Normális, hogy anyám megsértődött, hogy nem akartam megmondani neki, hogy nem mondtam meg, hogy mekkora a fizetésem? 23L
Egyetemre járok, mérnökire (jelenleg online), emelett dolgozom mint programozó (szintén otthonról).
Egyik nap be kellett menjek a munkába aláírni a papírokat a fizetésemeléshez. Nem szóltam otthon senkinek se, hogy be kell menjek a munkába, de anyám mikor hazaért, látta, hogy nem voltam otthon, megkérdezte, hogy hol voltam és miért mentem el. Megmondtam. Mikor kérdezte, hogy mekkora lett a fizetésem, nem akartam elmondani. Megsértődött.
A rezsibe nem kell pótoljak, soha nem is fogja kérni
Pont azt mondom, hogy nem szabad kihasználni a másikat. Ha jól keresel, illik fizetni a rezsi rád eső részét, meg megvenni a saját kajádat, beszállni a háztartási költségekbe. Máris nem kihasználás.
Az, hogy pontosan összeg szerűen mennyit keres, ebből a szempontból lényegtelen. Ha telik rá, akkor tessék beszállni a közösbe, ha meg nem, akkor nem.
Nekem van több, "mérnöki" szakon tanuló barátom. Ha szóba kerül, mit tanulnak, érdekes módon, egyik sem mondja, hogy mérnök lesz. Miért? MErt van ezerféle. Mindegyik pontosan szokott fogalmazni, élelmiszermérnök, mechatronikai mérnök.
Mérnöki szakot max egy full laikus használja.
a saját anyád elől miért titkolod a fizetésed?
Mert szeret mindenki más tárcájában matatni vagy amint megtudja jönnek a rokonok pumpolni.. Okkal titkolják az emberek a saját családjukban ezeket..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!