit ez a hú, de felnőtt 26 éves nő!

Pedig ő itt a helikopter.

tegnapelőtt 01:50
 12/93 anonim ***** válasza:
3%

Kedves

28 éves vagyok és nem volt rajtam fürdő ruha 8 éves koromtól.

Nem szeretem mutogatni magam nyáron még rövid gatya sincs rajtam csak hosszú természetesen.

tegnapelőtt 04:01
 13/93 anonim ***** válasza:
32%
ugy latszik ez is orszagfuggo. ahol en elek ott nagy kulturaja van a viznek. ugy a tengerparton mint az uszodakban. es senkit nem dobbent meg a tangas furdoruha sehol. akinek jol all viselje nyugodtan. miert kell meg ezzel is foglalkozni? a kerdezo helyeben ezentul egyedul mennek wellnessbe.
tegnapelőtt 04:33
 14/93 anonim ***** válasza:
70%
Igaza van
tegnapelőtt 06:51
 15/93 anonim ***** válasza:
88%
Mivel nem sikerült ízlésesen felöltöznöd oké, hogy szól érte négyszemközt, de megalázni fölösleges volt.
tegnapelőtt 08:30
 16/93 anonim ***** válasza:
78%

"Semmi extra egyébként, voltam már benne nyaralni, tangás fürdőruha"

Ez abszolút nem ilyen helyre való, a tangás még strandon is elég ciki, jogos volt a beszólás. Anyád helyében hazazvartalak volna.

tegnapelőtt 08:42
 17/93 anonim ***** válasza:
87%
Családi hétvégére tangás fürdőruha? Tényleg nem a legjobb választás. Úgy alapból sem tud a legjobban kinézni, de családira meg pláne nem jó választás
tegnapelőtt 08:49
 18/93 anonim ***** válasza:
90%

Nyaralás, tengerpart, tó mellett stb. úgy divatozol, ahogy akarsz.

De fedett fürdőbe nem való a tanga meg a designer fürdőruha.

Sportuszodába a két részes, megkötőst sem engedik.

tegnapelőtt 08:51
 19/93 anonim ***** válasza:
83%

Na, most itt két eset lehetséges:

1. Vagy nagyon jó a feneked és a bámulásokkal zavarba hoztad a rokonaidat, gyerekek is lehettek veletek, esetleg irigy női családtagok is voltak.

2. Kövér vagy és kínos látvány volt a tangában a tested.

A tanga egyébként nem valami elegáns dolog.

Otthon én is éppen csak takarom a fenekem, de rokonok, idegenek előtt kellemetlenül érezném magam, pedig lenne mit mutogatni, mert keményen edzek.

tegnapelőtt 09:00
 20/93 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem is eléggé túlzás családi wellnessre tangában menni.

Viszont anyukád sem tud viselkedni, mert nem illik ezt mások előtt hangosan szóvá tenni. Mondhatta volna csak neked, négyszemközt.

tegnapelőtt 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!