Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Utálom az iskolát,anyámék rám...

Utálom az iskolát,anyámék rám erőltetik,mit csináljak?

Figyelt kérdés

szakiskolába dobtak,és nagyon utálok oda járni..

Tömören:

-utálom az tanárokat,mert 1-ső naptól kezdve szidalmaztak,mert hogyan már az pofám se tesztet nekik

-Diákoknak se csípem

-Utálom hogy kolis vagyok

-meg egészen annyira utálom,nem is akartam oda menni,hanem kultúráltabb közösségben gimibe.

Annyira nincs energiám oda menni,minden kis apró hangya dologért szidnak,ordibálnak(pl:Valamit nem értek és elkezdenek üvölteni,vagy ha fáradt voltam és ezért nem figyeltem akkor is engem szidalmaztak,miközben koliban nem hagytak aludni)

Meg annyira torkig vagyok már velük,mert egyszerűen iritálóak,kötöszködök,fesztülséget csináló hülyék....

Szerintettek mit csináljak?

Anyámék meg rám erőzakolják,mert alapjából véve amikor nyolcdikban akartam iskolát látogatni meg stb akkor el se engedtek,meg papírt se adták oda,meg úgy vannak vele hogy "szakma kötelező"..

#iskola,utálat,tanulás,magyar iskola,tanár,tanárok
2022. ápr. 1. 19:55
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 A kérdező kommentje:

"Jelenleg 11-es vagy, tehát már nem vagy tanköteles. A képességeid miatt nem kerültél be gimibe. A jelenlegi sulidban mindenki hülye csak te vagy helikopter."

Öhmm..hogyis fogalmazzak...

Mondod te,akit nem ismerek,egy anomin oldalon..

(meg nem is ezt szeretném mondani)

2022. ápr. 1. 21:50
 32/70 anonim ***** válasza:
85%
"Mert azért,mert az jelenkezési lapot mert anyámék ellopták,és gondolhatod :)" Gondolhatom. Hogy hazudsz.
2022. ápr. 1. 21:52
 33/70 A kérdező kommentje:

32

Biztosan,mert biztos gondolhatod,mert akkor minek kérdezném az kérdést?

Logic...

2022. ápr. 1. 21:53
 34/70 anonim ***** válasza:
89%
Amiért a többi kamus is. Hogy röhögj azokon akik komolyan vesznek.
2022. ápr. 1. 21:55
 35/70 A kérdező kommentje:

34

Jóvan öcsém,biztosan azért kérdezem,mert biztos úgy ahogy mondod..

Biztosan,nagyon is..

Mert akkor nem csezne föl..

2022. ápr. 1. 21:58
 36/70 anonim ***** válasza:
92%
Mi csesz föl? Hogy hazudozol, másra mutogatsz mikor szarul tanulsz? De más hibája hogy olyan iskolában vagy, ami a képességeidnek megfelel? Még egy kérdést sem tudsz normálisan kiírni, majd pont a gimiben boldogulnál.. oda ész is kell, meg szorgalom. Ha jó képességű lennél, röhögve, félgőzzel bírnád a szakiskolát. De nyilván ott sem boldogulsz. Vagyis a gimnáziumban fél évet sem húztál volna ki. Amúgy "öcsém" vigyázz a szádra. Az ilyen kis pofátlanokat sehol sem tűrik.
2022. ápr. 1. 22:07
 37/70 anonim ***** válasza:
100%
A jelentkezési lapot a tanulónak is alá kell írni, méghozzá az iskolában, nem otthon. Egyébként meg ha igaz a sztori, akkor az a kulcskérdés hány éves vagy: ha elmúltál 18, akkor, akkor becsattogsz a tanulmányi irodára, és simán kiíratkozol. Ha még nem, de csak pár hét vagy hónap hiányzik, akkor kivárod. Ha 17 vagy, akkor vagy kibírod ezt az évet és elvégzed a sulit vagy nem jársz be órákra, 50 igazolatlan után kirúgnak, mivel nem vagy tanköteles. Ha egyik megoldás sem tetszik, akkor a szüleidet nyaggasd ilyen idegesítően, mint minket, biztos átíratnak egy elitgimibe.
2022. ápr. 1. 22:09
 38/70 A kérdező kommentje:

Amúgy elmondom aki nagyon tud magas lóról beszélni:

Azért mert mondjuk nem annyira faintos az helyesírásom,attól még nem az teleki blankába mennék tanulni :D

Meg másrészről,okés-dzsokés hogy valaki okosabb nálam,ügyesebb nálam,mert mindig lesz,van és pont.

De azért én se vagyok egy segédmunkás egy gyártelepen,vagy egy akármilyen ócska munkás xy telepen..

Azért valljuk be,hány olyan ember van,akinek pl:adhd,vagy asperger,tanulási/viselkedés problémája van,siket-vak-mozgássérült,és mégis van aki nem is atomfizikus de mégis le tette az alap diplomát vagy olyan szakot amit szívesen csinál és el van magának mint majom az farkával?

2022. ápr. 1. 22:11
 39/70 A kérdező kommentje:

Amúgy ui:

legroszabb jegyem az 3-mas..

2022. ápr. 1. 22:12
 40/70 A kérdező kommentje:

36

Öhm..

Nem értem mire föl ez a válasz?

Vagyis én nem szokásom hazudni,vagyis nem szeretek hazudni,meg mi az indokod?

2022. ápr. 1. 22:15
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!