Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy anyám megsértőd...

Normális, hogy anyám megsértődött, hogy nem akartam megmondani neki, hogy nem mondtam meg, hogy mekkora a fizetésem? 23L

Figyelt kérdés

Egyetemre járok, mérnökire (jelenleg online), emelett dolgozom mint programozó (szintén otthonról).

Egyik nap be kellett menjek a munkába aláírni a papírokat a fizetésemeléshez. Nem szóltam otthon senkinek se, hogy be kell menjek a munkába, de anyám mikor hazaért, látta, hogy nem voltam otthon, megkérdezte, hogy hol voltam és miért mentem el. Megmondtam. Mikor kérdezte, hogy mekkora lett a fizetésem, nem akartam elmondani. Megsértődött.

A rezsibe nem kell pótoljak, soha nem is fogja kérni

2021. dec. 16. 10:59
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/75 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem nincs semmi köze hozzá, hogy mennyit keresel, de... Ha jól keresel és otthon laksz, akkor jogos, amit a többiek írnak, hogy illene a rezsi felét fizetned. Amúgy szerencsés vagy. Én is programozó vagyok, egyetem mellett én is dolgoztam programozóként, de nem laktam otthon és még úgy is küldtem haza pénzt :/
2021. dec. 16. 11:29
 12/75 anonim ***** válasza:
90%
De bizony hogy köze van ahhoz mennyit keres az akit száz százalékban eltart. Joga van tudni hogy kihasználod-e jó fizetés mellett.
2021. dec. 16. 11:31
 13/75 anonim ***** válasza:
88%
Miért nem akartad elmondani? Ha már rákérdezett illett volna megmondanod. Ha ennyire zavar, hagy el a szüleid.
2021. dec. 16. 11:33
 14/75 anonim ***** válasza:
91%
Teljesen normális, hogy Anyád megsértődött ezen. Nekem apaként is zokon esne, ha ezt nem kérdezhetném meg a gyermekeimtől. Pedig nem vagyok egy öntudatzacskó, nem ér a Holdig az egóm, és nagy a tűrőképességem.
2021. dec. 16. 11:35
 15/75 anonim ***** válasza:
92%

Pont azt mondom, hogy nem szabad kihasználni a másikat. Ha jól keresel, illik fizetni a rezsi rád eső részét, meg megvenni a saját kajádat, beszállni a háztartási költségekbe. Máris nem kihasználás.

Az, hogy pontosan összeg szerűen mennyit keres, ebből a szempontból lényegtelen. Ha telik rá, akkor tessék beszállni a közösbe, ha meg nem, akkor nem.

2021. dec. 16. 11:37
 16/75 anonim ***** válasza:
97%

Nekem van több, "mérnöki" szakon tanuló barátom. Ha szóba kerül, mit tanulnak, érdekes módon, egyik sem mondja, hogy mérnök lesz. Miért? MErt van ezerféle. Mindegyik pontosan szokott fogalmazni, élelmiszermérnök, mechatronikai mérnök.

Mérnöki szakot max egy full laikus használja.

2021. dec. 16. 11:49
 17/75 Savlekotő ***** válasza:
19%

a saját anyád elől miért titkolod a fizetésed?

Mert szeret mindenki más tárcájában matatni vagy amint megtudja jönnek a rokonok pumpolni.. Okkal titkolják az emberek a saját családjukban ezeket..

2021. dec. 16. 11:53
 18/75 A kérdező kommentje:
Elég jól keresek, a fizetésem 90%-at félreteszem, lakásra gyűjtöm. Az ösztöndíjam meg a fizetésem 10%-a egyéb költségekre megy el, pl kocsira (amit a saját pénzembol vettem), ruhákra, költőpénzre
2021. dec. 16. 11:57
 19/75 anonim ***** válasza:
87%
Akkor tartsa el magát a hercegnő, és joggal közli majd mindenkivel hogy semmi köze hozzá. De amíg egy fillért se ad a rezsibe, addig ne pattogjon hogy az anyjának mennyi köze van a fizetéséhez...
2021. dec. 16. 11:58
 20/75 A kérdező kommentje:
Automatizálást tanulok
2021. dec. 16. 11:58
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!