Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Utálom az iskolát,anyámék rám...

Utálom az iskolát,anyámék rám erőltetik,mit csináljak?

Figyelt kérdés

szakiskolába dobtak,és nagyon utálok oda járni..

Tömören:

-utálom az tanárokat,mert 1-ső naptól kezdve szidalmaztak,mert hogyan már az pofám se tesztet nekik

-Diákoknak se csípem

-Utálom hogy kolis vagyok

-meg egészen annyira utálom,nem is akartam oda menni,hanem kultúráltabb közösségben gimibe.

Annyira nincs energiám oda menni,minden kis apró hangya dologért szidnak,ordibálnak(pl:Valamit nem értek és elkezdenek üvölteni,vagy ha fáradt voltam és ezért nem figyeltem akkor is engem szidalmaztak,miközben koliban nem hagytak aludni)

Meg annyira torkig vagyok már velük,mert egyszerűen iritálóak,kötöszködök,fesztülséget csináló hülyék....

Szerintettek mit csináljak?

Anyámék meg rám erőzakolják,mert alapjából véve amikor nyolcdikban akartam iskolát látogatni meg stb akkor el se engedtek,meg papírt se adták oda,meg úgy vannak vele hogy "szakma kötelező"..

2022. ápr. 1. 19:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/71 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hova jutott azóta a kérdező, de nem kell temetni. Én diszkalkuliás vagyok és mozgássérült, emellé valószínűleg ADHD-s és sajnos diagnosztizált borderline. Nyolcadik osztályban 2,9-es összátlagom volt, a fő tárgyakból kettes voltam. Lóphaszt sem tanultam, csak direkt annyit, hogy meg ne bukjak, mert már öngyilkos szerettem volna lenni az osztályomtól. Az állami fejlesztés semmit sem ért, mai napig nem tudok kb. 2 számot kivonni egymásból. 😀🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️A ballagásomon én mosolyogtam és nevettem egyedül, annyira gyűlöltem és megvetettem az egész közeget. A szakgimiben megbuktam varrásból, mert sz@r még a kézügyességem is, de anyám erőltette. Átmentem grafikára, ott négyes ötös voltam, de onnan meg kivettek és fizikai melókat kellett csinálnom. 5 évvel később leérettségiztem estin négyes ötösre és most egyetemen vagyok humán szakon. 🤷🏻‍♀️
febr. 24. 14:02
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!