Anyám beszólt a fürdőruha miatt, szerintetek?
Karácsonyra megleptem szüleim egy családi wellnessel. Összebeszéltem rokonokkal is, hogy menjünk többen, így ez egy ilyen kis családi hosszú hétvége lett.
Na mindegy, a lényeg, hogy anyám így kb. mindenki előtt tök megalázóan, kioktató stílusban megjegyezte, hogy ezt a fürdőruhát mégis hogy gondoltam. Apam egyetértően bólogatott mellette. Semmi extra egyébként, voltam már benne nyaralni, tangás fürdőruha, de nem az a fajta, amiből mindenem kilóg. Tehát nem értettem mi a baja.
Szóval égett rendesen az arcom, mert kellemetlen szituba hozotr, idegenek és a rokonok is ott bámultak, 26 éves felnőtt nőként nem hiszem, hogy el kéne számolnom felé.
Mit gondoltok erről?
Hogy lepontozott mindenkit ez a hú, de felnőtt 26 éves nő!
Pedig ő itt a helikopter.
Kedves
28 éves vagyok és nem volt rajtam fürdő ruha 8 éves koromtól.
Nem szeretem mutogatni magam nyáron még rövid gatya sincs rajtam csak hosszú természetesen.
"Semmi extra egyébként, voltam már benne nyaralni, tangás fürdőruha"
Ez abszolút nem ilyen helyre való, a tangás még strandon is elég ciki, jogos volt a beszólás. Anyád helyében hazazvartalak volna.
Nyaralás, tengerpart, tó mellett stb. úgy divatozol, ahogy akarsz.
De fedett fürdőbe nem való a tanga meg a designer fürdőruha.
Sportuszodába a két részes, megkötőst sem engedik.
Na, most itt két eset lehetséges:
1. Vagy nagyon jó a feneked és a bámulásokkal zavarba hoztad a rokonaidat, gyerekek is lehettek veletek, esetleg irigy női családtagok is voltak.
2. Kövér vagy és kínos látvány volt a tangában a tested.
A tanga egyébként nem valami elegáns dolog.
Otthon én is éppen csak takarom a fenekem, de rokonok, idegenek előtt kellemetlenül érezném magam, pedig lenne mit mutogatni, mert keményen edzek.
Szerintem is eléggé túlzás családi wellnessre tangában menni.
Viszont anyukád sem tud viselkedni, mert nem illik ezt mások előtt hangosan szóvá tenni. Mondhatta volna csak neked, négyszemközt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!