Normális, hogy anyám megsértődött, hogy nem akartam megmondani neki, hogy nem mondtam meg, hogy mekkora a fizetésem? 23L
Egyetemre járok, mérnökire (jelenleg online), emelett dolgozom mint programozó (szintén otthonról).
Egyik nap be kellett menjek a munkába aláírni a papírokat a fizetésemeléshez. Nem szóltam otthon senkinek se, hogy be kell menjek a munkába, de anyám mikor hazaért, látta, hogy nem voltam otthon, megkérdezte, hogy hol voltam és miért mentem el. Megmondtam. Mikor kérdezte, hogy mekkora lett a fizetésem, nem akartam elmondani. Megsértődött.
A rezsibe nem kell pótoljak, soha nem is fogja kérni
Beleírtad a választ a kérdésedbe, amit úgy látszik ezek szerint Te is fontosnak tartottál - a témától függetlenül - megemlíteni: "A rezsibe nem kell pótoljak, soha nem is fogja kérni."
Így jogos: anyukád eltart, valamennyi fizetésből. Ha a Te fizetésed pl. ennek többszöröse, akkor a helyében kiszállnék a finanszírozásodból. Úgy meg pláne, ha elkezdesz erről titkolózni...
Ameddig eltartatod magad, a pénzügyedet illetően sem lehetnek titkaid. Ennyi.
Nezd..te ingyenelo vagy..23 eves letedre egy forintot sem adsz a szamlakba..mondjuk egy normalis ember felajanlja, hogy na megis..de te nem..
Ha eddig nem kert toled, akkor nem hiszem, hogy elkerne a fizetesedet! Szimplan magadnakvalo vagy.
23 évesen a szüleid tartanak el, úgy, hogy van fizetésed? Nekem leégne a pofámról a bőr.
22 éves vagyok, egyetemista. Van egy 9 hónapos kislányom. 16 éves korom óta végig dolgoztam. Az én és a férjem megtakarításából vesszük most a házunkat és újítjuk fel. A gyed és az egyetem mellett online dolgozom, egy nyelviskolának tartok online kezdő kurzusokat.
Szerintem elég gàz, hogy nem állsz a saját lábadra. De ha ragaszkodsz a mamahotelhoz, legalább annyival tiszteld meg, hogy nem titkolózol előle.
Ha egyedül laknál és magadat tartanád el, akkor veled értenék egyet, kérdező.
Így viszont jogos, hogy anyukád tudni akarja. Mert ha aprópénz, akkor valószínűleg azt mondaná: legyen a te zsebpénzed, költsd szórakozásra. De ha mondjuk közelít az ő fizetéséhez, akkor (különösen, ha nem él veletek apukád) teljesen érthető lenne, ha kérné, hogy szállj be a költségekbe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!