Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám beszólt a fürdőruha...

Anyám beszólt a fürdőruha miatt, szerintetek?

Figyelt kérdés

Karácsonyra megleptem szüleim egy családi wellnessel. Összebeszéltem rokonokkal is, hogy menjünk többen, így ez egy ilyen kis családi hosszú hétvége lett.

Na mindegy, a lényeg, hogy anyám így kb. mindenki előtt tök megalázóan, kioktató stílusban megjegyezte, hogy ezt a fürdőruhát mégis hogy gondoltam. Apam egyetértően bólogatott mellette. Semmi extra egyébként, voltam már benne nyaralni, tangás fürdőruha, de nem az a fajta, amiből mindenem kilóg. Tehát nem értettem mi a baja.

Szóval égett rendesen az arcom, mert kellemetlen szituba hozotr, idegenek és a rokonok is ott bámultak, 26 éves felnőtt nőként nem hiszem, hogy el kéne számolnom felé.

Mit gondoltok erről?

jan. 5. 23:22
 21/93 anonim ***** válasza:
74%
Én azt gondolom, hogy anyád beszólt a fürdőruha miatt.
tegnapelőtt 09:12
 22/93 anonim ***** válasza:
64%
Ízléstelenségre és kultúrálatlanságra vall tangában fürdőbe menni. Főleg akkor, hogyha az illető még csinos is. Férfiak számára ez felér egy provokációval. Az ember nem azért megy fürdeni, hogy utána megalázó módon álljon a farka a fürdőruha alatt. Jobb helyeken az úszómesterek ezt meg sem engedik, kiküldenek a helyről.
tegnapelőtt 09:34
 23/93 anonim ***** válasza:
32%

Brutálisan otromba és tapintatlan dolog volt anyukád részéről, hogy ajándékba kapja a wellnest, és mindenki előtt elkezd konfrontálódni.

Fürdőruha etikettről eddig nem hallottam, ilyesmiről, hogy más felel meg egy strandon és más egy wellnessben, ha netán így lenne, akkor sem beégetjük a bennünket ajándékozó gyereket, aki ráadásul felnőtt, hanem megköszönjük neki, ha pedig kifogásunk van az outfitjével, akkor négyszemközt szólunk. De anyád hatalmas paraszt volt ezzel!

tegnapelőtt 09:44
 24/93 anonim ***** válasza:
73%

Karácsonyi ebéd/vacsora közben meg franciabugyi volt rajtad haspólóval? 😀

A család előtt mutogatni a feneket... És még ki is írja... 😀😂🤣

tegnapelőtt 09:47
 25/93 anonim ***** válasza:
31%
Életemben nem hallottam fürdőruha etikettről és férfiként nem áll fel random a farkam egy fenék látványától. Semmi kivetnivalót nem látok egyik fürdőruhában sem. A tanulság, hogy legközelebb ne családdal menj ilyen helyre.
tegnapelőtt 10:17
 26/93 anonim válasza:
73%

Ismerve az ilyen ruhákat kb. ugyanaz a stílus, mintha egyáltalán nem is vettél volna fel semmit, simán hordhatnál egy c-stringet is, a "lényeget" az is kitakarja (igaz semmi mást nem), felül meg két matrica szintén a legfőbb helyre és ennyi.

Nem árt, ha több fürdőruhád van. Egy tangás a partra, a haveroknak meg egy kicsit szolidabb a családnak, vagy az elegánsabb hoteleknek.

tegnapelőtt 10:21
 27/93 anonim ***** válasza:
19%
9:44-kor írt, jelenleg 23-as válaszom azért lett lepontozva, mert nem értek egyet azzal, hogy anyuka nem diszkréten, hanem otrombán fejezte ki nemtetszését?
tegnapelőtt 10:56
 28/93 anonim ***** válasza:
89%
Én aztán nem szoktam visszafogottan öltözködni, de biztos nem raknám ki a seggem a fél családnak.. Bizarr
tegnapelőtt 10:57
 29/93 anonim ***** válasza:
84%
Igy van. A bizarr szó a legmegfelelőbb arra, hogy a családunknak mutogassuk a s.ggünket.
tegnapelőtt 11:01
 30/93 anonim ***** válasza:
76%
Felnottkent lehetne annyi eszed, hogy nem mutatod a seggedet a szuleidnek. Igaza volt anyadnak.
tegnapelőtt 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!