Utálom az iskolát,anyámék rám erőltetik,mit csináljak?
szakiskolába dobtak,és nagyon utálok oda járni..
Tömören:
-utálom az tanárokat,mert 1-ső naptól kezdve szidalmaztak,mert hogyan már az pofám se tesztet nekik
-Diákoknak se csípem
-Utálom hogy kolis vagyok
-meg egészen annyira utálom,nem is akartam oda menni,hanem kultúráltabb közösségben gimibe.
Annyira nincs energiám oda menni,minden kis apró hangya dologért szidnak,ordibálnak(pl:Valamit nem értek és elkezdenek üvölteni,vagy ha fáradt voltam és ezért nem figyeltem akkor is engem szidalmaztak,miközben koliban nem hagytak aludni)
Meg annyira torkig vagyok már velük,mert egyszerűen iritálóak,kötöszködök,fesztülséget csináló hülyék....
Szerintettek mit csináljak?
Anyámék meg rám erőzakolják,mert alapjából véve amikor nyolcdikban akartam iskolát látogatni meg stb akkor el se engedtek,meg papírt se adták oda,meg úgy vannak vele hogy "szakma kötelező"..
36
Amúgy te vagy tisztelen,meg nem kélne kiosztani..
Te mi alapján mondod?
Nem szeretsz tanulni, de a gimire csorgatod a nyálad? :D :D Elmondom, hogy a gimi 4 éve másról se szól, csak arról, hogy tanulsz, eszel, alszol, suliban vagy. Ha nem így teszel, akkor kibuksz.
Ezt a borzalmas helyesírást eszméletlenül nehéz lenne kinevelni belőled, nálad meg hiányzik az alázat teljes mértékben, ami kell hozzá.
Szorítsd össze a fogad, bírd ki ezt az egy évet. Ha olyan a szakmád, aminek a vége érettségi, akkor feküdj neki minden erőddel, ha nem, akkor szakma után irány a 2 éves érettségire felkészítő képzés. Ott kiderül, hogy mire elég a kitartásod és az akaratod. (Az estis képzésen még dolgozhatsz is mellette, hogy eltarthasd magad.) Ott már nem mutogathatsz másra, csak magadra. Ha jól teljesítesz, 20 éves korodban mehetsz főiskolára, egyetemre. Minden út nyitva áll előtted, csak oda kell(ene) tenned magad, nem kifogásokat gyártani.
Minek menne gimnáziumba, ha felmentése van matek alól, meg nem tud olvasni mert diszlexiás? :D Megyik egyetemi szakot fogja így kijárni?
Attól még írnia tudnia kellenne, mert aki xarul ír, az diszgráfiás. De ezek szerint se olvasni, se írni nem tud, matekból meg felmentett.
Sajnálom kérdező, de ezzel te nem mész semmilyen gimibe, utána meg egyetemre.
44-45
Ahogy írtam,nem sátán űzés hogy tanuljak,szerinted amúgy miért 4-es 5-ös vagyok?
Vagyis ha én annyira "lusta" meg "hülye" vagyok,akkor miért lenne ilyen jó jegyeim?
Érdekes,mert már bocs,hülyék még ki is buktak :D
Amúgy aki még normálisan írt,vagyis nem ilyen keserű szájízzel fröcsögve,meg személyisketedő választ írt annak köszönöm.(Ha nem a te inged,nem ved föl)
"akkor miért lenne ilyen jó jegyeim?"
Mert a két szép szemedre kapod például a nyelvtan négyesedet.
47
"Sátán űzés? Mit akartál mondani? És az hogy egy szakiskolában jók a jegyeid, az semmi. Zéró a tanulnivalótok egy gimihez képest, tizede sincs."
Hát most őszintén megmondva,nem tudom milyen tanulni gimiben,de szerintem mégse óvodában se vagyunk..
49
"Mert a két szép szemedre kapod például a nyelvtan négyesedet."
Hát,most erre mire akartál kilyukadni?
(Mert bizonyal nem azért kapom az jó jegyet mert mondjuk adtam egy csokit meg egy virágot az tanárnak,és máris megdobja az jegyemet)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!