Utálom az iskolát,anyámék rám erőltetik,mit csináljak?
szakiskolába dobtak,és nagyon utálok oda járni..
Tömören:
-utálom az tanárokat,mert 1-ső naptól kezdve szidalmaztak,mert hogyan már az pofám se tesztet nekik
-Diákoknak se csípem
-Utálom hogy kolis vagyok
-meg egészen annyira utálom,nem is akartam oda menni,hanem kultúráltabb közösségben gimibe.
Annyira nincs energiám oda menni,minden kis apró hangya dologért szidnak,ordibálnak(pl:Valamit nem értek és elkezdenek üvölteni,vagy ha fáradt voltam és ezért nem figyeltem akkor is engem szidalmaztak,miközben koliban nem hagytak aludni)
Meg annyira torkig vagyok már velük,mert egyszerűen iritálóak,kötöszködök,fesztülséget csináló hülyék....
Szerintettek mit csináljak?
Anyámék meg rám erőzakolják,mert alapjából véve amikor nyolcdikban akartam iskolát látogatni meg stb akkor el se engedtek,meg papírt se adták oda,meg úgy vannak vele hogy "szakma kötelező"..
11
???
Hú bakker, ezzel a helyesírással álmodoztál gimiről? (utálom az tanárokat; 1-ső; már az pofám se tesztet; Diákoknak se csípem; Utálom hogy; kultúráltabb közösségben gimibe; iritálóak,kötöszködök; Szerintettek; erőzakolják; nyolcdikban; 100kmre lakom; ma holnap 11-es; putri lakokkal,meg beképzelt pálviánokkal; az mondtam; iritáló; főleg hogy nagyon maradni szakmát,ami még siketnéma 2 perc alatt csinálja meg; válaszhatam)
Szerintem örülj nagyon, ha ezzel az intelligenciával valahol is be tudsz fejezni egy középiskolát...
6
Az hogy “ment” egy pár tantárgy, főleg általános suliban, semmit nem jelent. Gondolom csak ide vettek fel, hiába fogod a szüleidre.
Másrészről minimum 15 éves vagy, de úgy írsz, mint egy 70 IQ-s közmunkás (tisztelet a kivételnek). Ezzel az írásképpel szakközépbe való vagy, nem gimnáziumba.
Megpróbálhatod hogy írsz egy pár giminek emailt, hogy van e üresedésük valamelyik osztályban x-dik évfolyamra.
De kell anyádék beleegyezése is.
"Olvass már az kommentem"
"Ha neked az mondanák"
"vezehetsz"
"nissan-ra"
"beérnél egy szamárral"
Aranyom, ha már ennyire rákattantál a metaforákra: Neked a Dacia is elérhetetlen magasság, a te szinted az eddigiek alapján egy forgalomból húsz éve kivont Trabant, nem hogy fain Nissan...
És nem szamár a ló helyett, hanem egy háromlábú vak, döglődő póni...
14
Figyeljél,szerintem sokkan vagyunk úgy hogy van egy tanulási zavara.
Meg nyilván interneten nem úgy írunk mint élőbe...
Meg miért nézzik ennyire az helyesírást?:D
16.
Ez sok lesz már neki, hogy megértse.
15
ÖÖ..
Légyszíves legyél már tisztelet tudó..
Másrészről tanulási zavaraim vannak,főleg matek,meg dilessziás vagyok.
"Figyeljél,szerintem sokkan vagyunk úgy hogy van egy tanulási zavara. Meg miért nézzik ennyire az helyesírást?:D"
Ezt így kopipészteld majd bele az álomgimidhez benyújtandó jelentkezésedbe is mottódként. 🤣 Szerintem be se kell majd járnod hozzájuk, egyből küldik az érettségi diplomát. 🤣🤣🤣
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!