Anyám beszólt a fürdőruha miatt, szerintetek?
Karácsonyra megleptem szüleim egy családi wellnessel. Összebeszéltem rokonokkal is, hogy menjünk többen, így ez egy ilyen kis családi hosszú hétvége lett.
Na mindegy, a lényeg, hogy anyám így kb. mindenki előtt tök megalázóan, kioktató stílusban megjegyezte, hogy ezt a fürdőruhát mégis hogy gondoltam. Apam egyetértően bólogatott mellette. Semmi extra egyébként, voltam már benne nyaralni, tangás fürdőruha, de nem az a fajta, amiből mindenem kilóg. Tehát nem értettem mi a baja.
Szóval égett rendesen az arcom, mert kellemetlen szituba hozotr, idegenek és a rokonok is ott bámultak, 26 éves felnőtt nőként nem hiszem, hogy el kéne számolnom felé.
Mit gondoltok erről?
Brutálisan otromba és tapintatlan dolog volt anyukád részéről, hogy ajándékba kapja a wellnest, és mindenki előtt elkezd konfrontálódni.
Fürdőruha etikettről eddig nem hallottam, ilyesmiről, hogy más felel meg egy strandon és más egy wellnessben, ha netán így lenne, akkor sem beégetjük a bennünket ajándékozó gyereket, aki ráadásul felnőtt, hanem megköszönjük neki, ha pedig kifogásunk van az outfitjével, akkor négyszemközt szólunk. De anyád hatalmas paraszt volt ezzel!
Karácsonyi ebéd/vacsora közben meg franciabugyi volt rajtad haspólóval? 😀
A család előtt mutogatni a feneket... És még ki is írja... 😀😂🤣
Ismerve az ilyen ruhákat kb. ugyanaz a stílus, mintha egyáltalán nem is vettél volna fel semmit, simán hordhatnál egy c-stringet is, a "lényeget" az is kitakarja (igaz semmi mást nem), felül meg két matrica szintén a legfőbb helyre és ennyi.
Nem árt, ha több fürdőruhád van. Egy tangás a partra, a haveroknak meg egy kicsit szolidabb a családnak, vagy az elegánsabb hoteleknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!