Anyám beszólt a fürdőruha miatt, szerintetek?
Karácsonyra megleptem szüleim egy családi wellnessel. Összebeszéltem rokonokkal is, hogy menjünk többen, így ez egy ilyen kis családi hosszú hétvége lett.
Na mindegy, a lényeg, hogy anyám így kb. mindenki előtt tök megalázóan, kioktató stílusban megjegyezte, hogy ezt a fürdőruhát mégis hogy gondoltam. Apam egyetértően bólogatott mellette. Semmi extra egyébként, voltam már benne nyaralni, tangás fürdőruha, de nem az a fajta, amiből mindenem kilóg. Tehát nem értettem mi a baja.
Szóval égett rendesen az arcom, mert kellemetlen szituba hozotr, idegenek és a rokonok is ott bámultak, 26 éves felnőtt nőként nem hiszem, hogy el kéne számolnom felé.
Mit gondoltok erről?
71
De leehetne, de a rokonok előtt mutogatta a bikinit. Értelemszerűen így akkor szólt.
#70 Amennyire prűd vagy gondolom ezt a kérdést te írtad ki :D
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
72.
Detto.
A jó nő kinyúlt bemelegítőben is jó nő.
Aki meg formàtlan, azon a szép ruha is tehénen a gatya lesz.
A jó test mindenhol átüt.
Megjöttek az önfelkent "jónők" is. :D
Ez olyan dolog, hogy akkor hihető, ha más mondja. :)
Mennyi prűd p!cs@ összegyűlt most itt. Én (23N) se venném fel mert nincs akkora önbizalmam, de mégis mi a f@sz köze van hozzá bárkinek is hogy milyen fürdőruhát veszel fel bőven felnőtt léttedre?
De tegyük fel hogy a szüleid konzervatívak, akkor pedig az sem fér bele hogy a család meg úgy bárki előtt gúnyos nem tetszését fejezi ki! 4 szem között is közölhette volna a véleményét ha annyira fontosnak tartotta ezt közölni.
Amúgy nyugi az én szüleim is imádnak kritizálni, szerintük egy piros rúzs is extrém karácsonykor.
77.
Amikor edzésvideóhoz kérnek fel termekben az edzők és nem az ügyfelük vagy, akkor tényleg jó a segged.
És nem csak a jó guggolási technikád miatt választanak.
Vagy amikor az edzőnek azt mondják az ügyfelei, hogy olyan testet akarnak, mint a tied.
Vagy amikor utálkozva végigmér vagy féltékenykedik más nő.
Az nem önfelkenés.
Mégsem veszünk picsabugyit, mert brutál jó a fenekünk/testünk hagyományos fürdőruhàban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!