Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám beszólt a fürdőruha...

Anyám beszólt a fürdőruha miatt, szerintetek?

Figyelt kérdés

Karácsonyra megleptem szüleim egy családi wellnessel. Összebeszéltem rokonokkal is, hogy menjünk többen, így ez egy ilyen kis családi hosszú hétvége lett.

Na mindegy, a lényeg, hogy anyám így kb. mindenki előtt tök megalázóan, kioktató stílusban megjegyezte, hogy ezt a fürdőruhát mégis hogy gondoltam. Apam egyetértően bólogatott mellette. Semmi extra egyébként, voltam már benne nyaralni, tangás fürdőruha, de nem az a fajta, amiből mindenem kilóg. Tehát nem értettem mi a baja.

Szóval égett rendesen az arcom, mert kellemetlen szituba hozotr, idegenek és a rokonok is ott bámultak, 26 éves felnőtt nőként nem hiszem, hogy el kéne számolnom felé.

Mit gondoltok erről?

jan. 5. 23:22
 71/93 anonim ***** válasza:
22%
És akkor? Normálisan, négyszemközt nem lehet szólni?? Ezt csak bántóan és megalázóan lehet/kell? Idióták...
tegnapelőtt 19:08
 72/93 anonim ***** válasza:
72%
Nekem baromi jó seggem van, de eszembe nem jutna strandra sem tangás fürdőruhát venni, nem hogy wellness hotelbe, családdal. Strandra is közönséges, ha jó segged van akkor hosszú gatyában is megnézik, felesleges kiraknod.
tegnapelőtt 21:08
 73/93 anonim ***** válasza:
45%

71

De leehetne, de a rokonok előtt mutogatta a bikinit. Értelemszerűen így akkor szólt.

tegnapelőtt 21:44
 74/93 anonim ***** válasza:
12%

#70 Amennyire prűd vagy gondolom ezt a kérdést te írtad ki :D

https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..

tegnapelőtt 22:38
 75/93 anonim ***** válasza:
15%

Kedves 74

Nem én tetem ki.

tegnap 00:59
 76/93 anonim ***** válasza:
36%

72.

Detto.

A jó nő kinyúlt bemelegítőben is jó nő.

Aki meg formàtlan, azon a szép ruha is tehénen a gatya lesz.

A jó test mindenhol átüt.

tegnap 07:35
 77/93 anonim ***** válasza:
18%

Megjöttek az önfelkent "jónők" is. :D

Ez olyan dolog, hogy akkor hihető, ha más mondja. :)

tegnap 08:58
 78/93 anonim válasza:
24%
Semmi közük hozzá..28N
tegnap 17:13
 79/93 anonim ***** válasza:
28%

Mennyi prűd p!cs@ összegyűlt most itt. Én (23N) se venném fel mert nincs akkora önbizalmam, de mégis mi a f@sz köze van hozzá bárkinek is hogy milyen fürdőruhát veszel fel bőven felnőtt léttedre?

De tegyük fel hogy a szüleid konzervatívak, akkor pedig az sem fér bele hogy a család meg úgy bárki előtt gúnyos nem tetszését fejezi ki! 4 szem között is közölhette volna a véleményét ha annyira fontosnak tartotta ezt közölni.

Amúgy nyugi az én szüleim is imádnak kritizálni, szerintük egy piros rúzs is extrém karácsonykor.

tegnap 18:35
 80/93 anonim ***** válasza:
100%

77.

Amikor edzésvideóhoz kérnek fel termekben az edzők és nem az ügyfelük vagy, akkor tényleg jó a segged.

És nem csak a jó guggolási technikád miatt választanak.

Vagy amikor az edzőnek azt mondják az ügyfelei, hogy olyan testet akarnak, mint a tied.

Vagy amikor utálkozva végigmér vagy féltékenykedik más nő.

Az nem önfelkenés.

Mégsem veszünk picsabugyit, mert brutál jó a fenekünk/testünk hagyományos fürdőruhàban is.

tegnap 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!